לזלול - מגזין אוכל ישראלי

זוג מנצח: פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן מגיע לתל אביב

לאחר שמסעדתם הקטנה בצפת נסגרה, אסתר ויהונתן מ-MKR המטבח המנצח חוזרים לבשל בפופ אפ אוכל ביתי מפתיע לזמן מוגבל בתל אביב
אסתר ויהונתן - פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב
אסתר ויהונתן - פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב | צילום: חנן פינסלר
שיתוף

זוג הבשלנים האהוב אסתר ויהונתן הזכורים מהעונה הראשונה של הריאליטי של קשת "MKR המטבח המנצח" פותחים פופ אפ מיוחד ומפתיע במתחם קיטשן 94, מתחם קולינרי במגדלי אלון שמארח מדי כמה חודשים שף אחר.

הזוג מחליפים את שף תומאס זוהר שהיה מי שחנך את המתחם הקולינרי קיטשן 94 בספטמבר האחרון עם סניף פופ אפ למסעדת JAI התאילנדית.

במקום יגישו אסתר ויהונתן תפריט ביתי עם מנות זכורות מהתוכנית ומנות מהמסעדה הקטנה שניהלו השניים בצפת בטרם נאלצו לסגור בעקבות הקורונה.

בין מנות בדגל שיוגשו בפופ אפ תמצאו את החומוס של יהונתן הזכור לטוב מהתוכנית עם גרגרים, ביצה קשה, טחינה, שמן זית ותבלינים או בתוספת בשר (32-48 ש"ח).

אסתר ויהונתן – פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב

להתחלת הארוחה יציעו במקום מנות כמו חציל שרוף עם טחינה עמבה, בצל ירוק ושום קונפי; לחם פרנה על אבנים עם טחינה לבנה, אריסה וסחוג קצוץ בידיים; סלט עגבניות חריף עם שום וכוסברה; סיגר במילוי בשר טלה טחון וסיגר במילוי דג קצוץ, טחינה, אריסה, ממרח לימונים כבושים ותבלינים צפון אפריקאים (22-28 ש"ח).

פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן
פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן | צילום: חנן פינסלר

באגף העיקריות יציעו אסתר ויהונתן קציצות בקר כמו של אמא לצד סלט ותוספת לבחירה; סגפו פולי שכבות חציל עם בשר בקר ובשמל; בשר ראש עם תוספת וסלט; חריימה קציצות דגים עם פרנה שרופה וטחינה לצד תוספת של אורז או תפוחי אדמה; קציצות עוף עם מנגולד ולימונים או קדירת כרעי עוף וירקות (58 ש"ח במסגרת ארוחה עסקית עם לימונדה).

המקום החדש צפוי לפעול בחודשים הקרובים במתחם קיטשן 94 לזמן מצומצם יחסית במשך היום בין השעות 11:30-16:00 בימים ראשון עד חמישי. בהמשך צפויה התרחבות לשעות נוספות ואולי גם משלוחים, הכל תלוי בביקוש.

מיזם קיטשן 94 במגדלי אלון בתל אביב נפתח לפני מספר חודשים בשאיפה להוות מרכז קולינרי חדש עם פופ אפים קולינריים מתחלפים ושלוחות של מסעדות קיימות ואהובות עם השגחת כשרות מיוחדת של צהר למשך מספר חודשים.

אסתר ויהונתן | קיטשן 94, מגדלי אלון, יגאל אלון 94, תל אביב | ראשון-חמישי, 11:30-16:00 | כשר

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

טיפים לפרנץ' טוסט מושלם

9 טיפים לפרנץ' טוסט מושלם בכל פעם מחדש

מדריכים וטיפים
מה שמים בצלחת פסח

אביב הגיע: מה שמים בצלחת פסח של ליל הסדר

מדריכים וטיפים
חדש בארה"ב: דוריטוס קטשופ וחרדל

אוהבים נקניקיות? דוריטוס קטשופ וחרדל מגיע למדפים

חדשות האוכל
5 מנות החמין הטובות בתל אביב - חמין של מסעדת סנדר

איזה קישקע: 5 מנות החמין הכי טובות בתל אביב

חדשות האוכל
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל

איך להכין עוגת שוקולד במיקרוגל ב-5 דקות

מתכונים
מתכון לרוטב עגבניות קלאסי

איך להכין רוטב עגבניות מושלם: מתכון שעובד בכל פעם

מתכונים
איך להפסיק שיהוקים - 5 מזונות להקלה

איך להפסיק שיהוקים: 5 מאכלים להקלה מיידית

מדריכים וטיפים
איך להתאים רוטב לפסטה?

איך להתאים רוטב לפסטה: המדריך השלם

מדריכים וטיפים
איך להכין רוטב ויניגרט

בלי להסתבך: איך להכין רוטב ויניגרט ביתי לסלט

מדריכים וטיפים
איך לאחסן רוטב סויה

במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?

מדריכים וטיפים
ממרחי טחינה מתוקים של אחוה

בסנדוויץ' הבא שלכם: אחוה משיקה סדרת ממרחי טחינה מתוקים

חדש על המדף
טחינה אל ארז

בעלי טחינה אל ארז הביעו תמיכה בלהט"ב ועוררו סערה

חדשות האוכל