רגע, מה? קרמוגית במבה אדומה מגיעה למדפים

עוגיות קרמוגית המיתולוגיות של אסם מתחדשות במהדורה מיוחדת וחגיגית במילוי קרם בטעם במבה אדומה. טעים או הזיה? יצאנו לזלול.
קרמוגית במבה אדומה
קרמוגית במבה אדומה | צילום: מערכת לזלול

כן, זה ורוד, זה פריך, זה מתוק מאוד וזה אמיתי לגמרי – קרמוגית במבה אדומה נוחת על המדפים ומעורר תהיות האם ומתי הגענו לציר הזמן האפל ביותר.

בשנים האחרונות ישנה פריחה ברורה של ז'אנר החטיפים בקטגורית "חטיפים בטעם חטיפים". אם זה בייגלה בטעם ביסלי, פופקורן בטעם במבה או קרמוגית בטעם בייגלה, נדמה כי מדף החטיפים בסופר השכונתי שלכם הופך מרגע לרגע לשאפל מבולבל ורנדומלי של טעמים מכל הסוגים.

קראו עוד: חדש – במבה אינסייד אאוט

כשההיסטוריונים ינסו לסכם את אבולוציית החטיפים הזו בראי התקופה, סביר שישייכו זאת בין השאר להתפתחות הטכנולוגית שהפכה את כולנו לקצרי קשב המדפדפים במהירות מחטיף לחטיף ומחפשים את הריגוש הבא.

אולי ישייכו את המגמה גם למגפת הקורונה שעימתה את כולנו עם ארעיות החיים וחידדה מחד את הרצון לאכול ולשתות כי מחר נמות ומאידך את הכמיהה לישן, למוכר ולטוב בעת משבר.

עוד טעימה: הוא חוזר – פופקורן בטעם במבה שוב על המדף

ואולי זהו בכלל הקפיטליזם השבע שהמציא כבר הכל, מתקשה לחדש ובמצוקתו פשוט מערבב ומערבב בתקווה למצוא את הלהיט הבא.

בדיוק לנישות האלו נכנס בקלילות ז'אנר ה"חטיפים בטעם חטיפים", השילוב בין המוכר והטוב לחידוש מפתיע שאנחנו פשוט חייבים לנסות, כי מי יודע מה יהיה מחר ותחושת סיפוק רגעי שמתחלפת במהרה בתהייה, למה עשינו את זה לעצמנו.

קרמוגית במבה אדומה – איך היה?

את החטיף החדש מבית אסם, קרמוגית במילוי קרם במבה אדומה, אפשר למקם בתת הז'אנר "WTF", או בלשון מעודנת יותר קטגורית "רגע, מה?", על שם התגובה הראשונית למשמע על קיומו.

קרמוגית במילוי במבה אדומה
קרמוגית במילוי במבה אדומה

חלקנו נמשיך בחיינו כרגיל מבלי לטעום את השיקוץ, אך אצל אחרים, אותו קהל יעד של הקטגוריה, יחל תהליך פסיכולוגי שיעביר אותנו במהירות מאותו "רגע, מה" נרתע ל"טוב, זה נשמע נוראי, אני חייב לנסות את זה, קחו את הכסף שלי עכשיו".

לתוך המשוואה המורכבת הזו מצטרף עוד משתנה. הבמבה האדומה, או במבה מתוקה בשמה הרשמי שפחות תפס, הייתה תמיד האח החורג, המוזר והפחות פופולרי שמוסתר בעליית הגג.

עוד טעימה: חדש מאסם – קרמוגית מיני'ס

נראה שהיא תמיד שם, מסתתרת ונחבאת אל הכלים במדפי הסופר, ממתינה בסבלנות לטיפוסים המוזרים האלה שאוהבים אותה למרות הכל. הם ניגשים אליה בחשש, מביטים לצדדים לוודא שאף אחד לא יקלוט, חוטפים שקית, משפילים מבטם בחשש וצועדים לעבר הקופה.

חיוך קטן יעלה על פניהם בידיעה שבבית יוכלו לממש את הגילטי פלז'ר הקטן שלהם, בלי שאף אחד ישפוט אותם.

אותם טיפוסים עלולים לחוות אכזבה קלה במפגש עם קרמוגית במבה אדומה. כשחוצים לראשונה את העוגייה הפריכה והמוכרת מתגלה שכבת קרם ורודה על גבול הזרחנית שמעוררת תקוות לשחזור הטעם המוכר (גם הקרם, כמו החטיף, מקבל את צבעו העז מרכז סלק).

קרמוגית במילוי קרם במבה אדומה
קרמוגית במילוי קרם במבה אדומה

במבחן הטעם לעומת זאת, קרמוגית במבה אדומה לא מצליחה להלהיב. הקרם עצמו מתוק, אולי מתוק מדי והולך לאיבוד בשילוב עם העוגייה. ייתכן שכשמנתקים את הבמבה האדומה מהמרקם איתה היא מזוהה, זה פשוט לא עובד.

אם מתעלמים לרגע מהמיתוג ומתייחסים לקרמוגית במילוי קרם במבה אדומה כקרמוגית במילוי קרם "ורוד מתוק כזה, אני לא בטוח איזה טעם זה, תות? זה ורוד זה חייב להיות תות", אזי מדובר על עוגייה חביבה למדי שתהיה פופולרית במיוחד אצל ילדים. לא המהדורה המבריקה ביותר שאסם השיקו במותג קרמוגית אך גם לא הנוראית ביותר.

אם אתם מחסידי הבמבה האדומה, עדיף להמשיך להיכנס לסופר, להביט לצדדים במבט מבויש ולאסוף עוד שקית של החטיף המקורי. בעצם אתם יודעים מה? לא משנה, זה נשמע נורא, אתם חייבים לנסות את זה.

קרמוגית במבה אדומה – מחיר: 9.90-12.90 ש"ח, להשיג ברשתות השיווק.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
3 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
קוקה קולה ואוראו בשיתוף פעולה מסקרן
חדש על המדף חו"ל: קוקה קולה אוראו, דבש נספרסו וצ'יפס חמאה-דבש
חדש על המדף
חטיף עוגת ריסס חמאת בוטנים
חדש לארוחת הבוקר: חטיף עוגת ריסס חמאת בוטנים
חדשות האוכל
במבה במילוי קרם במבה מתוקה
מפגש ענקים: במבה במילוי במבה אדומה מגיעה למדפים
חדש על המדף
חדש על המדף לחגים
כריות מרשמלו, שוקו בזוקה וחטיפים מתוקים לחגים
חדש על המדף
טרנדים קולינריים טריים
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך להכין גבינת ריקוטה ביתית עם 3 מרכיבים בלבד
טיפים למטבח
7 טעויות בהכנת בצל מקורמל שכולם עושים
טיפים למטבח
בדקנו: קילוף תפוחי אדמה – לפני או אחרי הבישול?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל