גלידה בטעם קטשופ ומיונז של היינץ
קרדיט תמונה – Heinz Official Photo

זה אמיתי: גלידה בטעם קטשופ ומיונז של היינץ

לא, זה לא אחד באפריל שוב. אם חשבתם שכבר ראיתם הכל בשנת 2020, מגיעה כעת ערכת גלידה בטעם קטשופ ומיונז של היינץ לחובבי הביזאר בקינוחים
שיתוף

תוכן עניינים

אם היה נדמה שכבר ראינו הכל בשנת 2020, נדמה שהקיץ הולך לשבור שיאים חדשים של ביזאר. חברת היינץ הידועה ברטבים שלה כמו קטשופ, מיונז ורוטב ברביקיו, משיקים השבוע מוצר חדש ומפתיע – גלידה ביתית בטעמים שאף פעם לא פגשתם. גלידת קטשופ, גלידת מיונז, גלידת ברביקיו ועוד טעמים מוזרים מסדרת הרטבים שלה.

גלידת היינץ

גלידה בטעם קטשופ של היינץ – במשלוח עד הבית

הגלידות יגיעו כערכות עשה זאת בעצמך שנקראות "Heinz Creamz" ויכללו את כל מה שאתם צריכים על מנת ליצור לעצמכם גלידה ביתית – רוטב לבחירה מלווה במתכון המתאים, כף גלידה מוזהבת, כף כסף ומיכל רב פעמי להגשת הגלידה.

עוד טעימה: ומה לגבי גלידת פיצה וגלידת מק אנד צ'יז?

לטענת החברה, הכנת הגלידה לוקחת רק כרבע שעה ויש צורך ב-4 מרכיבים בלבד – הרוטב שמגיע עם הערכה ועוד 3 רכיבים ביתיים – שמנת מתוקה, חלב וחלב מרוכז.

את ערכות הגלידה אפשר להזמין החל מהראשון ביולי באתר השליחויות של היינץ באנגליה תמורת 15 פאונד.

היינץ טוענים כי גלידת הקטשופ היא "עשירה וטעימה" ומוסיפים המלצת הגשה עם מרנג מפורר וקולי פטל לחוויה קיצית מושלמת. גם הטבעונים לא מקופחים כשהיינץ מציעים באתר מתכון לסורבה קטשופ היינץ מרענן עם מעט בזיליקום ופסטו בזיליקום.

גלידת קטשופ היינץ
גלידת קטשופ היינץ

את גלידת המיונז מתארים בחברה כ"חלקה וקרמית" וממליצים להוסיף לה תפוחים וקומפוט אוכמניות עם שכבת קראמבל. את גלידת הברביקיו ה"מתוקה ומעושנת" ממליצים לשדך בהיינץ עם סירופ מייפל, פקאנים ופתיתי בייקון.

גלידת מיונז היינץ
גלידת מיונז היינץ

דיוויד שלברט, מנהל המותג של היינץ אומר: "הקיץ נראה אחרת בשביל רבים מאיתנו ובזמן שאנחנו נמצאים הרבה יותר זמן בבית משנים אחרות, לא צריך לפספס את ההנאה שבגלידה טובה. הרטבים של היינץ כאן בכדי לעזור.

עוד טעימה: איך להוציא את הסוף של הקטשופ מהבקבוק?

אנחנו מעניקים לכם את המאשאפ המושלם – היינץ קרימז. ערכת גלידה ביתית עשה זאת בעצמך בתוספת רוטב לבחירה ממבחר הרטבים שלנו כדי שלא תצטרכו להפסיד את אחד הפינוקים המתוקים במהלך קיץ של ריחוק חברתי".

"אנחנו יודעים שזה נראה קצת כמו שילוב טעמים משוגע לחלק מכם – אך כשהיינץ תמיד בקדמת הבמה של החדשנות, הכל אפשרי", הוסיף שלברט.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס