מסעדת קילומטרז' - המסעדה הבאה של ישראל
קרדיט תמונה – יח"צ

מסעדת קילומטרז' ניצחה בגמר המסעדה הבאה של ישראל

עידן בושארי הוא המתמודד שניצח בגמר "המסעדה הבאה של ישראל" בעונתה הראשונה עם עם מסעדת קילומטרז' שתיפתח למשך שנה בחוף ימה של תל אביב
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר 24 פרקים, 40 מתמודדים ו-10 מסעדות שנפתחו במרכז תל אביב למשך שבוע הגיעה הערב לסיומה העונה הראשונה של ריאליטי האוכל של רשת 13 "המסעדה הבאה של ישראל".

בסיום הערב הוכרז המנצח הגדול של "המסעדה הבאה של ישראל" – עידן בושארי עם מסעדת קילומטרז'.

קילומטרז'? של בושארי תפתח למשך השנה הקרובה במלון בראון על חוף ימה של תל אביב.

לגמר העפילו עידן "פומפי" בושארי עם מסעדת "קילומטרז'?" ורינת ינסמן עם מסעדת "אנאנד". לאחר חצי הגמר בו התחרו 7 מהמתמודדים שעברו את מבחן הלייב.

עוד טעימה: אלו 3 השפים שמצטרפים לעונה החדשה של "משחקי השף"

גמר המסעדה הבאה של ישראל

במסגרת הגמר ביצעו בושארי וינסמן 3 משימות כשהניקוד מהשופטים שוקלל עם הצבעות הקהל בכדי להכריע על זהות המנצח.

המשימה הראשונה הייתה הכנת "מנת ראווה". ינסמן הגישה ביריאני מפורק בתוך רינג של בצק סמוסה. השופטים מלבד אסף גרניט בחרו לא להעניק לה נקודות על המשימה.

בושארי הגיש מנה כפולה של טרטר דג ים ועשבים עם אבן יוגורט וקרם בר בלאן לצד דג במלח עם תבשיל נואה ובר בלאן. הפעם אסף בחר לא להעניק נקודות ושאר השופטים כן.

לאחר מכן המשקיעים העניקו את ציון הגמר שלהם למתמודדים – 9 לרינת ינסמן ו-10 לבושארי.

המשימה השנייה נקראה "סרוויס בהפתעה" במסגרתה כל מתמודד היה צריך להכין מנה ראשונה ועיקרית ל-50 אנשים בתוך שעתיים עם חומרי גלם ספציפיים.

רינת ינסמן הגישה למנה הראשונה בשר פרגית מפורק ברוטב תמרינדי ואגוזי מלך במעטפת חסה ולמנה השנייה מוסר ים צרוב בגהי, יוגורט ושומר צלוי על הגריל לצד נאן צ'ילי. במשימה הזו קיבלה ינסמן את קולותיהם של יוסי שטרית, אסף גרניט ורותי רוסו. מהסועדים קיבלה 8 נקודות סך הכל.

עידן בושארי הגיש למנה הראשונה טרטר דג עם יוגורט, קישוא צלוי וצנוברים ולמנה השנייה טורטליני קרם בצל מקורמל ברוטב חמאת בצל. במשימה זו קיבל בושארי את קולותיהם של כל השופטים. מהסועדים קיבל 8.5 נקודות סך הכל.

לבסוף הכריעו השופטים כי מי שיפתח את המסעדה הבאה של ישראל למשך השנה הקרובה הוא כאמור עידן בושארי עם מסעדת קילומטרז'.

מסעדת קילומטרז' – התפריט

בתפריט המסעדה תוכלו לטעום מנות כמו "שושי שושקה" – שושקה קלוי קלוף, אגוז מלך מסוכר, קרם ברינזה וגסטריק פלפל משוגע; "קרפצ'יו גרניט פורצלן" – דג ים, אבקת פורצ'יני שחור, ויניגרט פונזו וקשיו שבור; טורטלינאז' ומוסר ים – טורטליני בצורת פטאייר עם קרם גבינות וטחינה, חציל קלוי, צנוברים ושמן ירוק ונתח שקרנים – נתח קצבים על גריל פחמים, תפו"א הולנדי וביצת עין.

לקינוח תוכלו לבחור בין טירמיסו לבין "אתה קראת לקוקי קינוח" – גלידת קרם לוטוס ומלח אטלנטי עם עוגיות שוקולד.

מסעדת קילומטרז' - גמר המסעדה הבאה של ישראל
מסעדת קילומטרז' – גמר המסעדה הבאה של ישראל / צילום מסך

מסעדת קילומטרז' – איך להזמין מקום?

מסעדת קילומטרז' צפויה להיפתח לקהל הרחב ב-2 במאי.

מסעדת קילומטרז'?

כתובת: מלון "בראון ברוט" – יחזקאל קויפמן 6, תל אביב.

טלפון: 077-2302363 | שעות פתיחה: א-ה 18:00-02:00 | ו'-ש' 12:00-16:00 (בראנץ') 18:00-02:00

להזמנת שולחן למסעדת "קילומטרז'?" לחצו כאן.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
מערכת לזלול

מערכת לזלול

כתבי המערכת הם זללנים מלאי תשוקה לכל מה שטעים. כמי שמאמינים בכוחו של האוכל לחבר בין אנשים וליצור זיכרונות בלתי נשכחים, הצוות נחוש לשתף עם הקוראים את אהבתו לאין ספור טעמים. ממדריכים וטיפים לבישול ואפייה למתכונים מעוררי תיאבון. מחדשות קולינריות מסביב לעולם ועד לאירועים ולטרנדים הקולינריים שאסור לפספס

כתבות בשבילך

חבל לפספס