עצמאות זה טעים: מלגו מלבר חוגגת עם סנדוויצ'ים מושחתים

מסעדת הפיין דיינינג מלגו ומלבר משדרות רוטשילד בתל אביב חוגגת את יום העצמאות ה-75 עם ספיישל של כריכי בשר מושחתים במיוחד
ספיישל סנדוויצ'ים במסעדת מלגו ומלבר ליום העצמאות
ספיישל סנדוויצ'ים במסעדת מלגו ומלבר ליום העצמאות | צילום: אפיק גבאי
שיתוף

בין שלל ההופעות, המסיבות והאירועים המיוחדים ליום העצמאות ה-75 למדינת ישראל, יש צורך מהותי לרפד את הבטן באוכל טעים ומהיר שאפשר לנשנש על הדרך בלי יותר מדי בלגן.

מסעדת מלגו ומלבר המוערכת משדרות רוטשילד בתל אביב שבימי שגרה מתהדרת בתפריט פיין דיינינג יוקרתי, נרתמת למשימה ותציע בערב יום העצמאות (שלישי) אוכל רחוב מסקרן ומפתה בדמות כריכים עמוסי כל טוב שיוצעו לחוגגים העוברים והשווים באזור.

את מסורת הכריכים שהחלה בשנה שעברה שף מוטי טיטמן החליט לשנות את פני המסעדה לערב אחד לטובת מבחר מנות רחוב מושחתות במיוחד שעושות עבודה מצוינת בספיגת אלכוהול ובלשמח לבב אנוש.

עוד טעימה: מה קרה כשחיים כהן בישל במסעדת מלגו ומלבר?

יום העצמאות 2023 במסעדת מלגו ומלבר – מה בתפריט?

בתפריט יום העצמאות המיוחד של מלגו ומלבר תמצאו מנות מפתות כמו קריספי צ'יקן בלחמנייה עם גלייז של אריסה ולימון כבוש; נקניקיית צ'וריסו ביתית במילוי גבינה, איולי חרדל וסלסת עגבניות ירוקות מותססות; קריספי דג בלחמניה עם איולי טרטר וחמוצים וקורנדביף ביתי בלחם קסטן עם אמנטל, כרוב כבוש ואיולי רוסי.

צמחונים וטבעונים שחוגגים את יום העצמאות יוכלו ליהנות ממנת כרוב בלאדי אפוי בחמאה חומה בפיתה עם סחוג, יוגורט וסלסת עגבניות מגי. מחירי הכריכים ינועו בין 55-65 ש"ח כשלצדם תמצאו תוספות כמו צ'יפס גרטן עם איולי עשבים וסלט עלים עם גבינת גאודה ופקאנים קלויים בוויניגרט שרי (23-26 ש"ח)

לקינוח יציעו במקום שחיתות בדמות קוקילידה רום צימוקים, קרמל מלוח ובוטנים או מדלן חמאה חומה עם שוקולד לבן וקוקוס (38 ש"ח).

מסעדות חדשות של מוטי טיטמן – בקרוב

טיטמן שוקד בימים אלו על מסעדות חדשות ומסקרנות שצפויות להיפתח בחודשים הקרובים ביניהן בר פיצרייה בקריית אונו ומסעדת שרקוטרי עם שפע של מוצרי בשר איכותיים תוצרת בית שצפויה להיפתח בקיץ במתחם שרונה בתל אביב.

ספיישל אוכל רחוב ליום העצמאות במסעדת מלגו ומלבר | שדרות רוטשילד 142 | שלישי 25.4 החל מ-19:30 ועד שנגמרים הכריכים.

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments