מסעדת לינדה אשקלון הופכת לכשרה
קרדיט תמונה – יח"צ

לאחר 18 שנה: אחת המסעדות האהובות בדרום הופכת לכשרה

18 שנים לאחר הקמתה, מסעדת לינדה, אחת המסעדות האהובות באשקלון ומוסד קולינרי מקומי הופכת לראשונה לכשרה ומשיקה תפריט חדש ומסקרן
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת לינדה, אחת המסעדות המוערכות והפופולריות באשקלון שהפכה מזמן למוסד קולינרי מקומי הופכת לכשרה 18 שנה לאחר הקמתה עם תפריט חדש ועסקיות כשרות.

עוד טעימה: פיצה בזיליקה אשקלון משיקה עסקיות חדשות

מסעדת לינדה הוקמה בשנת 2004 במתחם פורטה דל סול באשקלון והציעה מטבח עונתי וקלאסיקות עם טוויסט. כעת לאחר 18 שנות פעילות החליט הבעלים והשף מיכה קרצמן להכשיר את המסעדה וכמובן לסגור אותה לראשונה מאז הקמתה בשבתות, זאת בכדי לאפשר לשומרי הכשרות ליהנות גם מהמסעדה שהפכה למיתולוגית.

התפריט החדש נשאר נאמן למקור ברובו קרצמן החליט לשמר את רוב המנות האהובות ולהתאים אותן לכשרות החדשה מבלי לוותר על הטעם מתוך רצון לשבור את הסטיגמה על מסעדות כשרות.

לפני כשבוע נסגרה המסעדה בכדי להכשיר אותה וכעת היא נפתחת כביסטרו כשר ותפריט של מבחר מנות ראשונות, סלטים, דגים, פסטות ועוד.

מסעדת לינדה הכשרה באשקלון – מה בתפריט החדש?

במנות הראשונות תמצאו מנות כמו פטריות מלך היער צלויות, קלחי תירס צלוי, מיקרו בזיליקום וציר פטריות; קרפצ'יו בטטה צלויה על מלח גס עם סילאן, פיסטוק גרוס, אגוזי מלך, פטריות שימאג'י ומיקרו ראשד; ריזוטו אושפלו עם ציר בקר, בצל, גזר ובשר בריסקט מעושן מפורק; תבשיל חלוויאת שקדי עגל ברוטב אדום חריף, גרגרי חומוס, כוסברה ולחמנייה ועוד (47-74 ש"ח).

מסעדת לינדה אשקלון הופכת לכשרה
מסעדת לינדה אשקלון הופכת לכשרה | צילום: יח"צ

באגף הפסטות תמצאו פפרדלה לה קרנה עם ירקות סופריטו, מנגולד, צ'ילי חריף, ריבת בצל, אסאדו מפורק בציר בקר ומיקרו רוקט; ורדורה רדיאטורי סלק, פטריות, עגבניות שרי ובזיליקום ברוטב שום ושמנת ריץ' ופרורי גבינה פרווה ועוד (73-88 ש"ח).

תוכלו גם ליהנות ממבחר מנות דגים כמו פילה סלמון על קרם אבוקדו, פטריות מלך היער, שיערות קריספי בטטה ורוטב הדרים; פילה לברק על ריזוטו עם ירקות קלויים ועוד (129-135 ש"ח).

עוד תמצאו בתפריט העיקריות הכשר והחדש של מסעדת לינדה מנות כמו לינדה בורגר בקר 250 גרם עם צ'יפס וירקות עם תוספות לבחירה כמו פלפל חריף, פטריות, ביצת עין ואסאדו מעושן; שניצל וינאי סינטה בליווי קרם פירה; שוק אווז בקונפי ברוטב הדרים עם פירה ווסאבי, פטריות שימאג'י וקלחי תירס צלוי; ספריבס טלה 700 גרם מעושן במעשנה עם קרם ארטישוק ירושלמי, ירקות גריל וציר בקר (76-193 ש"ח)

התפריט הכשר של מסעדת לינדה אשקלון
התפריט הכשר של מסעדת לינדה אשקלון | צילום: יח"צ

לקינוח יוצעו מבחר מתוקים של הקונדיטור אלופר (Alufer) כמו פאי תפוחים על בסיס בצק פריך, שקדים, תפוחים מקורמלים וגלידת וניל; עוגת גלידת חלווה עם פיסטוקים גרוסים ושערות קדאיף ועוד (41-56 ש"ח).

מסעדת לינדה | אבא אחימאיר 5, אשקלון | ראשון-רביעי 12:00:22-30 חמישי – 12:00:00:00 | הזמנות בטלפון 08-6842754 | כשר בהשגחת הרבנות אשקלון

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס