לזלול - מגזין אוכל ישראלי

לכבוד שבועות: פסטיבל יין בירושלים עם טעימות חופשיות

פסטיבל היין של MyYain במתחם התחנה הראשונה בירושלים יציע טעימות חופשיות מ-45 יקבים, מזקקות ומבשלות מרחבי הארץ והעולם
פסטיבל היין של MyYain במתחם התחנה ירושלים
פסטיבל היין של MyYain במתחם התחנה ירושלים
שיתוף

קבוצת MyYain משיקה את פסטיבל היין הראשון שלה במתחם התחנה בירושלים עם מעל 45 יקבים גדולים, יקבי בוטיק ויבואני יין שיציעו טעימות חופשי לאורחים באווירת חג השבועות.

הפסטיבל יתקיים ביום רביעי הקרוב (24/5) החל מהשעה 18:00 והוא יכלול מלבד טעימות היין ממגוון היקבים המשתתפים גם דוכני מזקקות ומבשלות ישראליות, מוזיקה והופעת טריו, דוכני אוכל ועוד הפתעות.

פסטיבל היין בירושלים הוא חלק מחגיגות העשור למתחם התחנה הראשונה בעיר שמארח לאורך השנה מגוון של אירועים, הופעות ופסטיבלים בשלל תחומים קולינריים.

לעומת אירועי יין אחרים, בפסטיבל של MyYain, היקבים לא משלמים על השתתפות או עמלות על מכירות, מה שמאפשר גם ליקבים בוטיק קטנים ואיכותיים עם תקציבים נמוכים להקים דוכן במתחם ולקהל להיחשף ליינות שלא פוגשים בכל יום.

עוד טעימה: הכל על פסטיבל היין של חיפה

רשימת המשתתפים המלאה

יקב אוליזה, יקב בזק, יקב בינימינה, יקב בן עמי, יקב בן פורת, יקבי גוש עציון, יקב הנס שטרבנבך, יקב הרצוג, יין אבא, יקב ורמיליון, יקב ירושלים, יקב כינור דוד, יקבי כרמל, יקב לב אדם, יקב לביא, יקב לואיס, יקב מבצר עתלית, יקב מירון, יקב מרשה, יקב עגור, יקב עונה, יקב פסגות, יקב צוף, יקב ציון, יקב רובין, יקב רותם, שאטו רמו, יקב שור, יקב שילה, יקב 1848 ויקב תבור.

מזזקת אולגר, מזקקת באסל (ערק), מזקקת גולני, דוד מלך הערק, הולי קאט, מזקקת הולנדר, מבשלת הכורדי, מזקקת ירושלמי, מזקקת קצרין, מבשלת שריגים, מיזון סרלה, וינה מימורילס (ספרד), אספיירט יבוא (יין בעיר) ואקרמן יבוא.

כרטיס הכניסה שמחירו עומד על 109 ש"ח כולל כוס קריסטל איכותית של חברת Stolzle מתנה לטעימות בפסטיבל וזיכוי של 25 ש"ח לרכישת יין.

פסטיבל היין בירושלים 2023 במתחם התחנה | רביעי 24.5 | 18:00-23:00 | 109 ש"ח | המתחם נגיש | פרטים ואירועים נוספים באתר MyYain

Picture of שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

C/W - בר יין ושוקולד בשוק הפשפשים ביפו

C/W: בר יין ושוקולד חדש בשוק הפשפשים

חדשות האוכל
כמה זמן יין מחזיק במקרר לאחר הפתיחה

אדום, לבן או מבעבע: כמה זמן אפשר לשמור יין פתוח במקרר?

מדריכים וטיפים
מסעדת קלארו חוגגת את חודש הרי יהודה וירושלים

אוויר הרים צלול: חודש הרי יהודה וירושלים במסעדת קלארו

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל אוטו אוכל 2023 בירושלים

אוטו אוכל 2023: פסטיבל האוכל של ירושלים חוזר – ובגדול

אירועים ופסטיבלים
דורוז - פרויקט אוכל דרוזי בתל אביב

אוכל דרוזי, בתים פתוחים ויין בגליל: אירועים טעימים לבוא האביב

אירועים ופסטיבלים
חוק מכירת יינות לאחר השעה 23:00

אושר חוק מכירת יינות בסופרים לאחר השעה 23:00

חדשות האוכל
איך לנקות כוסות יין עד להברקה

איזו הברקה: איך לנקות כוסות יין בדרך הנכונה

מדריכים וטיפים
פסטיבל היין מטה יהודה 2023

בין הכרמים: פסטיבל היין מטה יהודה 2023 חוגג חצי יובל

אירועים ופסטיבלים
5 מארזי אלכוהול רומנטיים לט"ו באב 2022

ברגע האחרון: 5 מארזי אלכוהול רומנטיים לט"ו באב 2022

חדשות האוכל
פסטיבל שוק מחנה יהודה בקניון הרצליה

הזדמנות חד פעמית: פסטיבל שוק מחנה יהודה מגיע להרצליה

אירועים ופסטיבלים
וינונה פוראבר חוגגת יום הולדת שנה

וינונה פוראבר של שף אביתר מלכה חוגגת שנה עם ספיישל יין

חדשות האוכל
טיול קולינרי בגליל - בוזה, אלומה ויקב ג'וליה

זוללים את הגליל: יצאנו לטיול קולינרי של סוף הקיץ בצפון

חדשות האוכל