לזלול - מגזין אוכל ישראלי

הגודל כן קובע: אסם משיקה את סדרת קרמוגית מיניס

קרמוגית, העוגייה המיתולוגית שנדמה שאיתנו מאז ומעולם חוזרת בגרסא חדשה וקלילה לקיץ - קרמוגית מיני'ס במילוי קרם בייגלה מלוח וקרם קרמל מלוח
קרמוגית מיני'ס במילוי קרם בייגלה מלוח
קרמוגית מיני'ס במילוי קרם בייגלה מלוח (צילום: מערכת לזלול)
שיתוף

אסם מרעננת את המותג הוותיק קרמוגית במהדורה חדשה וקלילה לכבוד הקיץ עם השקת קרמוגית מיניס במילוי קרם בייגלה מלוח ובמילוי קרמל מלוח.

המהדורה החדשה לוקחת למעשה את העוגיות המוכרות במילוי קרם ומגישה אותן בגרסה קטנטנה כסוג של נשנוש לא מחייב.

עוד טעימה: טעמנו את קרמוגית במילוי קרם במבה אדומה

בייגלה מלוח הפך לפופולרי מאוד בעולם החטיפים והגלידות וכך גם קרמל מלוח. קרמוגית במילוי קרמל מלוח הושק לפני כשנתיים וקרמוגית במילוי קרם בייגלה מלוח הושק לפני כשנה ושניהם הפכו להצלחה מיידית. לכן בחרה אסם להשיק את המוצר החדש, קרמוגית מיני'ס בטעמים המדוברים.

קרמוגית מיני'ס במילוי קרם בייגלה מלוח
קרמוגית מיני'ס במילוי קרם בייגלה מלוח (צילום: מערכת לזלול)

המהדורה החדשה מצטרפת לטעמים הוותיקים והקלאסיים במהדורתם הרגילה , קרמוגית שוקו, קרמוגית במילוי קרם אגוזים ובמילוי חלבה.

אסם השיקה בשנה האחרונה במהדורה מוגבלת מוצר דומה בשם "עיגוליות" שהגיע אף הוא בתצורת עוגיות קטנטנות ועגולות אך התבסס על מותג וותיק אחר של החברה – ערגליות. המהדורה הושקה לזמן מוגבל בטעם תות ובטעם אננס עם המילוי המוכר של הערגליות.

קרמוגית מיני'ס – זה טעים?

המהדורה החדשה מעניקה חוויה חדשה לעומת קרמוגית קלאסית. העוגיות הקטנטנות יוצרות תחושה של הכלאה בין חטיף לבין עוגייה ומצליחות להיות קלילות יותר מאשר אחותן הגדולה.

קרמוגית מיני'ס במילוי קרם בייגלה מלוח
קרמוגית מיני'ס במילוי קרם בייגלה מלוח (צילום: מערכת לזלול)

טעמנו את קרמוגית מיני'ס במילוי קרם בייגלה מלוח וגילינו עוגיות פריכות וקטנטנות שכיף לנשנש עם הקפה וקשה להפסיק לזלול. מילוי הקרם מוצלח אף הוא, לא מתוק מדי ומשתלב היטב עם העוגייה.

כן היינו שמחים לאיזון טוב יותר בין כמות המילוי לעוגייה עצמה עם עוגיה דקה יותר והגדלה של כמות המילוי, מה שהיה יכול להפוך את העוגיות הקטנטנות למוצלח במיוחד.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

עוגיית פיסטוק של Choose Your Cookies

Choose Your Cookies מתחדשים בעוגיות מושחתות לחגים

חדשות האוכל
איך לשמור על עוגיות רכות לאורך זמן

איך לרכך עוגיות שהתקשו עם טריק אחד פשוט להפליא

מדריכים וטיפים
במבה אינסייד אאוט

באים בהפוכה: אסם משיקים את במבה אינסייד אאוט

חדש על המדף
בייגלה בטעם ביסלי גריל חוזר למדפים

בייגלה בטעם ביסלי גריל חוזר למדפים

חדשות האוכל
ביסלי Free Style מקסיקני

ביסלי, במבה, תמרים ויין: מוצרים חדשים וכשרים לפסח 2023

חדש על המדף
למה עוגיות משתטחות באפייה בתנור

בית הספר לאפייה: למה העוגיות שלי משתטחות בתנור?

מדריכים וטיפים
במבה אוורירית של אסם

במבה אוורירית – הלהיט החדש של קיץ 2022?

חדש על המדף
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חדש על המדף
עוגיות נוטלה של פררו מגיעות לישראל

בשורה לחובבי נוטלה: העוגיות הידועות הגיעו לישראל

חדש על המדף
בייגלה פיטנס בטעם סלק ובטטה

חדש מאסם: בייגלה פיטנס צבעוני בטעמי סלק ובטטה

חדש על המדף
פתיבר פינוקים עוגת גבינה

חדש מאסם: פתי בר פינוקים בטעם עוגת גבינה

חדש על המדף
סדרת חווית הצ'אי של תה ויסוצקי

חדש על המדף לחורף: צ'אי ויסוצקי, מרקים ורטבים

חדש על המדף