גאנדי: אוכל רחוב הודי אותנטי ומנחם במשלוח עד הבית

גאנדי, מסעדת הבת של אינדירה הוותיקה חוזרת לפעילות לקראת החורף עם אוכל רחוב הודי מסורתי באיסוף עצמי או משלוח עד הבית
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה | צילום: מיטל סולומון
שיתוף

לאחר הפסקה מתודית של כמה חודשים, גאנדי, מטבח הרפאים של מסעדת אינדירה הוותיקה חוזר לפעילות לקראת החורף עם מבחר מנות אוכל רחוב הודיות באיסוף עצמי או משלוח עד הבית.

עוד טעימה: מסעדת ג'אטי מטבח הודי החיפאית חוזרת לפעילות.

התפריט של גאנדי מצומצם אך ממוקד ותמציתי והולם את אווירת הקז'ואל שעוטה עליה המסעדה לעומת מסעדת האם. תוכלו למצוא בו מספר מנות ראשונות, נשנושים שונים ואת מנת הדגל קאטי רול – אוכל רחוב הודי פופולרי שהוא למעשה לחם דק ופריך הנקרא פראטה במגוון מילויים מסורתיים מאזור כַּלכּוּתָה.

מסעדת גאנדי מבית אינדירה – מה בתפריט?

בראשונות מציעים בגאנדי נשנושים כמו כנפי עוף טנדורי; שניצלונים; פקורה ירקות; סמוסה ירקות או בשר ואוניין בג'ייה – טבעות בצל בנוסח הודי (29-35 ש"ח).

באגף הקאטי תוכלו לבחור בין קאטי רסמי עם פילה עוף מתובלים בקרם ירקות; קאטי זעפרני עם פילה עוף במרינדת פטרוזיליה, שום, פלפל צ'יפוטלה ותרד; קאטי קבב עם טלה טחון, שום זנגביל, בצל ותבלין סודי; קאטי טיקה עם פילה עוף בתבלינים הודיים ושמנת; קאטי טיקה מאסלה עם פילה עוף צלוי ברוטב מאסלה וקאטי אפגני עם פילה עוף במרינדת קשיו ושמנת (42-45 ש"ח).

לצמחונים וטבעונים מציעים בגאנדי קאטי אלו גובי עם פרחי כרובית, קוביות תפוחי אדמה בתבלינים הודיים וג'ינג'ר או קאטי ג'לפרזי עם ירקות מקופצים ברוטב פיקנטי (36 ש"ח)

במקום מציעים גם קינוחים קלאסיים כמו גולאב ג'אמון – כדורי גבינה במי סוכר וקולפי – גלידת פיסטוק (35 ש"ח).

בחודש יולי האחרון חגגה מסעדת האם אינדירה, המסעדה ההודית הוותיקה בתל אביב, לא פחות מ-31 שנים להקמתה, נצח במושגי הקולינריה הישראלית. מי שהקים את אינדירה הוא מלוין מוריס שעלה לארץ מקולקטה וניהל גם את שיפודיית טאבון בומביי המיתולוגית ברמת גן.

באינדירה הממוקמת בלונדון מיניסטור ברחוב אבן גבירול בתל אביב מציעים תפריט מגוון של מנות אותנטיות ומסורתיות מהמטבח ההודי

גאנדי | שדרות שאול המלך 4, תל אביב | ראשון עד חמישי 12:00-16:00, 19:00-22:00 | הזמנות באתר

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments