לזלול - מגזין אוכל ישראלי

זה טעים? טעמנו את לואקר חמאת בוטנים החדש

טעם חדש ומפתה בסדרת וופל קואדרטיני נוחת על מדפי רשתות השיווק - לואקר חמאת בוטנים. האם מדובר בשילוב המושלם שכולם חיכו לו? יצאנו לטעום
לואקר חמאת בוטנים
לואקר חמאת בוטנים | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

מעטים הרגעים בהם אנחנו שומעים על השקת מוצרים חדשים ועינינו נפערות בתשוקה בלתי נשלטת לטעום ועכשיו. אחד מהרגעים האלה קרה לפני כחודש וחצי עם השקת קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן ולפני כשבועיים עם קיט קט לוטוס והנה השבוע  זה קרה שוב כשהתבשרנו על השקת לואקר חמאת בוטנים בגרסת קואדרטיני.

עוד טעימה: חדש מפררו – קינדר קארדס

חובבי לואקר קואדרטיני ואנחנו ביניהם, יכולים להישבע גם בשגרה שמדובר בוופל הטוב בעולם עם איזון מדויק בין שכבות הוופל הדקיקות והפריכות לבין המילוי, יהא זה שוקולד או קרם אגוזים. המחשבה של השילוב בין עלי הוופל של לואקר לבין חמאת בוטנים שגם היא אהובה עלינו בכל פורמט, הצית מיד את הדמיון ושלח אותנו לתור אחר אריזה.

לואקר קואדרטיני חמאת בוטנים
לואקר קואדרטיני חמאת בוטנים (צילום: מערכת האתר)

לואקר חמאת בוטנים – מבחן הטעם

ממבחן הטעימה עצמו יצאנו חלוקים בדעותינו. כמוצר בפני עצמו לואקר קואדרטיני חמאת בוטנים הוא מוצר מוצלח בסך הכל. הוופל הוא אותו הוופל שלמדנו לאהוב ומילוי חמאת הבוטנים משתלב איתו היטב אך מתקשה לעמוד בפני עצמו.

למעשה בואו נשים את זה על השולחן, היינו מאושרים אם מילוי חמאת הבוטנים בוופל של לואקר היה דומה יותר למילוי חמאת הבוטנים של חטיפי ריסס – קרמי, מחוספס ועם מעט מליחות כיפית. במילוי של לואקר אפשר אמנם להרגיש את טעם חמאת הבוטנים, אך זה היה עדין מדי עם נטייה לצד המתוק שמייצר חוויה מעט שטוחה.

ייתכן שהציפיות שלנו היו מוגזמות, אבל התחושה העיקרית בלוקאר חמאת בוטנים היא "כמעט". לואקר זה כיף תמיד, חמאת בוטנים זה אלוהי והשילוב נחמד, אין תלונות. אך בפעם הבאה ככל הנראה, נחזור לחלום על ריסס ולואקר אגוזי לוז.

לואקר קואדרטיני חמאת בוטנים | 250 גרם | 12.90-15.90 | להשיג ברשתות השיווק הנבחרות

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

איך להכין תפוח מסוכר

אדום בוהק: איך להכין תפוח מסוכר כמו של פעם

מדריכים וטיפים
חטיף בננית וחטיף תותית במהדורה חדשה

אחוה מציגים: חטיף בננית ותותית – הקאמבק

חדש על המדף
קנדי הוטל - מוזיאון סלפי מתקתק לקיץ

המוזיאון הכי מתוק של הקיץ: קנדי הוטל מגיע לישראל

אירועים ופסטיבלים
כמה קלוריות יש בקרמבו

וניל או מוקה: כמה קלוריות יש בקרמבו?

מדריכים וטיפים
האם מסוכן לבלוע מסטיק?

זה מה שקורה בגוף כשבולעים מסטיק

מדריכים וטיפים
רול אפס במשלוח עד הבית דרך וולט

זה קורה: רול אפס עכשיו בוולט עם משלוח עד הבית

חדשות האוכל
רבע לשבע טבעוני בטעמי מרשמלו וסינמון רול

חדש מעלית: רבע לשבע טבעוני בטעמי מרשמלו וסינמון רול

חדש על המדף
פאי ריסס חמאת בוטנים משפחתי

חדש על המדף בארה"ב: פאי ריסס חמאת בוטנים משפחתי ענק

חדשות האוכל
פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין

חדש: פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין

חדש על המדף
תערובת תבלינים של טוויקס

חדש: תערובת תבלינים של טוויקס לארוחה הבאה שלכם

חדשות האוכל
חדש על המדף לחגים

כריות מרשמלו, שוקו בזוקה וחטיפים מתוקים לחגים

חדש על המדף
חדש על המדף אוגוסט 2023 - קינדר טרונקי

לוהט פה: כל מה שטעים וחדש על המדף באוגוסט הקרוב

חדש על המדף