לזלול - מגזין אוכל ישראלי

קיץ בוא: גלידות נסטלה פותחת את עונת 2023

גלידות נסטלה מזניקה רשמית את עונת הגלידות וקורצת לעונה החמה שמעבר לפינה עם שפע השקות, חידושים והפתעות לשנת 2023
גלידות נסטלה 2023
גלידות נסטלה 2023 | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

עם כל הכבוד לימים הקרירים שליוו אותנו בשבועות האחרונים, אנחנו בלזלול כבר מריחים את קיץ 2023 מעבר לפינה. סימן אחד מובהק להגעתו הקרבה של הקיץ היא השקת עונת הגלידות במקררים עם שפע טעמים וחידושים לעונה החמה.

הראשונה לפתוח את העונה היא חברת גלידות נסטלה שמשיקה מגוון מוצרים מפתיעים בכל הקטגוריות שיעטרו את מקררי הגלידות בקיץ הקרוב בתקווה להפוך ללהיט הבא.

גלידות נסטלה – מה חדש בשנת 2023?

בין החידושים של נסטלה לעונת הגלידות קיץ 2023 תמצאו כמובן מוצרים חדשים בסדרת קראנץ', זאת לאחר הטירוף של קיץ 2022 סביב קראנץ' פיסטוק שהפך לתופעה תרבותית בפני עצמו.

קראנץ' שוקולד אגוזי לוז
קראנץ' שוקולד אגוזי לוז | צילום: גלידות נסטלה

השחקן הראשון שמצטרף למשפחה הוא שלגון קראנץ' שוקולד ואגוזי לוז עם גלידת שוקולד בציפוי שוקולד לבן וממרח אגוזי לוז עשיר כשלצדו תושק גם מארז חדש של קראנץ' בלונד בייגלה עם גלידה בטעם בייגלה בציפוי שוקולד בלונד (6 יחידות).

בהמשך העונה צפויים בגלידות נסטלה גם להשיק שלגון חדש בסדרת קראנץ' שהוצע ונבחר על ידי הצרכנים ברשתות החברתיות, זאת מתוך ניסיון לשחזר את ההצלחה של הקראנץ' פיסטוק, שהחל גם הוא דרכו במרשתת.

קראנץ' בלונד בייגלה
קראנץ' בלונד בייגלה | צילום: גלידות נסטלה

עוד מוצר שהוא המשך ישיר לטירוף של הקיץ שעבר הוא מארז פיסטוק שוקולד לבן בסדרת ה-99 קלוריות עם 5 שלגונים בטעם פיסטוק ובציפוי שוקולד לבן ושברי פיסטוק גרוס.

שלגון פיסטוק ושוקולד לבן 99 קלוריות
שלגון פיסטוק ושוקולד לבן 99 קלוריות | צילום: גלידות נסטלה

גלידות נסטלה משיקה לראשונה גם את לה פרוטה סקוויז בשאיפה להרחיב את סדרת לה פרוטה גם לקהל הקטנטנים. המוצר החדש מגיע באריזת קונוס נוחה לאחיזה ובטעם אבטיח, תות ומלון וכולל גם גרסה כשרה לפסח.

לה פרוטה סקוויז
לה פרוטה סקוויז | צילום: גלידות נסטלה

חידוש נוסף בעולם הילדים והמשפחה של גלידות נסטלה הוא בקטגוריית הגלידות המשפחתיות הביתיות עם השקת לה קרמריה באבל גאם בצבעי תכלת וורוד ובטעם נוסטלגי במיוחד של מרשמלו ומסטיק.

לה קרמריה באבל גאם
לה קרמריה באבל גאם | צילום: גלידות נסטלה

בגלידות נסטלה מבטיחים השקות מפתיעות נוספות בהמשך העונה בין השאר תחת המותג המצליח מילקה, חידושים בסדרת הטילונים אקסטרים בדמות טילון פיסטוק וחיזוקים נוספים בסדרות לה פרוטה וקראנץ'.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

אבל מתוק: בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

חדשות האוכל
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
גלידת אוראו וגלידת מילקה של נסטלה

אוראו, מילקה וקרמל: טעמנו את הגלידות החדשות של נסטלה

חדש על המדף
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
גלידריית בונה בונו בתל אביב

בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

חדשות האוכל
איפה קונים קראנץ' פיסטוק של נסטלה?

ביי פיסטוק: מה יהיה הקראנץ' הבא של נסטלה?

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חדש על המדף
בן & ג'ריס שוקולד צ'יפס בצק עוגיות Core

בן אנד ג'ריס משיקים טעמי בצק עוגיות חדשים

חדש על המדף
קראנץ' פיסטוק - עכשיו במקררי הגלידות בפעם האחרונה

בפעם האחרונה: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס X שוקולד טוני'ס למען סיום העבדות

בקרוב: שוקולד טוני'ס וגלידת בן אנד ג'ריס מאחדים כוחות

חדשות האוכל
יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

גלידה כתומה: יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

חדשות האוכל
קולקציית הטעמים של גלידריית לג'נדה לקיץ 2022

גלידריית לג'נדה מציגה טעמים חדשים לקיץ 2022

חדש על המדף