HBB חביבי המבורגר - מסעדת המבורגרים חדשה בגדרה
קרדיט תמונה – גל זהבי
שיתוף

תוכן עניינים

גדרה מתחדשת במסעדת המבורגרים חדשה וכשרה, HBB Burger, או חביבי המבורגר בשפת הקודש שתציע מבחר המבורגרים לאכילה בישיבה במקום, במשלוח או באיסוף עצמי מחלון Drive Throught על הדרך. חביבי בורגר ממוקמים בתחנת הדלק סד"ש בכניסה הצפונית לגדרה.

עוד טעימה: מסעדת טל בורגר חוגגת 20 שנה
מסעדת הדסון לילנבלום נפתחת רשמית

בעלי המקום, צחי צוק, הוא גם הבעלים של מלון ליר סנס ומסעדת אברטו הסמוכים. צוק מציע ב-HBB מגוון של המבורגרים עם תוספות שלא רואים כל יום ומסרב להיכנע לגנריות שהמבורגריות כשרות רבות מאמצות לעיתים קרובות.

HBB חביבי המבורגר – מסעדת המבורגרים – מה בתפריט?

בתפריט של חביבי בורגר תמצאו 6 המבורגרים עם שמות ייחודיים ותוספות מגוונות. תוכלו לטעום את הגרסא הקלאסית עם המבורגר סאחי המכיל קציצה במשקל 200 גרם מנתחי בקר מובחרים במידת עשייה Medium Well; המבורגר סחבק עם איולי כוסברה וקריספי בצל סומק והמבורגר ג'ונאם עם איולי לימון כבוש ותפוח אדמה קריספי בתיבול בהרט.

עוד בתפריט ההמבורגרים תמצאו המבורגר אסלי עם קטשופ מטבוחה, חציל מטוגן וסלט של צנון ובצל כבוש; המבורגר יא וואלי עם איולי פלפל צ'ומה, בצל מטוגן, פלפל חריף וקונפי שום והמבורגר ג'אננה עם קטשופ, מיונז ובצל מטוגן בסילאן.

מסעדת חביבי המבורגר בגדרה
מסעדת חביבי המבורגר בגדרה (צילום: יח"צ)

מי שמעדיף לגוון יוכל לנסות את אכבר – אונטריב מבושל 12 שעות בציר שזיפים ומוגש בלחמניה של המבורגר או את החביבי צ'יקן קראסט עם חזה עוף פריך בלחמניה.

מחירי המנות נעים בין 49-59 ש"ח או 69-76 במסגרת ארוחה.

בתוספות בחביבי המבורגר אפשר למצוא צ'יפס קלאסי, צ'יפס או חביבי צ'יפס בתיבול שום, עירית ופטרוזיליה יבשה. בנוסף מציעים בחביבי נאגטס עוף מפילה עוף מושרה במרינדה, שעועית מטוגנת וסלט חסה עם מלפפון, רוקט, בצל סגול, צנונית ושקדים קלויים ברוטב ויניגרט.

חביבי המבורגר – HBB – מסעדת המבורגרים | הרצל 3 גדרה (תחנת דלק סד״ש) | א'-ה' 12:00-00:00 ו' 12:00-15:00 ש' 21:00-00:00 | 08-622-5622 | הזמנות באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס