קולקציית בשרים לשולחן החג של שף רן שמואלי וקצביית מרינדו
קרדיט תמונה – אנטולי מיכאלו

עושים חג: קולקציית הבשרים של שף רן שמואלי ומרינדו לראש השנה

רשת קצביות הבוטיק מרינדו והשף רן שמואלי משיקים לכבוד חגי תשרי קולקציית נתחי בשר איכותיים בתבלונים ייחודיים למרכז שולחן החג. יצאנו לזלול
שיתוף

תוכן עניינים

רשת קצביות הבוטיק מרינדו משיקים לכבוד ראש השנה 2023 וחגי תשרי שיתוף פעולה חדש ומסקרן עם השף רן שמואלי שמביא היישר אל מרכז שולחן החג מבחר נתחים מובחרים בתיבולים מדויקים.

רן שמואלי, מהשפים המוערכים בישראל, חבר אל מרינדו בכדי לייצר את קולקציית החג לאחר התמחות רבת שנים במטבח העונתי המקומי. השילוב בין הידע של שמואלי לבין הניסיון רב השנים של מרינדו בגידול בשר ישראלי כחול לבן בחוות ברחבי הארץ הולידו 3 נתחים ייחודיים ומתובלנים להכנה מהירה וקלה בבית לכל המשפחה.

קולקציית הבשרים של מרינדו ושף רן שמואלי - ראש השנה 2023
קולקציית הבשרים של מרינדו ושף רן שמואלי – ראש השנה 2023 | צילום: אנטולי מיכאלו

שמואלי, שידוע בהעמקתו במוצרי הגלם ומסורות בישול שונות, מקדיש כבר מספר שנים תפריטים מיוחדים במסעדת קלארו לחקלאים המקומיים והתוצרת הייחודית של אזורים שונים ברחבי הארץ. בכל תפריט שכזה נותן שמואלי במה לחומרי גלם מקומיים מובחרים עם מנות ייחודיות בפרשנות אישית.

את התשוקה הזו הביא השף גם אל החיבור עם מרינדו. הקולקציה החדשה מציעה נתחים במשקלים מיוחדים המיועדים לפריסה בשולחן עם הליך הכנה פשוט במיוחד שלא משאיר מקום לטעויות וחוסך המון זמן עם בישולי ערב החג.

עוד טעימה: כל מה שחדש על המדף בחגי תשרי 2023

בין השאר תמצאו בקולקציה אסאדו דבש ותבליני סתיו – נתח שורט ריב מובחר על העצם בבישול ארוך, דבש ותבלינים (כ-2 ק"ג לנתח, 109 ש"ח לק"ג); קדירת טלה בשורשים וסילאן עם בשר טלה (כ-2 ק"ג לנתח, 139 ש"ח לק"ג) וסינטה כרוכה בתערובת תבלינים (כ-2 ק״ג לנתח, 199 ש״ח לק״ג). הנתחים מתאימים לכ-8-10 סועדים (10-12 לסינטה).

נתחים איכותיים של מרינדו לשולחן החג
נתחים איכותיים של מרינדו לשולחן החג | צילום: אנטולי מיכאלו

קולקציית בשרים למרכז השולחן של מרינדו ורן שמואלי – יצאנו לזלול

מבין הנתחים טעמנו את האסאדו שהיה נימוח ורך להפליא ושומני במידה והתפרק ברגע מהעצם ואת נתחי הטלה בסילאן שבושלו בקדירה עם ירקות שורש והיו מלאי טעם, רכים ומנחמים במיוחד. מעבר לטעמים המשובחים שקצרו מחמאות בקרב כל זללני המערכת, מדובר בסדרה קלה במיוחד להכנה כך שגם חסרי ניסיון במטבח יצליחו להגיש מנה שתשמיט לסתות למרכז שולחן החג.

את הנתחים המיוחדים בקולקציית ראש שולחן החג לראש השנה 2023 של מרינדו תוכלו להשיג באתר ובסניפים עד לאחר החג. כל נתח מגיע עם הוראות הכנה מפורטות בגב המוצר.

קצרו מחמאות בשולחן - הבשר של מרינדו לחג
קצרו מחמאות בשולחן – הבשר של מרינדו לחג | צילום: מערכת לזלול

מרינדו רשת קצביות בוטיק בפריסה ארצית | ה' באייר 2, פינת ז'בוטינסקי 120, תל אביב | אוסישקין 56, רמת השרון | ויצמן 6, רמת השרון | עיין גב מול הכניסה לקיבוץ | הרכבת 2, מודיעין | הדקל 60, תל מונד | הזמנות בטלפון 050-3993810 משלוחים לכל רחבי הארץ באתר מרינדו ובוולט תל אביב

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס