לזלול - מגזין אוכל ישראלי

פיסטוק, מילקה ולה פרוטה: קולקציית גלידות נסטלה לקיץ 2023

חברת גלידות נסטלה מסתערת על קיץ 2023 עם שלל שלגונים חדשים במקררי הגלידות במגוון טעמים מסקרנים וכן, יש גם טילון פיסטוק ענק
גלידות נסטלה - קיץ 2023
גלידות נסטלה - קיץ 2023 | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

חודש יולי בפתח, מה שמסמן את הגעתם של החודשים החמים ביותר בשנה עם טמפרטורות שנוסקות אל על ומזגן שלא יזכה למנוחה, לפחות עד אוקטובר.

לכבוד לילות הקיץ החמים משיקים בגלידות נסטלה מבחר חידושים במקררי הגלידות שמתכוננים לכבוש את הלב ולקרר את הגוף בחודשים הקרובים.

גלידות נסטלה קיץ 2023 – מה יש לזלול?

בין הגלידות החדשות שאפשר כבר עכשיו לחטוף ממקרר הגלידות הסמוך לביתכם תמצאו טילון אקסטרים פיסטוק, מאגדת מיני מילקה, לה פרוטה קוקוס-אננס, מילקה קרמל ושלגון חדש בטעם קולה ולימון.

טילון פיסטוק אקסטרים של נסטלה
טילון פיסטוק אקסטרים של נסטלה | צילום: גלידות נסטלה

לאחר ההצלחה חסרת התקדים של שלגון קראנץ' פיסטוק בשנה שעברה, מהמרת נסטלה על כוכב חדש בשמי הפיסטוק, הפעם בסדרת Extreme ומשיקה את אקסטרים פיסטוק – טילון גלידת פיסטוק עם מטבע שוקולד לבן ענק ושברי פיסטוק.

שלגון מילקה קרמל של גלידות נסטלה
שלגון מילקה קרמל של גלידות נסטלה | צילום: גלידות נסטלה

גם סדרת השלגונים של מילקה מתרחבת עם השקתם של מילקה קרמל – שלגון וניל עם ריפל קרמל בציפוי שוקולד עם פצפוצי אורז ושברי ביסקוויט לצד מאגדת מיני מילקה עם 6 שלגוני מיני מילקה וניל.

מאגדת מיני מילקה וניל
מאגדת מיני מילקה וניל | צילום: גלידות נסטלה

בקטגוריית הוולנס תציע החברה שלגון חדש בסדרת לה פרוטה האהובה – לה פרוטה קוקוס-אננס עם 50 אחוזי פרי, זאת לאחר שלפני מספר חודשים השיקו בחברה את לה פרוטה סקוויז לקהל הצעיר יותר באריזת קונוס נוחה לאחיזה ובטעם אבטיח, תות ומלון.

לה פרוטה קוקוס-אננס עם 50% פרי
לה פרוטה קוקוס-אננס עם 50% פרי | צילום: גלידות נסטלה

שלגון המעשים הטובים בטעם קולה-לימון

שלגון ייחודי נוסף שמושק לקראת קיץ 2023 בגלידות נסטלה הוא Good Challenge – שלגון בטעם קולה לימון עם שפה ונראות צעירה שישולב בפעילות מסקרנת ברשת החברתית הצעירה TikTok. על מקלות השלגון החדש יופיעו מבחר אתגרים המתמקדים בעידוד מעשים טובים למען הזולת ותיעודם ברשת לרקע סאונד ייחודי.

בין האתגרים שיציע השלגון החדש ניתן למצוא משימות חיוביות כמו "בקרו את סבא וסבתא", "אמרו שלום לאנשים שבדרך" או "השאירו סביבה נקייה".

שלגון Good Challenge בטעם קולה-לימון
שלגון Good Challenge בטעם קולה-לימון | צילום: גלידות נסטלה

בכדי להשתתף בפעילות, על הזללנים לסרוק את הקוד על גבי האריזה, לבצע את האתגר הטוב המופיע על המקל בליווי הסאונד הייחודי שנוצר לטובת הפעילות, לשתף את הסרטון ואולי לזכות במגוון פרסים שווים.

לפני כחודשיים השיקו בגלידות נסטלה את קראנץ' קורנפלקס, הכוכב החדש בסדרת קראנץ' ששאף לשחזר את ההצלחה של הקראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן מקיץ 2022. גם שלגון קראנץ' קורנפלקס של נסטלה פותח בשיתוף פעולה עם הגולשים ברשתות החברתיות ונבחר על ידי נסיינים מבין מספר טעמים שהוצעו.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

crunchy pistachy - גם rebar רוצה קראנץ' פיסטוק

I'm Crunchy: גם רשת rebar רוצה קראנץ' פיסטוק

חדשות האוכל
בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

אבל מתוק: בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

חדשות האוכל
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
גלידת אוראו וגלידת מילקה של נסטלה

אוראו, מילקה וקרמל: טעמנו את הגלידות החדשות של נסטלה

חדש על המדף
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
גלידריית בונה בונו בתל אביב

בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

חדשות האוכל
איפה קונים קראנץ' פיסטוק של נסטלה?

ביי פיסטוק: מה יהיה הקראנץ' הבא של נסטלה?

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חדש על המדף
בן & ג'ריס שוקולד צ'יפס בצק עוגיות Core

בן אנד ג'ריס משיקים טעמי בצק עוגיות חדשים

חדש על המדף
קראנץ' פיסטוק - עכשיו במקררי הגלידות בפעם האחרונה

בפעם האחרונה: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס X שוקולד טוני'ס למען סיום העבדות

בקרוב: שוקולד טוני'ס וגלידת בן אנד ג'ריס מאחדים כוחות

חדשות האוכל
יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

גלידה כתומה: יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

חדשות האוכל