לזלול - מגזין אוכל ישראלי

מתוק לו: טעמנו את קיט קט לוטוס החדש של נסטלה

קיט קט לוטוס, חטיף השוקולד שמשלב שניים מהמותגים הפופולריים בעולם, נוחת על המדפים בארץ. יצאנו לטעום אם האיחוד המרגש גם מסתיים בסיפור אהבה.
קיט קט לוטוס של נסטלה
קיט קט לוטוס של נסטלה (צילום: מערכת האתר)
שיתוף

נסטלה מצטרפת לטרנד שילוב הטעמים ומגשימה פנטזיה קולינרית של רבים עם ההשקה בישראל של חטיף השוקולד קיט קט לוטוס.

למעשה מדובר בקיט קט צ'אנקי, הגירסא השמנמנה יותר של החטיף, עם שוקולד חלב ושכבה נאה של ממרח לוטוס מקורי המונחת על הוופל.

קיט קט לוטוס – זה עובד ביחד?

עם הביס הראשון טעם ממרח הלוטוס הקרמלי מורגש היטב וכיף לגלות שמדובר בשכבה נדיבה ומפנקת יחסית שלא תאכזב את מי שהתכנס לשם כך לאירוע.

השילוב של הלוטוס עם שוקולד החלב והוופל הפריך עובד טוב בכללי אבל המתיקות הלא מתנצלת של הממרח והשוקולד יוצרים יחד סיומת של אובר מתיקות שטוחה מדי וטעם הלוטוס מתפוגג כזיכרון רחוק.

התחושה הזו נמנעה למשל בגרסא אחרת של החטיף שהושקה לפני מספר שנים, קיט קט חמאת בוטנים, עם מליחות שנתנה קונטרה למתיקות ויצרה ניגודיות כיפית בפה.

עוד טעימה: ומה חשבנו על לואקר חמאת בוטנים החדש?

קיט קט לוטוס צ'אנקי
קיט קט לוטוס צ'אנקי (צילום: מערכת האתר)

בסך הכל קיט קט לוטוס הוא יציאה נחמדה של נסטלה אבל לא משהו שיכבב ברשימת החטיפים האהובים בכל הזמנים שלנו או משהו שנקנה באופן קבוע באמצע מאנץ' לילי.

קיט קט לוטוס | 12.90-14.90 למארז של 4 חטיפים במשקל 42 גרם | להשיג בקיוסקים ורשתות השיווק.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

איך להכין תפוח מסוכר

אדום בוהק: איך להכין תפוח מסוכר כמו של פעם

מדריכים וטיפים
חטיף בננית וחטיף תותית במהדורה חדשה

אחוה מציגים: חטיף בננית ותותית – הקאמבק

חדש על המדף
איפה קונים קראנץ' פיסטוק של נסטלה?

ביי פיסטוק: מה יהיה הקראנץ' הבא של נסטלה?

חדשות האוכל
קראנץ' פיסטוק - עכשיו במקררי הגלידות בפעם האחרונה

בפעם האחרונה: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות

חדשות האוכל
גלידת קראנץ פיסטוק - השוק השחור

גלידת קראנץ פיסטוק: עכשיו גם בשוק השחור

חדשות האוכל
איפה קונים קראנץ' פיסטוק של נסטלה?

הבהלה לירוק: אז איפה קונים קראנץ' פיסטוק?

חדשות האוכל
קנדי הוטל - מוזיאון סלפי מתקתק לקיץ

המוזיאון הכי מתוק של הקיץ: קנדי הוטל מגיע לישראל

אירועים ופסטיבלים
קראנץ' פיסטוק עושה קאמבק - קיץ 2023

הקאמבק הירוק: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות

חדשות האוכל
כמה קלוריות יש בקרמבו

וניל או מוקה: כמה קלוריות יש בקרמבו?

מדריכים וטיפים
לואקר חמאת בוטנים

זה טעים? טעמנו את לואקר חמאת בוטנים החדש

חדש על המדף
קראנץ' קורנפלקס של נסטלה

זה מה שחשבנו על קראנץ' קורנפלקס של גלידות נסטלה

חדשות האוכל
האם מסוכן לבלוע מסטיק?

זה מה שקורה בגוף כשבולעים מסטיק

מדריכים וטיפים