אסתר ויהונתן - פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב
קרדיט תמונה – חנן פינסלר
שיתוף

תוכן עניינים

זוג הבשלנים האהוב אסתר ויהונתן הזכורים מהעונה הראשונה של הריאליטי של קשת "MKR המטבח המנצח" פותחים פופ אפ מיוחד ומפתיע במתחם קיטשן 94, מתחם קולינרי במגדלי אלון שמארח מדי כמה חודשים שף אחר.

הזוג מחליפים את שף תומאס זוהר שהיה מי שחנך את המתחם הקולינרי קיטשן 94 בספטמבר האחרון עם סניף פופ אפ למסעדת JAI התאילנדית.

במקום יגישו אסתר ויהונתן תפריט ביתי עם מנות זכורות מהתוכנית ומנות מהמסעדה הקטנה שניהלו השניים בצפת בטרם נאלצו לסגור בעקבות הקורונה.

בין מנות בדגל שיוגשו בפופ אפ תמצאו את החומוס של יהונתן הזכור לטוב מהתוכנית עם גרגרים, ביצה קשה, טחינה, שמן זית ותבלינים או בתוספת בשר (32-48 ש"ח).

אסתר ויהונתן – פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב

להתחלת הארוחה יציעו במקום מנות כמו חציל שרוף עם טחינה עמבה, בצל ירוק ושום קונפי; לחם פרנה על אבנים עם טחינה לבנה, אריסה וסחוג קצוץ בידיים; סלט עגבניות חריף עם שום וכוסברה; סיגר במילוי בשר טלה טחון וסיגר במילוי דג קצוץ, טחינה, אריסה, ממרח לימונים כבושים ותבלינים צפון אפריקאים (22-28 ש"ח).

פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן
פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן | צילום: חנן פינסלר

באגף העיקריות יציעו אסתר ויהונתן קציצות בקר כמו של אמא לצד סלט ותוספת לבחירה; סגפו פולי שכבות חציל עם בשר בקר ובשמל; בשר ראש עם תוספת וסלט; חריימה קציצות דגים עם פרנה שרופה וטחינה לצד תוספת של אורז או תפוחי אדמה; קציצות עוף עם מנגולד ולימונים או קדירת כרעי עוף וירקות (58 ש"ח במסגרת ארוחה עסקית עם לימונדה).

המקום החדש צפוי לפעול בחודשים הקרובים במתחם קיטשן 94 לזמן מצומצם יחסית במשך היום בין השעות 11:30-16:00 בימים ראשון עד חמישי. בהמשך צפויה התרחבות לשעות נוספות ואולי גם משלוחים, הכל תלוי בביקוש.

מיזם קיטשן 94 במגדלי אלון בתל אביב נפתח לפני מספר חודשים בשאיפה להוות מרכז קולינרי חדש עם פופ אפים קולינריים מתחלפים ושלוחות של מסעדות קיימות ואהובות עם השגחת כשרות מיוחדת של צהר למשך מספר חודשים.

אסתר ויהונתן | קיטשן 94, מגדלי אלון, יגאל אלון 94, תל אביב | ראשון-חמישי, 11:30-16:00 | כשר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס