זוג מנצח: פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן מגיע לתל אביב

לאחר שמסעדתם הקטנה בצפת נסגרה, אסתר ויהונתן מ-MKR המטבח המנצח חוזרים לבשל בפופ אפ אוכל ביתי מפתיע לזמן מוגבל בתל אביב.
אסתר ויהונתן - פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב
אסתר ויהונתן - פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב | צילום: חנן פינסלר

זוג הבשלנים האהוב אסתר ויהונתן הזכורים מהעונה הראשונה של הריאליטי של קשת "MKR המטבח המנצח" פותחים פופ אפ מיוחד ומפתיע במתחם קיטשן 94, מתחם קולינרי במגדלי אלון שמארח מדי כמה חודשים שף אחר.

הזוג מחליפים את שף תומאס זוהר שהיה מי שחנך את המתחם הקולינרי קיטשן 94 בספטמבר האחרון עם סניף פופ אפ למסעדת JAI התאילנדית.

במקום יגישו אסתר ויהונתן תפריט ביתי עם מנות זכורות מהתוכנית ומנות מהמסעדה הקטנה שניהלו השניים בצפת בטרם נאלצו לסגור בעקבות הקורונה.

עדכונים טעימים למייל!

בין מנות בדגל שיוגשו בפופ אפ תמצאו את החומוס של יהונתן הזכור לטוב מהתוכנית עם גרגרים, ביצה קשה, טחינה, שמן זית ותבלינים או בתוספת בשר (32-48 ש"ח).

אסתר ויהונתן – פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב

להתחלת הארוחה יציעו במקום מנות כמו חציל שרוף עם טחינה עמבה, בצל ירוק ושום קונפי; לחם פרנה על אבנים עם טחינה לבנה, אריסה וסחוג קצוץ בידיים; סלט עגבניות חריף עם שום וכוסברה; סיגר במילוי בשר טלה טחון וסיגר במילוי דג קצוץ, טחינה, אריסה, ממרח לימונים כבושים ותבלינים צפון אפריקאים (22-28 ש"ח).

פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן
פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן | צילום: חנן פינסלר

באגף העיקריות יציעו אסתר ויהונתן קציצות בקר כמו של אמא לצד סלט ותוספת לבחירה; סגפו פולי שכבות חציל עם בשר בקר ובשמל; בשר ראש עם תוספת וסלט; חריימה קציצות דגים עם פרנה שרופה וטחינה לצד תוספת של אורז או תפוחי אדמה; קציצות עוף עם מנגולד ולימונים או קדירת כרעי עוף וירקות (58 ש"ח במסגרת ארוחה עסקית עם לימונדה).

המקום החדש צפוי לפעול בחודשים הקרובים במתחם קיטשן 94 לזמן מצומצם יחסית במשך היום בין השעות 11:30-16:00 בימים ראשון עד חמישי. בהמשך צפויה התרחבות לשעות נוספות ואולי גם משלוחים, הכל תלוי בביקוש.

מיזם קיטשן 94 במגדלי אלון בתל אביב נפתח לפני מספר חודשים בשאיפה להוות מרכז קולינרי חדש עם פופ אפים קולינריים מתחלפים ושלוחות של מסעדות קיימות ואהובות עם השגחת כשרות מיוחדת של צהר למשך מספר חודשים.

אסתר ויהונתן | קיטשן 94, מגדלי אלון, יגאל אלון 94, תל אביב | ראשון-חמישי, 11:30-16:00 | כשר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

איך לאחסן דבש

זו הדרך הנכונה לאחסן דבש במטבח הביתי

מדריכים וטיפים
מחסור עולמי של רוטב סרירצ'ה

מחסור חריף: יצרנית סרירצ'ה עוצרת את הפצת הרוטב הפופולרי

חדשות האוכל
איך להתאים רוטב לפסטה?

איך להתאים רוטב לפסטה: המדריך השלם

מדריכים וטיפים
בארבי והיינץ מציגים: רוטב בארבי-קיו ורוד במיוחד

שיגעון הברבי חוזר: היינץ משיקה רוטב 'ברבי-קיו' ורוד במיוחד

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פופ אפ לוטוס ביסקוף בדיזנגוף סנטר

חלום מתוק: פופ אפ מושחת שכולו לוטוס מגיע לדיזנגוף סנטר

אירועים ופסטיבלים
העוגייה הקרמלית הנחשקת בישראל מגיעה לפופ אפ מושחת במיוחד בדיזנגוף סנטר עם שלל קינוחי לוטוס, משקאות מפתים ופעילויות לכל המשפחה >>
קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>

מדריכים שאהבתם

אדום בוהק: איך להכין תפוח מסוכר כמו של פעם

מדריכים וטיפים

זו הדרך הבטוחה להפריד כוסות שנתקעו אחת בשנייה

מדריכים וטיפים

מה לזלול?