מסעדת פראייר של לוקץ' נפתחת לפופ אפ אמריקאי מושחת

לאחר שהופיע ב"מסעדה הבאה של ישראל" עם מסעדת פראייר, הראפר לוקץ' פותח פופ אפ של שבוע בלבד עם מנות דיינר אמריקאיות מושחתות בבית הפנקייק המקורי..
מסעדת פראייר של לוקץ'
מסעדת פראייר של לוקץ' | צילום: אוהד קב

לאחר שהשתתף בתוכנית הראשונה של "המסעדה הבאה של ישראל" ברשת 13 עם מסעדת פראייר, הראפר לוקץ' פותח פופ אפ של המסעדה בבית הפנקייק המקורי לשבוע הקרוב.

לוקץ' וחבריו למסעדה, מתן שרון ואורן ברזילי, אמנם נכשלו במבחן השופטים בפרק ששודר ולא עברו לשלב הבא, אך החליטו להגשים את חלומם בעזרת מסעדת בית הפנקייק, שלה אף הקדיש בעבר לוקץ' שירים.

עוד טעימה: מתכון לפנקייק של השפים המובילים בישראל

בפופ אפ שנפתח אמש (ראשון) ויישאר פתוח עד יום חמישי הקרוב (24.2) יוגשו המנות שהוצגו ב"מסעדה הבאה" עם תפריט דיינר אמריקאי מושחת ושמנוני.

מסעדת פראייר – מושחת ושמנוני

בין המנות שיוגשו: פיצה-פיתה עם זעתר וגבינה מותכת; נס פח השמן – עוף מטוגן ברוטב בריביקיו-מייפל על מיני פנקייקס; קורן דוג, המבורגר, תוספת ולקינוח קוקילדה מטוגנת לצד פנקייק בהפתעה של בית הפנקייק.

מסעדת פראייר - תפריט

הארוחה תתקיים במסגרת של ארוחת טעימות במחיר קבוע של 160 ש"ח לסועד.

את הערב ילווה פסקול היפ הופ בעריכתו של מתן שרון והראפר לוקץ' יסתובב בין שולחנות הסועדים לאורך כל הערב.

לוקץ' חלק את הבשורה בפרופיל הפייסבוק שלו וכתב:

"מזכיר לכם ולכן שאנחנו פותחים פופ אפ של ״פראייר״, מסעדת החלומות שלי כבר שנים.

הקונספט התחיל בתסריט בשם ״מנושל״ שאני ומתן שרון כתבנו בשנת 2012 (הפרק המלא ביוטיוב) ורקם עור וגידים כשאורן ברזילי הצטרף אלינו והלכנו לנסות את מזלנו במסעדה הבאה של ישראל ברשת 13.

למרות שאסף גרניט (כפרה עליו) פחות התלהב, כולם הסכימו שהקונספט אש. שיחה קולחת עם שרון הבעלים של בית הפנקייק והחלטנו להוציא את הקונספט לחמישה ימים בלבד! ראשון עד חמישי, 20-24.2 משעה 19:00 עד 23:00 לארוחת טעימות מיוחדת שמשלבת בין פראייר לבית הפנקייק.

מה מתוכנן בתפריט של מסעדת פראייר? ארוחה ענקית עם המון מנות מהתפריט בשילוב פנקייקים של בית הפנקייק ואם יהיה לכם כבד כל המטוגן? תוכלו להחליף את המנה העיקרית במנה רגועה יותר.

כמובן שיש תפריט צמחוני מצויין והרבה אופציות טבעוניות גם. המחיר של התענוג? 160 ש״ח לסועד

אני יודע שלא פשוט להוציא 160 ש״ח לראש, אבל כמות האוכל ענקית והולך להיות מאוד מושקע ולגמרי שווה את זה
חשוב לציין! אני אהיה שם כל הימים וכל השעות בלי עין הרע, אני אעשה לכם פריסטיילים, סרטונים אישיים וכל מה שתרצו.

אז אם בא לכם ולכן לאכול בדיינר אמריקאי מושחת ולפגוש אותי? תבואו!

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים

שישי שום: פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים

חדשות האוכל
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב

מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב – והפעם לחודש שלם

חדשות האוכל
פרויקט קיימות 2024 - שפים מהצפון מתארחים במרכז

שבוע טעים: המטבח המנצח מארחים, פופ אפ מאפים ושפים מהצפון מבשלים

אירועים ופסטיבלים
מיכאל גרטופסקי מגיע עם ביסטרו מיכאל לרביבה וסיליה

מיכאל ביסטרו מגיע לתל אביב לפופ אפ מרגש ברביבה וסיליה

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

פיסס (Pieces) של בן אנד ג'ריס

על המדף: מגנום סנדוויץ', בן & ג'ריס, פתי בר קוקיז או פאנטה מהאייטיז

חדש על המדף
עוגיות פתי בר וקרמוגית בטעמים, גלידות מפתיעות של בן אנד ג'ריס ומגנום, פאנטה במהדורת פקמן, משקאות מוגזים של נורדיק מיסט ועוד חדשים על המדף >>
מארזי ראש השנה 2024 - טעם הגליל

ראש השנה 2024: מארזי תוצרת מקומית ויין ישראלי לשולחן החג

חדשות האוכל
מגוון יינות ישראליים, מארזים עם שלל תוצרת מקומית איכותית ושיתופי פעולה מסקרנים שיעטרו לכם את שולחן החג בראש השנה 2024 >>

מדריכים שאהבתם

חשוב לדעת: איך לנקות מכתש ועלי ולשמור עליהם לטווח הארוך

מדריכים וטיפים

קפוא פה: כמה זמן מותר לשמור גלידה במקפיא?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?