פסגת שפים: מושיק רוט ואביתר מלכה מבשלים ערב חד פעמי

שף אביתר מלכה מארח בבר היין שלו וינונה פוראבר את השף מושיק רוט לערב חד פעמי וארוחה משותפת של מחשבות קולינריות וחלומות על הצלחת
אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר היין וינונה פוראבר
אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר היין וינונה פוראבר | צילום: יח"צ
שיתוף

זוכה עונה החמישית של משחקי השף, שף אביתר מלכה יארח בשבוע הבא (שני 13.2) בבר היין וינונה פוראבר את מי שהיה המנטור שלו בנבחרת, השף מושיק רוט לערב חד פעמי של ארוחה משותפת ומחשבות קולינריות.

השפים מלכה ורוט מנהלים כבר יותר משנתיים שיחות רבות על קולינריה, מסעדנות, מטבחים והחיים בכלל, כעת הם החליטו להעביר את המילים, המחשבות והתובנות שעלו מן השיחות אל הצלחת באינטרפרטציה מקורית

אביתר מלכה X מושיק רוט – מה בתפריט?

המנות שיוגשו במסגרת הארוחה ייחשפו רק בערב האירוע בהתאם לחומרי הגלם הזמינים וההשראה המשותפת של השפים או כפי שהגדיר זאת השף מושיק רוט: "החוט המקשר ביני לבין אביתר הוא ששנינו חולמים על צילחות ושנינו מצלחתים את החלומות שלנו".

מלבד התפריט המשותף יוגשו במהלך הערב גם מנות מיתולוגיות של השף מושיק רוט כמו קפוצ'ינו כמהין של חוות גיל סער; טארטלט פרנז'י פאן מלוח וירקות של חורף ועוד.

וינונה פוראבר של שף אביתר מלכה
וינונה פוראבר של שף אביתר מלכה | צילום: ספיר קוסה

מלבד מנות הספיישל יוגשו גם מנות מהתפריט הקבוע של המקום כמו קלמארי צרוב בחמאה חומה, פלפל אורפה ונענע יבשה עם יוגורט ופיתה זעתר; מסבחת אפונת גינה ראשונה עם סלט חם של תרד תורכי; אנילוטי ארטישוק ירושלמי ותפוח אדמה בחמאת מרווה עם צ'יפס ארטישוק ירושלמי; כרישה צלויה עם רומסקו, גבינה מלוחה ושברי אגוזי לוז ועוד (49-79 ש"ח).

את הארוחה ילוו תפריט היין העשיר של המקום מיקבים מובחרים מהארץ והעולם (כוס יין 38-56 ש"ח, בקבוק החל מ-155 ש"ח).

תפריט החורף של וינונה פוראבר הושק בחודש נובמבר האחרון והוא מתבסס על ירקות של העונה הגשומה, בנוסף מוצע במקום אפרטיבו עם 20% על כל תפריט האוכל והיין בימים ראשון עד חמישי בין השעות 17:30-19:00.

אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר יין וינונה פוראבר | שני 13.2 | שלמה המלך 2, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-677-72-11 (החל מ-17:30) או באתר

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ממשיכים לזלול