פופ אפ כשר: מיזם קיטשן 94 יוצא לדרך עם שף תומאס זוהר

מסעדת JAI של השף תומאס זוהר היא הראשונה להשתתף במיזם קיטשן 94 במסגרתו יפתחו שלוחות כשרות של מסעדות אהובות לזמן מוגבל בחלל קולינרי מושקע.
עדכונים טעימים למייל!

הקונספט של חלל קולינרי שמהווה מעין במה או חממה לשפים ומסעדות שונות במתכונת פופ אפ מתחלף מדי כמה חודשים צובר תאוצה גם בארץ בשנים האחרונות.

היה זה מתחם L28 מבית האחים ירזין ברחוב לילינבלום בתל אביב שהביא את הטרנד לשיא עם שפים כמו גבריאל ישראל, שולי וימר ונאיפה מולא שחתמה את פעילות המקום עם ההתפרצות הראשונה של הקורונה.

מסעדת JAI של שף תומאס זוהר בקיטשן 94
מסעדת JAI של שף תומאס זוהר בקיטשן 94 | צילום: אסף קרלה

בשבועות אלו נחנך במגדלי אלון תל אביב מיזם חדש בקונספט דומה בשם קיטשן 94 שצפוי לארח במסגרת פופ אפ קולינרי שלוחות כשרות של מסעדות פופולריות שיתחלפו או יצטרפו למקום מדי כמה חודשים.

מי שנבחר להשיק את המיזם הוא השף תומאס זוהר (משחקי השף, DNA) שצפוי לחנוך במקום סניף שני למסעדת JAI התאילנדית מהפוד טראק במתחם DNA בעזריאלי.

מסעדת JAI בקיטשן 94 – מה בתפריט?

ב-JAI החדשה יציע שף תומאס זוהר תפריט עסקיות צהריים הכולל בירה תאילנדית חינם בהזמנת מנה עיקרית. התפריט מציע סלטים, מנות קארי וגריל במגוון סגנונות בישול תאילנדיים מסורתיים ומודרניים תחת תעודת כשרות של צהר.

JAI - מסעדת פופ אפ בקיטשן 94
JAI – מסעדת פופ אפ בקיטשן 94 | צילום: אסף קרלה

בין השאר תוכלו לטעום סלט יאם ממואנג עם מנגו בוסר, צ'ילי תאילנדי, קשיו, למון גראס, ליים, כוסברה וסטיקי רייס בתוספת טופו או דג בטמפורה; קארי פאננג פרגית/דג בטמפורה/טופו עם מחית קארי בעבודת יד, חלב קוקוס, במיה תאילנדית, ליצ'י ובוטנים; קאו סוי עם אסאדו רך בבישול ארוך, אטריות ביצים, קארי צהוב, חלב קוקוס וכוסברה או גאי יאנג פרגית בגריל עם מרינדה, אורז יסמין וסלט מלפפונים עם נענע ושאלוט (58-72 ש"ח).

JAI תפעל עד לאחר חגי תשרי ואז צפויה להתחלף עם המסעדה הבאה או להמשיך לצידה, בהתאם לביקוש של הקהל.

מתחם DNA של שף יוסי שטרית התמקם בתחילת השנה בקומת הכניסה המחודשת של מגדלי עזריאלי בתל אביב והפך להצלחה במהירות. בין משאיות האוכל במתחם ניתן למצוא את האוכל המקסיקני של שף גבריאל ישראל, את המנות האיטלקיות של יהונתן שרביט וכאמור את המשאית התאילנדית של זוהר.

JAI – The Heart Of Thailand | קיטשן 94 | יגאל אלון 94, מגדלי אלון, תל אביב | ראשון-חמישי 11:30-16:00 | כשר בפיקוח צהר | הזמנות בטלפון 03-756- או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת אהן תאי - מסעדת תאילנדית ביתית

אהן תאי: מסעדה תאילנדית ביתית חדשה בתל אביב

חדשות האוכל
מסעדת הודו הקטנה מגיעה אל רמת גן

הודו הקטנה: המסעדה האהובה מבאר שבע מגיעה למרכז הארץ

חדשות האוכל
איך להכין אורז לסושי בבית

גדולים ביפן: איך להכין אורז לסושי כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים
פסטיבל הסושי 2023 במסעדת סוהו

יפן זה כאן: פסטיבל הסושי 2023 מגיע אל מסעדת סוהו

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל

לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

חדשות האוכל
מסעדת פאסטל המוערכת משיקה שיתוף פעולה חדש עם מוזיאון תל אביב בדמות תפריט קינוחים יצירתי במיוחד. זה מה שתוכלו לזלול >>

מדריכים שאהבתם

זו הדרך הנכונה לאחסן חצילים במקרר לאורך זמן

מדריכים וטיפים

למה לא כדאי לשתות קפה בבוקר על בטן ריקה

מדריכים וטיפים

מה לזלול?