עושים חג: קולקציית הבשרים של שף רן שמואלי ומרינדו לראש השנה

רשת קצביות הבוטיק מרינדו והשף רן שמואלי משיקים לכבוד חגי תשרי קולקציית נתחי בשר איכותיים בתבלונים ייחודיים למרכז שולחן החג. יצאנו לזלול .
קולקציית בשרים לשולחן החג של שף רן שמואלי וקצביית מרינדו
קולקציית בשרים לשולחן החג של שף רן שמואלי וקצביית מרינדו | צילום: אנטולי מיכאלו

רשת קצביות הבוטיק מרינדו משיקים לכבוד ראש השנה 2023 וחגי תשרי שיתוף פעולה חדש ומסקרן עם השף רן שמואלי שמביא היישר אל מרכז שולחן החג מבחר נתחים מובחרים בתיבולים מדויקים.

רן שמואלי, מהשפים המוערכים בישראל, חבר אל מרינדו בכדי לייצר את קולקציית החג לאחר התמחות רבת שנים במטבח העונתי המקומי. השילוב בין הידע של שמואלי לבין הניסיון רב השנים של מרינדו בגידול בשר ישראלי כחול לבן בחוות ברחבי הארץ הולידו 3 נתחים ייחודיים ומתובלנים להכנה מהירה וקלה בבית לכל המשפחה.

קולקציית הבשרים של מרינדו ושף רן שמואלי - ראש השנה 2023
קולקציית הבשרים של מרינדו ושף רן שמואלי – ראש השנה 2023 | צילום: אנטולי מיכאלו

שמואלי, שידוע בהעמקתו במוצרי הגלם ומסורות בישול שונות, מקדיש כבר מספר שנים תפריטים מיוחדים במסעדת קלארו לחקלאים המקומיים והתוצרת הייחודית של אזורים שונים ברחבי הארץ. בכל תפריט שכזה נותן שמואלי במה לחומרי גלם מקומיים מובחרים עם מנות ייחודיות בפרשנות אישית.

עדכונים טעימים למייל!

את התשוקה הזו הביא השף גם אל החיבור עם מרינדו. הקולקציה החדשה מציעה נתחים במשקלים מיוחדים המיועדים לפריסה בשולחן עם הליך הכנה פשוט במיוחד שלא משאיר מקום לטעויות וחוסך המון זמן עם בישולי ערב החג.

עוד טעימה: כל מה שחדש על המדף בחגי תשרי 2023

בין השאר תמצאו בקולקציה אסאדו דבש ותבליני סתיו – נתח שורט ריב מובחר על העצם בבישול ארוך, דבש ותבלינים (כ-2 ק"ג לנתח, 109 ש"ח לק"ג); קדירת טלה בשורשים וסילאן עם בשר טלה (כ-2 ק"ג לנתח, 139 ש"ח לק"ג) וסינטה כרוכה בתערובת תבלינים (כ-2 ק״ג לנתח, 199 ש״ח לק״ג). הנתחים מתאימים לכ-8-10 סועדים (10-12 לסינטה).

נתחים איכותיים של מרינדו לשולחן החג
נתחים איכותיים של מרינדו לשולחן החג | צילום: אנטולי מיכאלו

קולקציית בשרים למרכז השולחן של מרינדו ורן שמואלי – יצאנו לזלול

מבין הנתחים טעמנו את האסאדו שהיה נימוח ורך להפליא ושומני במידה והתפרק ברגע מהעצם ואת נתחי הטלה בסילאן שבושלו בקדירה עם ירקות שורש והיו מלאי טעם, רכים ומנחמים במיוחד. מעבר לטעמים המשובחים שקצרו מחמאות בקרב כל זללני המערכת, מדובר בסדרה קלה במיוחד להכנה כך שגם חסרי ניסיון במטבח יצליחו להגיש מנה שתשמיט לסתות למרכז שולחן החג.

את הנתחים המיוחדים בקולקציית ראש שולחן החג לראש השנה 2023 של מרינדו תוכלו להשיג באתר ובסניפים עד לאחר החג. כל נתח מגיע עם הוראות הכנה מפורטות בגב המוצר.

קצרו מחמאות בשולחן - הבשר של מרינדו לחג
קצרו מחמאות בשולחן – הבשר של מרינדו לחג | צילום: מערכת לזלול

מרינדו רשת קצביות בוטיק בפריסה ארצית | ה' באייר 2, פינת ז'בוטינסקי 120, תל אביב | אוסישקין 56, רמת השרון | ויצמן 6, רמת השרון | עיין גב מול הכניסה לקיבוץ | הרכבת 2, מודיעין | הדקל 60, תל מונד | הזמנות בטלפון 050-3993810 משלוחים לכל רחבי הארץ באתר מרינדו ובוולט תל אביב

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ד"ר נוף עתאמנה - אוצרת פסטיבל דארנא בבאקה אל גרביה
דארנא: פסטיבל תרבות ואוכל חדש בבאקה אל גרביה בסוכות
אירועים ופסטיבלים
לה קלברזה גינתון בפסטיבל חגיגה לבנה 2022
שבועות 2022: פסטיבל חגיגה בלבן בחבל מודיעין
אירועים ופסטיבלים
מסעדת אומניה - דיר אל אסד
קרניבורים בקהל? מסעדת אומניה מבית דבאח נפתחה בצפון
חדשות האוכל
יום כיפור 2024 - זמני הצום וטיפים לארוחה מפסקת
יום כיפור 2024: זמני כניסת ויציאת הצום וטיפים לארוחה מפסקת
מדריכים וטיפים
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
הגיע הזמן לדעת: איך לנקות נינג'ה גריל בדרך הנכונה
מדריכים וטיפים
שומרים על הצבע: איך מונעים מירקות לאבד את הגוון הטבעי בבישול
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל