זוג מנצח: פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן מגיע לתל אביב

לאחר שמסעדתם הקטנה בצפת נסגרה, אסתר ויהונתן מ-MKR המטבח המנצח חוזרים לבשל בפופ אפ אוכל ביתי מפתיע לזמן מוגבל בתל אביב.
אסתר ויהונתן - פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב
אסתר ויהונתן - פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב | צילום: חנן פינסלר

זוג הבשלנים האהוב אסתר ויהונתן הזכורים מהעונה הראשונה של הריאליטי של קשת "MKR המטבח המנצח" פותחים פופ אפ מיוחד ומפתיע במתחם קיטשן 94, מתחם קולינרי במגדלי אלון שמארח מדי כמה חודשים שף אחר.

הזוג מחליפים את שף תומאס זוהר שהיה מי שחנך את המתחם הקולינרי קיטשן 94 בספטמבר האחרון עם סניף פופ אפ למסעדת JAI התאילנדית.

במקום יגישו אסתר ויהונתן תפריט ביתי עם מנות זכורות מהתוכנית ומנות מהמסעדה הקטנה שניהלו השניים בצפת בטרם נאלצו לסגור בעקבות הקורונה.

בין מנות בדגל שיוגשו בפופ אפ תמצאו את החומוס של יהונתן הזכור לטוב מהתוכנית עם גרגרים, ביצה קשה, טחינה, שמן זית ותבלינים או בתוספת בשר (32-48 ש"ח).

אסתר ויהונתן – פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב

להתחלת הארוחה יציעו במקום מנות כמו חציל שרוף עם טחינה עמבה, בצל ירוק ושום קונפי; לחם פרנה על אבנים עם טחינה לבנה, אריסה וסחוג קצוץ בידיים; סלט עגבניות חריף עם שום וכוסברה; סיגר במילוי בשר טלה טחון וסיגר במילוי דג קצוץ, טחינה, אריסה, ממרח לימונים כבושים ותבלינים צפון אפריקאים (22-28 ש"ח).

פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן | צילום: חנן פינסלר

באגף העיקריות יציעו אסתר ויהונתן קציצות בקר כמו של אמא לצד סלט ותוספת לבחירה; סגפו פולי שכבות חציל עם בשר בקר ובשמל; בשר ראש עם תוספת וסלט; חריימה קציצות דגים עם פרנה שרופה וטחינה לצד תוספת של אורז או תפוחי אדמה; קציצות עוף עם מנגולד ולימונים או קדירת כרעי עוף וירקות (58 ש"ח במסגרת ארוחה עסקית עם לימונדה).

המקום החדש צפוי לפעול בחודשים הקרובים במתחם קיטשן 94 לזמן מצומצם יחסית במשך היום בין השעות 11:30-16:00 בימים ראשון עד חמישי. בהמשך צפויה התרחבות לשעות נוספות ואולי גם משלוחים, הכל תלוי בביקוש.

מיזם קיטשן 94 במגדלי אלון בתל אביב נפתח לפני מספר חודשים בשאיפה להוות מרכז קולינרי חדש עם פופ אפים קולינריים מתחלפים ושלוחות של מסעדות קיימות ואהובות עם השגחת כשרות מיוחדת של צהר למשך מספר חודשים.

אסתר ויהונתן | קיטשן 94, מגדלי אלון, יגאל אלון 94, תל אביב | ראשון-חמישי, 11:30-16:00 | כשר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
איך לאחסן דבש
זו הדרך הנכונה לאחסן דבש במטבח הביתי
טיפים למטבח
קולקציית בגדים עם כתמי קטשופ של היינץ
היינץ מציגה: קולקציית בגדים עם כתמי קטשופ אמיתייים
חדשות האוכל
פסטה ביתית ברוטב אלפרדו קלאסי
קלאסיקה של מתכון: פסטה ברוטב אלפרדו עשיר וקרמי
מתכונים
איך להכין רוטב ויניגרט
בלי להסתבך: איך להכין רוטב ויניגרט ביתי לסלט
טיפים למטבח
טרנדים קולינריים טריים
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
אחת ולתמיד: איך לטגן חצילים שלא יספגו הרבה שמן?
טיפים למטבח
אבנית החוצה: איך לנקות קומקום חשמלי ללא מאמץ
טיפים למטבח
עוף צלוי עסיסי ופריך: הרכיב הסודי שמבטיח עור קריספי במיוחד
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל