פסגת שפים: מושיק רוט ואביתר מלכה מבשלים ערב חד פעמי

שף אביתר מלכה מארח בבר היין שלו וינונה פוראבר את השף מושיק רוט לערב חד פעמי וארוחה משותפת של מחשבות קולינריות וחלומות על הצלחת.
אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר היין וינונה פוראבר
אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר היין וינונה פוראבר | צילום: יח"צ

זוכה עונה החמישית של משחקי השף, שף אביתר מלכה יארח בשבוע הבא (שני 13.2) בבר היין וינונה פוראבר את מי שהיה המנטור שלו בנבחרת, השף מושיק רוט לערב חד פעמי של ארוחה משותפת ומחשבות קולינריות.

השפים מלכה ורוט מנהלים כבר יותר משנתיים שיחות רבות על קולינריה, מסעדנות, מטבחים והחיים בכלל, כעת הם החליטו להעביר את המילים, המחשבות והתובנות שעלו מן השיחות אל הצלחת באינטרפרטציה מקורית

אביתר מלכה X מושיק רוט – מה בתפריט?

המנות שיוגשו במסגרת הארוחה ייחשפו רק בערב האירוע בהתאם לחומרי הגלם הזמינים וההשראה המשותפת של השפים או כפי שהגדיר זאת השף מושיק רוט: "החוט המקשר ביני לבין אביתר הוא ששנינו חולמים על צילחות ושנינו מצלחתים את החלומות שלנו".

עדכונים טעימים למייל!

מלבד התפריט המשותף יוגשו במהלך הערב גם מנות מיתולוגיות של השף מושיק רוט כמו קפוצ'ינו כמהין של חוות גיל סער; טארטלט פרנז'י פאן מלוח וירקות של חורף ועוד.

וינונה פוראבר של שף אביתר מלכה
וינונה פוראבר של שף אביתר מלכה | צילום: ספיר קוסה

מלבד מנות הספיישל יוגשו גם מנות מהתפריט הקבוע של המקום כמו קלמארי צרוב בחמאה חומה, פלפל אורפה ונענע יבשה עם יוגורט ופיתה זעתר; מסבחת אפונת גינה ראשונה עם סלט חם של תרד תורכי; אנילוטי ארטישוק ירושלמי ותפוח אדמה בחמאת מרווה עם צ'יפס ארטישוק ירושלמי; כרישה צלויה עם רומסקו, גבינה מלוחה ושברי אגוזי לוז ועוד (49-79 ש"ח).

את הארוחה ילוו תפריט היין העשיר של המקום מיקבים מובחרים מהארץ והעולם (כוס יין 38-56 ש"ח, בקבוק החל מ-155 ש"ח).

תפריט החורף של וינונה פוראבר הושק בחודש נובמבר האחרון והוא מתבסס על ירקות של העונה הגשומה, בנוסף מוצע במקום אפרטיבו עם 20% על כל תפריט האוכל והיין בימים ראשון עד חמישי בין השעות 17:30-19:00.

אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר יין וינונה פוראבר | שני 13.2 | שלמה המלך 2, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-677-72-11 (החל מ-17:30) או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים

מסעדת אריא מארחת את הדור הבא של השפים

חדשות האוכל
פופ אפ חלות של ארז קומורבסקי ובית הספר דנון

רק בסופשבוע: היריד שמציע ריבת שמן זית של רהב וחלות של קומרובסקי

אירועים ופסטיבלים
מסעדת צפונה בנגה בפר דרייר ביפו

צפונה בנגה: מסעדת החורף הצפונית של ארז קומרובסקי מגיעה ללב יפו

חדשות האוכל
מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן

מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן

חדשות האוכל

טרי מהתנור

אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה

הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים

אירועים ופסטיבלים
לאחר פופ אפ מוצלח במיוחד, שף אלעזר טמנו חוזר עם אפרו בראנץ' ייחודי לסופשבוע אחד בלבד בגלריית אירופה החדשה בתל אביב. כל הפרטים >>
פופ אפ לוטוס ביסקוף בדיזנגוף סנטר

חלום מתוק: פופ אפ מושחת שכולו לוטוס מגיע לדיזנגוף סנטר

אירועים ופסטיבלים
העוגייה הקרמלית הנחשקת בישראל מגיעה לפופ אפ מושחת במיוחד בדיזנגוף סנטר עם שלל קינוחי לוטוס, משקאות מפתים ופעילויות לכל המשפחה >>

מדריכים שאהבתם

כדאי לדעת: כמה זמן מותר לשמור מרק במקרר?

מדריכים וטיפים

זו הדרך הנכונה לאחסן פלפלים במקרר בכדי לשמור על טריותם

מדריכים וטיפים

מה לזלול?