לזלול - מגזין שבא לאכול
מסעדת פראייר של לוקץ'
קרדיט תמונה – אוהד קב

מסעדת פראייר של לוקץ' נפתחת לפופ אפ אמריקאי מושחת

לאחר שהופיע ב"מסעדה הבאה של ישראל" עם מסעדת פראייר, הראפר לוקץ' פותח פופ אפ של שבוע בלבד עם מנות דיינר אמריקאיות מושחתות בבית הפנקייק המקורי.
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר שהשתתף בתוכנית הראשונה של "המסעדה הבאה של ישראל" ברשת 13 עם מסעדת פראייר, הראפר לוקץ' פותח פופ אפ של המסעדה בבית הפנקייק המקורי לשבוע הקרוב.

לוקץ' וחבריו למסעדה, מתן שרון ואורן ברזילי, אמנם נכשלו במבחן השופטים בפרק ששודר ולא עברו לשלב הבא, אך החליטו להגשים את חלומם בעזרת מסעדת בית הפנקייק, שלה אף הקדיש בעבר לוקץ' שירים.

עוד טעימה: מתכון לפנקייק של השפים המובילים בישראל

בפופ אפ שנפתח אמש (ראשון) ויישאר פתוח עד יום חמישי הקרוב (24.2) יוגשו המנות שהוצגו ב"מסעדה הבאה" עם תפריט דיינר אמריקאי מושחת ושמנוני.

מסעדת פראייר – מושחת ושמנוני

בין המנות שיוגשו: פיצה-פיתה עם זעתר וגבינה מותכת; נס פח השמן – עוף מטוגן ברוטב בריביקיו-מייפל על מיני פנקייקס; קורן דוג, המבורגר, תוספת ולקינוח קוקילדה מטוגנת לצד פנקייק בהפתעה של בית הפנקייק.

מסעדת פראייר - תפריט

הארוחה תתקיים במסגרת של ארוחת טעימות במחיר קבוע של 160 ש"ח לסועד.

את הערב ילווה פסקול היפ הופ בעריכתו של מתן שרון והראפר לוקץ' יסתובב בין שולחנות הסועדים לאורך כל הערב.

לוקץ' חלק את הבשורה בפרופיל הפייסבוק שלו וכתב:

"מזכיר לכם ולכן שאנחנו פותחים פופ אפ של ״פראייר״, מסעדת החלומות שלי כבר שנים.

הקונספט התחיל בתסריט בשם ״מנושל״ שאני ומתן שרון כתבנו בשנת 2012 (הפרק המלא ביוטיוב) ורקם עור וגידים כשאורן ברזילי הצטרף אלינו והלכנו לנסות את מזלנו במסעדה הבאה של ישראל ברשת 13.

למרות שאסף גרניט (כפרה עליו) פחות התלהב, כולם הסכימו שהקונספט אש. שיחה קולחת עם שרון הבעלים של בית הפנקייק והחלטנו להוציא את הקונספט לחמישה ימים בלבד! ראשון עד חמישי, 20-24.2 משעה 19:00 עד 23:00 לארוחת טעימות מיוחדת שמשלבת בין פראייר לבית הפנקייק.

מה מתוכנן בתפריט של מסעדת פראייר? ארוחה ענקית עם המון מנות מהתפריט בשילוב פנקייקים של בית הפנקייק ואם יהיה לכם כבד כל המטוגן? תוכלו להחליף את המנה העיקרית במנה רגועה יותר.

כמובן שיש תפריט צמחוני מצויין והרבה אופציות טבעוניות גם. המחיר של התענוג? 160 ש״ח לסועד

אני יודע שלא פשוט להוציא 160 ש״ח לראש, אבל כמות האוכל ענקית והולך להיות מאוד מושקע ולגמרי שווה את זה
חשוב לציין! אני אהיה שם כל הימים וכל השעות בלי עין הרע, אני אעשה לכם פריסטיילים, סרטונים אישיים וכל מה שתרצו.

אז אם בא לכם ולכן לאכול בדיינר אמריקאי מושחת ולפגוש אותי? תבואו!

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
מערכת לזלול

מערכת לזלול

כתבי המערכת הם זללנים מלאי תשוקה לכל מה שטעים. כמי שמאמינים בכוחו של האוכל לחבר בין אנשים וליצור זיכרונות בלתי נשכחים, הצוות נחוש לשתף עם הקוראים את אהבתו לאין ספור טעמים. ממדריכים וטיפים לבישול ואפייה למתכונים מעוררי תיאבון. מחדשות קולינריות מסביב לעולם ועד לאירועים ולטרנדים הקולינריים שאסור לפספס
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

סיפורים קשורים לפופ אפ

כתבות בשבילך

חבל לפספס