לזלול - מגזין שבא לאכול
מסעדת קילומטראז מארחת את אסף גרניט ומחניודה
קרדיט תמונה – אסף קרלה

מסעדת קילומטראז חוגגת שנה עם מחניודה ושף אסף גרניט

מסעדת קילומטראז של שף עידן "פומפי" בושארי חוגגת שנה ומארחת לערב אחד את שף אסף גרניט ומסעדת מחניודה לארוחה שמחה במיוחד
שיתוף

תוכן עניינים

כשנה לאחר שזכה בריאליטי האוכל של רשת 13 "המסעדה הבאה של ישראל" ופתח את מסעדת קילומטראז על חוף ימה של תל אביב, עידן בושארי הידוע יותר בתור "פומפי", חוגג יום הולדת עם אורחים אהובים במיוחד בדמות השף אסף גרניט ומסעדת מחניודה המיתולוגית.

הערב החגיגי ייערך ביום שני ה-19.6 במתחם המסעדה במלון ברוט בראון על הטיילת של תל אביב ובמסגרתו יוגש תפריט גדול ומשותף הכולל את תפריט הקיץ החדש של קילומטראז בליווי הקלאסיקות של מסעדת מחניודה ועוד הפתעות מרעננות ומרימות ומוזיקה של דיג'יי רמזי.

יום הולדת שנה לקילומטראז – מה יש לזלול?

בתפריט תמצאו מבחר מנות שכיכבו בגמר "המסעדה הבאה" כמו "גרניט פורצלן" – קרפצ'יו טונה אדומה עם אבקת פורצ'יני, ויניגרט פונזו ושברי קשיו פריכים ו"טורטלינאז" – כיסוני זעתר וירוקים עם חציל וקרם גבינות ועוד מבחר מנות על בסיס דגים נאים וטריים.

מסעדת קילומטראז חוגגת שנה
מסעדת קילומטראז חוגגת שנה | צילום: אסף קרלה

גרניט ומחניודה יביאו איתם מנות מוכרות כמו סלט ענבים קפואים, הקובלה האהובה שמחברת בין חלה רכה לקובנה מושחתת ועוד ספיישלים שייחשפו בערב יום ההולדת.

מחניודה, ניו יורק והמסעדה הבאה

גרניט מלווה את פומפי שנים רבות עוד טרם שפט את מנותיו ב"המסעדה הבאה". בושארי החל דרכו במאפייה שכונתית כבר בגיל 13 והמשיך עם לימודי בישול עד שפגש את גרניט באודישנים ל"משחקי השף".

אחרי 3 שנים במחניודה עזב בושארי לעבוד במסעדה ניו יורקית, שם התמכר לסמים עד שחזר לארץ ויצר קשר עם גרניט פעם נוספת, הפעם לבקש עזרה ותמיכה בהיגמלות. גרניט התגייס והחזיר את בושארי למחניודה עד שהגיעה ההצעה להשתתף בריאליטי החדש מבית רשת.

במסגרת "המסעדה הבאה" התחרו שפים חובבים ומקצועיים כאחד על ההזדמנות לפתוח מסעדה על חוף ימה של תל אביב למשך שנה. בושארי גבר בגמר על רינת ינסמן ומסעדת אנאנד וקיבל את הזכות לפתוח את מסעדת קילומטראז' בקיץ שעבר.

יום הולדת לקילומטראז' אסף גרניט ומחניודה | מלון ברוט, יחזקאל קויפמן 6, תל אביב | שני 19.6 החל מ-18:00 | פרטים והזמנות בטלפון 077-230236

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

סיפורים קשורים לאסף גרניט

כתבות בשבילך

חבל לפספס