פסגת שפים: מושיק רוט ואביתר מלכה מבשלים ערב חד פעמי

שף אביתר מלכה מארח בבר היין שלו וינונה פוראבר את השף מושיק רוט לערב חד פעמי וארוחה משותפת של מחשבות קולינריות וחלומות על הצלחת.
אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר היין וינונה פוראבר
אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר היין וינונה פוראבר | צילום: יח"צ

זוכה עונה החמישית של משחקי השף, שף אביתר מלכה יארח בשבוע הבא (שני 13.2) בבר היין וינונה פוראבר את מי שהיה המנטור שלו בנבחרת, השף מושיק רוט לערב חד פעמי של ארוחה משותפת ומחשבות קולינריות.

השפים מלכה ורוט מנהלים כבר יותר משנתיים שיחות רבות על קולינריה, מסעדנות, מטבחים והחיים בכלל, כעת הם החליטו להעביר את המילים, המחשבות והתובנות שעלו מן השיחות אל הצלחת באינטרפרטציה מקורית

אביתר מלכה X מושיק רוט – מה בתפריט?

המנות שיוגשו במסגרת הארוחה ייחשפו רק בערב האירוע בהתאם לחומרי הגלם הזמינים וההשראה המשותפת של השפים או כפי שהגדיר זאת השף מושיק רוט: "החוט המקשר ביני לבין אביתר הוא ששנינו חולמים על צילחות ושנינו מצלחתים את החלומות שלנו".

עדכונים טעימים למייל!

מלבד התפריט המשותף יוגשו במהלך הערב גם מנות מיתולוגיות של השף מושיק רוט כמו קפוצ'ינו כמהין של חוות גיל סער; טארטלט פרנז'י פאן מלוח וירקות של חורף ועוד.

וינונה פוראבר של שף אביתר מלכה | צילום: ספיר קוסה

מלבד מנות הספיישל יוגשו גם מנות מהתפריט הקבוע של המקום כמו קלמארי צרוב בחמאה חומה, פלפל אורפה ונענע יבשה עם יוגורט ופיתה זעתר; מסבחת אפונת גינה ראשונה עם סלט חם של תרד תורכי; אנילוטי ארטישוק ירושלמי ותפוח אדמה בחמאת מרווה עם צ'יפס ארטישוק ירושלמי; כרישה צלויה עם רומסקו, גבינה מלוחה ושברי אגוזי לוז ועוד (49-79 ש"ח).

את הארוחה ילוו תפריט היין העשיר של המקום מיקבים מובחרים מהארץ והעולם (כוס יין 38-56 ש"ח, בקבוק החל מ-155 ש"ח).

תפריט החורף של וינונה פוראבר הושק בחודש נובמבר האחרון והוא מתבסס על ירקות של העונה הגשומה, בנוסף מוצע במקום אפרטיבו עם 20% על כל תפריט האוכל והיין בימים ראשון עד חמישי בין השעות 17:30-19:00.

אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר יין וינונה פוראבר | שני 13.2 | שלמה המלך 2, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-677-72-11 (החל מ-17:30) או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
בייליס אייריש קרים טירמיסו
לגימות קיץ: בייליס אייריש קרים טירמיסו, טובורג גולד ויינות יווניים מרעננים
חדש על המדף
וינונה פוראבר חוגגת יום הולדת שנה
וינונה פוראבר של שף אביתר מלכה חוגגת שנה עם ספיישל יין
חדשות האוכל
לה קלברזה גינתון בפסטיבל חגיגה לבנה 2022
שבועות 2022: פסטיבל חגיגה בלבן בחבל מודיעין
אירועים ופסטיבלים
בר חמרמורת חיפה
חמרמורת: בר היין של חמארת תלפיות יוצא לדרך בחיפה
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
רוצים תה בריא יותר? חממו אותו במיקרוגל
מדריכים וטיפים
חשוב לדעת: איך להפשיר בשר טחון בדרך הנכונה
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל