פופ אפ כשר: מיזם קיטשן 94 יוצא לדרך עם שף תומאס זוהר

מסעדת JAI של השף תומאס זוהר היא הראשונה להשתתף במיזם קיטשן 94 במסגרתו יפתחו שלוחות כשרות של מסעדות אהובות לזמן מוגבל בחלל קולינרי מושקע.
מסעדת JAI של שף תומאס זוהר בקיטשן 94
מסעדת JAI של שף תומאס זוהר בקיטשן 94 | צילום: אסף קרלה

הקונספט של חלל קולינרי שמהווה מעין במה או חממה לשפים ומסעדות שונות במתכונת פופ אפ מתחלף מדי כמה חודשים צובר תאוצה גם בארץ בשנים האחרונות.

היה זה מתחם L28 מבית האחים ירזין ברחוב לילינבלום בתל אביב שהביא את הטרנד לשיא עם שפים כמו גבריאל ישראל, שולי וימר ונאיפה מולא שחתמה את פעילות המקום עם ההתפרצות הראשונה של הקורונה.

בשבועות אלו נחנך במגדלי אלון תל אביב מיזם חדש בקונספט דומה בשם קיטשן 94 שצפוי לארח במסגרת פופ אפ קולינרי שלוחות כשרות של מסעדות פופולריות שיתחלפו או יצטרפו למקום מדי כמה חודשים.

עדכונים טעימים למייל!

מי שנבחר להשיק את המיזם הוא השף תומאס זוהר (משחקי השף, DNA) שצפוי לחנוך במקום סניף שני למסעדת JAI התאילנדית מהפוד טראק במתחם DNA בעזריאלי.

מסעדת JAI בקיטשן 94 – מה בתפריט?

ב-JAI החדשה יציע שף תומאס זוהר תפריט עסקיות צהריים הכולל בירה תאילנדית חינם בהזמנת מנה עיקרית. התפריט מציע סלטים, מנות קארי וגריל במגוון סגנונות בישול תאילנדיים מסורתיים ומודרניים תחת תעודת כשרות של צהר.

JAI - מסעדת פופ אפ בקיטשן 94
JAI – מסעדת פופ אפ בקיטשן 94 | צילום: אסף קרלה

בין השאר תוכלו לטעום סלט יאם ממואנג עם מנגו בוסר, צ'ילי תאילנדי, קשיו, למון גראס, ליים, כוסברה וסטיקי רייס בתוספת טופו או דג בטמפורה; קארי פאננג פרגית/דג בטמפורה/טופו עם מחית קארי בעבודת יד, חלב קוקוס, במיה תאילנדית, ליצ'י ובוטנים; קאו סוי עם אסאדו רך בבישול ארוך, אטריות ביצים, קארי צהוב, חלב קוקוס וכוסברה או גאי יאנג פרגית בגריל עם מרינדה, אורז יסמין וסלט מלפפונים עם נענע ושאלוט (58-72 ש"ח).

JAI תפעל עד לאחר חגי תשרי ואז צפויה להתחלף עם המסעדה הבאה או להמשיך לצידה, בהתאם לביקוש של הקהל.

מתחם DNA של שף יוסי שטרית התמקם בתחילת השנה בקומת הכניסה המחודשת של מגדלי עזריאלי בתל אביב והפך להצלחה במהירות. בין משאיות האוכל במתחם ניתן למצוא את האוכל המקסיקני של שף גבריאל ישראל, את המנות האיטלקיות של יהונתן שרביט וכאמור את המשאית התאילנדית של זוהר.

JAI – The Heart Of Thailand | קיטשן 94 | יגאל אלון 94, מגדלי אלון, תל אביב | ראשון-חמישי 11:30-16:00 | כשר בפיקוח צהר | הזמנות בטלפון 03-756- או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

איך לאחסן רוטב סויה

במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?

מדריכים וטיפים
עסקית חריפה של בית תאילנדי

לוהט פה: בית תאילנדי משיקה ארוחה עסקית חריפה

חדשות האוכל
פופ אפ ראמן של מסעדת קמאקורה

יפן זה כאן: פופ אפ מרקי ראמן כשרים במשלוח עד הבית

חדשות האוכל
מסעדת ג'וטי מטבח הודי חיפה

הודו בלב חיפה: מסעדת ג'וטי מטבח הודי מתבלת את העיר

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פיצות משחקי השף של פאפא ג'ונס

חדשות הפיצה: ספיישל משחקי השף בפאפא ג'ונס ופיצה האט ענקית בהגזמה

חדשות האוכל
פאפא ג'ונס ופיצה האט משיקים פיצות חדשות ומפתיעות לעונה הקרה. פיצות משחקי השף של פאפא ג'ונס ופיצת GIANT הענקית של פיצה האט. >>
BALLOUT בתדר - כדורסל רחוב, קולינריה וקוקטיילים

שמח בתדר: כדורסל רחוב, הופעות חיות ותפריט אצטדיונים של אייל שני

אירועים ופסטיבלים
בר התדר התל אביבי יהפוך למשך 4 ימים לפסטיבל שמח במיוחד של כדורסל רחוב, אוכל אמריקאי מושחת, הופעות חיות וקוקטיילים על בסיס קוניאק הנסי >>

מדריכים שאהבתם

כמו מקצוענים: איך להכין ביצת עין מושלמת בכל פעם

מדריכים וטיפים

הברז מלא אבנית? השיטה המפתיעה לניקוי ברז המטבח

מדריכים וטיפים

מה לזלול?