מעדניית מנחם פותחת את מסעדת מנא עם שף ינון אלעל

כשנה לאחר הקמתה, מעדניית מנחם התל אביבית משתדרגת והופכת למסעדת מנא עם תפריט של שף ינון אלעל בהשראת המטבח הירושלמי והים התיכון.
מסעדת מנא של שף ינון אלעל
מסעדת מנא של שף ינון אלעל | צילום: יח"צ

מעדניית מנחם שהוקמה לפני כשנה ברחוב הירקון בתל אביב, משתדרגת והופכת למסעדת מנא (Mena) עם צירופו של שף ינון אלעל לצוות. אלעל, שזכור כמתמודד בעונה השלישית של משחקי השף, עבד בעבר במחניודה של אסף גרניף, כשף התפעולי של מלי מלו מבית מאיר אדוני ואף בילה תקופה במסעדת מישלן במקסיקו.

אלעל חבר למי שעומדים מאחורי מנחם, המסעדנים הצעירים עמרי קאופטייל ונעה ברלינסקי ויחד יצרו לביסטרו מנא תפריט שקורץ לשורשיו של המטבח הירושלמי ובהשראת הים התיכון.

מסעדת מנא של שף ינון אלעל | צילום: יח"צ

מסעדת מנא (Mena) – מה בתפריט?

בתפריט הבוקר של מנא תוגש ארוחת בוקר של מנחם עם ביצים לבחירה, מטבלים, גבינות, סלט ירקות ולחם הבית; שקשוקה אדומה עם מטבלים, סלט ירוק ולחם; ברוסקטה סלמון מלחם קסטן, שמנת, ביצה רכה, רוקט ובצל או פנקייקיםבטעמים מתחלפים.

בנוסף יוצעו בתפריט הבוקר סלט עלים וסלט פאטוש; כריך סלט ביצים עם רוקט ועגבניות; כריך של סבא עם דג כבוש, שמנת וצ'ילי; טוסט כמהין עם גאודה, גרוייר, כמהין וסלט ירוק; ברוסקטה בושה צלויה מלחם מחמצת עם ריבת פלפלים ובצל ירוק; צלחת גבינות ודגים כבושים ומבחר צלוחיות קטנות.

עוד טעימה: נפתח סניף הדגל של מעדניית חוות נעמי בתל אביב

תפריט הערב כולל מנות ראשונות כמו ברוסקטה ראגו פטריות וכמהין עם בושה צלויה; פריקפורי פריקסה קלאסי בפאני פורי עם איולי לימון כבוש; סייגון ים תיכוני עם שרימפס כבוש, חסה לאליק ופיסטוק ואבנה מתובלת וקובנה עם יוגורט מצומצם ומטבוחה (28-32 ש"ח)

במנות הביניים ובעיקריות תמצאו קלמרי מטוגן עם איולי צ'יפוטלה; רוסטביף סינטה עם תבשיל עלי גפן, דמי גלאס, ביצה רכה ואולד אמסטרדם; ניוקי עננים עם רוטב בר בלאן, ברוקולי, בצל מפוחם ופרמזן; טורטליני דלעת ודואה עם חמאת פלפל שחור ומייפל, מרווה טרייה, פטה וגרעיני דלעת; קארי תימני עם גזר, תפוח אדמה, חציל בטמפורה ואורז; המבורגר בקר עם איולי וויסקי, צ'דר, בצל מקורמל וקרעי תפוחי אדמה; פילה מוסר ברוטב בר בלאן עם תפוחי אדמה צלויים, ברוקולי וצנוברים ומחבת פירות ים עם חמאה, יין לבן וקובנה (52-120 ש"ח)

מסעדת מנא MENA | הירקון 88, תל אביב | 03-6736136 | הזמנת מקומות באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
שבוע האוכל הפולני של דליקטסן
בורשט, ורניקס ופירוגי בשר: שבוע פולין מגיע לדליקטסן
אירועים קולינריים
מתחם האוכל החדש של דבאח ביג מרקט מעלות תרשיחא
דבאח ביג מרקט משיקים מתחם אוכל ובילויים ענק בצפון הארץ
חדשות האוכל
"אדם וחווה" - אוכל מוכן של חוות נעמי ושף הלל תווקולי
אדם וחווה: ארוחות ביתיות בטייק אווי של שף הלל תווקולי
חדשות האוכל
אל דאלי בר ומעדנייה בתל אביב
חדש: אל דאלי – בית קפה ומעדנייה עם אג'נדה חברתית
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
גלידת נטפליקס אנד צ'יל 2 של בן אנד ג'ריס
עף על המדף: החטיפים, הגלידות והשוקולדים החדשים שאתם צריכים להכיר
חדש על המדף
הקאמבק של טוב טעם, סיקוול לבן & ג'ריס וביסלי חדש. סקירת כל החטיפים והמתוקים החדשים על המדף, ומה חשבנו על כל אחד >>
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
מדריך: איך להכין ביצה מקושקשת ע"פ שף גורדון רמזי
טיפים למטבח
כדאי לדעת: זו השיטה המומלצת ביותר לאחסון תרד במטבח
טיפים למטבח
שיטות לקיצוץ בצל שכל בשלן ביתי צריך להכיר
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל