מסעדת גודנס הטבעונית מרחוב קינג ג’ורג’ בתל אביב שהפכה כבר לסוג של מוסד מקומי מחדשת פניה ועוברת למיקום חדש, ממש מעבר לכביש, היכן ששכן בעבר בר המעוז הפופולרי.
במסגרת ההתחדשות הדיינר הקטן של אילאיל יהב הפך למסעדה רחבת ידיים עם תפריט מורחב, בית קפה ומעדנייה, כולם טבעונים למהדרין. בין השאר תמצאו בתפריט החדש מגוון של ארוחות בוקר שיוגשו לאורך כל היום, מנות ללא גלוטן ושלל מנות חדשניות שעושות שימוש בחומרי גלם עדכניים.
המנות במקום מוגשות בכלים שניתנים למיחזור וחלק מההכנסות מועברות לעמותות למען נשים במצוקה ולרווחת בעלי החיים. המסעדה גם מעסיקה נוער בסיכון בכדי לסייע להם להשתלב בחברה.
עוד טעימה: כל מה שמחכה לכם בפסטיבל ויגן פסט 2023
מסעדת גודנס החדשה – מה יש לזלול?
באגף ארוחות הבוקר תמצאו בוקר גודנס עם אומלט על בסיס קמח שקדים ואורז עם בצל ירוק, מוצרלה קשיו ופטריות או 2 ביצי עין טבעוניות עם סלט אישי, מטבלים וטורטיית כוסמת ללא גלוטן. עוד תמצאו סלמי מעושן בקרואסון עם ביצת עין טבעונית על בסיס דלעת ערמונים, איולי שום, רוקט ועגבנייה לצד סלט אישי (68 ש”ח).
את ארוחת הבוקר ילוו מילקשייקים על בסיס חלב שיבולת שועל או חלב אורז כמו שייק שוקולד אגוזים, שייק טרופי ושייק ירוקים ואפילו מילקשייק בטעמים מפתיעים כמו במבה אדומה או פיסטוק (32 ש”ח). באגף הקינוחים תמצאו קרפ כוסמת עם שוקולד לוז, פירות יער, טופי ופקאן מקורמל (44 ש”ח).
מלבד ארוחות הבוקר תמצאו בתפריט מנות כמו גירוס רידיפיין מיט עם צזיקי נענע וצ’יפס; שווארמה סייטן עם פטריות יער ובצל בטורטייה, ג’בטה או צלחת; שניצל בחלה מנתח סייטן; סלופי ג’ו; נאגטס פטריות יער ופורטבלו; מרק קובה סלק וקובה חמוסה והמבורגרים על בסיס פטריות, רידיפיין מיט וביונד מיט (37-72 ש”ח)
במסעדת גודנס המחודשת תמצאו גם מעדנייה חדשה עם אוכל מגוון לקחת הביתה לפי משקל. בין המנות תמצאו שווארמה סייטן ופטריות יער; תבשיל צ’ילי קון קרנה (40/75 ש”ח); מארז המבורגרים של גודנס על בסיס סויה, פטריות ושום קונפי (50/90 ש”ח); המבורגרים של ביונד מיט (36/70 ש”ח) ועוד שלל סלטים וממרחים.
מסעדת גודנס | קינג ג’ורג’ 32, תל אביב | ראשון-שישי 10:00-23:30, שבת 10:00-23:00