לזלול - מגזין אוכל ישראלי

יא חביבי: מסעדת המבורגרים חדשה מגיעה לגדרה

HBB (חביבי בורגר), מסעדת המבורגרים חדש וכשרה בגדרה, מציעה לתושבי האזור הרעבים מבחר המבורגרים עם תוספות ורטבים תוצרת בית עם טוויסט ממזרי
HBB חביבי המבורגר - מסעדת המבורגרים חדשה בגדרה
HBB חביבי המבורגר - מסעדת המבורגרים חדשה בגדרה (צילום: גל זהבי)
שיתוף

גדרה מתחדשת במסעדת המבורגרים חדשה וכשרה, HBB Burger, או חביבי המבורגר בשפת הקודש שתציע מבחר המבורגרים לאכילה בישיבה במקום, במשלוח או באיסוף עצמי מחלון Drive Throught על הדרך. חביבי בורגר ממוקמים בתחנת הדלק סד"ש בכניסה הצפונית לגדרה.

עוד טעימה: מסעדת טל בורגר חוגגת 20 שנה

בעלי המקום, צחי צוק, הוא גם הבעלים של מלון ליר סנס ומסעדת אברטו הסמוכים. צוק מציע ב-HBB מגוון של המבורגרים עם תוספות שלא רואים כל יום ומסרב להיכנע לגנריות שהמבורגריות כשרות רבות מאמצות לעיתים קרובות.

HBB חביבי המבורגר – מסעדת המבורגרים – מה בתפריט?

בתפריט של חביבי בורגר תמצאו 6 המבורגרים עם שמות ייחודיים ותוספות מגוונות. תוכלו לטעום את הגרסא הקלאסית עם המבורגר סאחי המכיל קציצה במשקל 200 גרם מנתחי בקר מובחרים במידת עשייה Medium Well; המבורגר סחבק עם איולי כוסברה וקריספי בצל סומק והמבורגר ג'ונאם עם איולי לימון כבוש ותפוח אדמה קריספי בתיבול בהרט.

עוד בתפריט ההמבורגרים תמצאו המבורגר אסלי עם קטשופ מטבוחה, חציל מטוגן וסלט של צנון ובצל כבוש; המבורגר יא וואלי עם איולי פלפל צ'ומה, בצל מטוגן, פלפל חריף וקונפי שום והמבורגר ג'אננה עם קטשופ, מיונז ובצל מטוגן בסילאן.

מסעדת חביבי המבורגר בגדרה
מסעדת חביבי המבורגר בגדרה (צילום: יח"צ)

מי שמעדיף לגוון יוכל לנסות את אכבר – אונטריב מבושל 12 שעות בציר שזיפים ומוגש בלחמניה של המבורגר או את החביבי צ'יקן קראסט עם חזה עוף פריך בלחמניה.

מחירי המנות נעים בין 49-59 ש"ח או 69-76 במסגרת ארוחה.

בתוספות בחביבי המבורגר אפשר למצוא צ'יפס קלאסי, צ'יפס או חביבי צ'יפס בתיבול שום, עירית ופטרוזיליה יבשה. בנוסף מציעים בחביבי נאגטס עוף מפילה עוף מושרה במרינדה, שעועית מטוגנת וסלט חסה עם מלפפון, רוקט, בצל סגול, צנונית ושקדים קלויים ברוטב ויניגרט.

חביבי המבורגר – HBB – מסעדת המבורגרים | הרצל 3 גדרה (תחנת דלק סד״ש) | א'-ה' 12:00-00:00 ו' 12:00-15:00 ש' 21:00-00:00 | 08-622-5622 | הזמנות באתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

JBurger - פופ אפ המבורגר טבעוני מושחת במסעדת J17

JBurger: המבורגר טבעוני חדש ומושחת מגיע לתל אביב

חדשות האוכל
M32 Burgers הוד השרון - המבורגר מבית רוזנברג

M32: סמאש בורגר חדש ומושחת בהוד השרון

חדשות האוכל
מסעדת מארי של שף אביב משה

אביב משה פותח את מסעדת מארי הכשרה בנתניה

חדשות האוכל
בחירת נתחי בשר להמבורגר ביתי מושלם

איזה בשר מתאים להמבורגר: נתחים מומלצים לקציצה מושלמת

מדריכים וטיפים
צליית המבורגר ביתי

איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת

מדריכים וטיפים
סמוקי מק רויאל של מקדונלד'ס

ברוכים הבאים לגיהינום: מקדונלד'ס בהשקה נוסטלגית במיוחד

חדשות האוכל
מסעדת ג'ורג' אנד בראדרס

ג'ורג' אנד בראדרס: ביסטרו אמריקאי כשר בלב תל אביב

חדשות האוכל
פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב

ההמבורגר הכי מושחת בתל אביב מגיע לפופ אפ בצפון

אירועים ופסטיבלים
הולה הולה - מסעדת שף כשרה בשוק הכרמל

הולה הולה – מסעדת שף כשרה חדשה בשוק הכרמל

חדשות האוכל
יום העצמאות האמריקאי 2023 במסעדות ובברים

הזלילה הגדולה: יום העצמאות האמריקאי 2023 במסעדות ובברים

חדשות האוכל
המבורגר בטעם בשר אדם?

הייתם טועמים? המבורגר בטעם בשר אדם הושק בשוודיה

חדשות האוכל
ההמבורגר של פריז טקסס גבעתיים

השחיתות חוזרת: נפתחה מסעדת פריז טקסס גבעתיים

חדשות האוכל