לזלול - מגזין אוכל ישראלי

מתוק וחדש: פיסטוק מוקצף, קרמל מלוח, גלידת פופקורן ובייגלה שוקולד

יוגורט פיסטוק מוקצף, בייגלה שוקולד, גלידת פופקורן קרמל וקוקוס מנגו, פתי בר קרמל מלוח ואלפרו בננה וקרמל. טעמנו כל מה שמתוק וחדש על המדף
בייגלה שטוחים שוקולד וקרמל
בייגלה שטוחים שוקולד וקרמל | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

החורף בשיאו ומדפי רשתות השיווק מתמלאים בשלל ממתקים של מיטב החברות הגדולות והקטנות שינחמו לכם מעט את הימים הקרים. יצאנו לטעום ולזלול את החידושים המתוקים על המדף וחזרנו עתירי סוכר ועם כמה מסקנות.

פתי בר אצבעות קרמל מלוח

חברת אסם מרחיבה את סדרת פתי בר פינוקים עם פתי בר אצבעות קרמל מלוח – אצבעות ביסקוויט פריך עם שכבת שוקולד במילוי קרמל מלוח.

סדרת פתי בר פינוקים זכתה לכמה גרסאות ומהדורות מיוחדות בשנים האחרונות, חלקן מוצלחות וחלקן פחות, כמו פתי בר עוגת גבינה, פתי בר טירמיסו ופתי בר פיסטוק

פתי בר אצבעות קרמל מלוח
פתי בר אצבעות קרמל מלוח | צילום: סטודיו אסם

דבר הזללן: חברי המערכת אהבו את השילוב בין מתוק למלוח ושמחו במיוחד על החלוקה הנוחה לאצבעות שמעניקה וייב של פסק זמן או כיף כף קלאסי בגרסא למתקדמים.

מחיר: 15.90־6.90 ש"ח

מגנום פיינט פופקורן וקרמל או קוקוס ומנגו

גלידות שטראוס מרחיבה את סדרת הפיינטים של המותג מגנום עם 2 טעמים חדשים ולא שגרתיים על בסיס גלידת שמנת.

מגנום פיינט פופקורן קרמל וקוקוס מנגו
מגנום פיינט פופקורן קרמל וקוקוס מנגו | צילום: אייל קדם

הטעם הראשון הוא פופקורן קרמל עם גלידת שמנת בטעם פופקורן, ריפל בטעם קרמל, שברי שוקולד חלב ומעטפת דיסקית שוקולד חלב הטעם השני החדש בסדרה הוא גלידת שמנת בטעם קוקוס עם ריפל מנגו, שברי שוקולד לבן ומעטפת שוקולד לבן.

מגנום פופקורן קרמל - כך זה נראה מבפנים
מגנום פופקורן קרמל – כך זה נראה מבפנים

דבר הזללן: גלידת הקוקוס הייתה מוצלחת וריפל המנגו הוסיף חמצמצות נחוצה, אך הופתענו לטובה במיוחד ממגנום פופקורן קרמל עם טעמים במתיקות מעודנת יחסית ועומק שלא פוגשים בשגרה שמשתלב מצוין עם עם שברי השוקולד.

מחיר: 22-28 ש"ח

בייגלה שטוחים בציפוי שוקולד או קרם קרמל

אחרי שהתנסו בטעמים מלוחים כמו בייגלה שטוחים בטעם ביסלי גריל שאהבנו במיוחד, משיקים באסם את בייגלה שטוחים בגרסא מתוקה-מלוחה ובשתי גרסאות מושחתות במיוחד – שטוחים בציפוי שוקולד ובייגלה שטוחים בציפוי קרם קרמל.

בייגלה שטוחים שוקולד וקרמל
בייגלה שטוחים שוקולד וקרמל

דבר הזללן: אמנם הסתקרנו במיוחד לטעום את השטוחים בציפוי קרמל, אך רמת המתיקות הכריעה אף את חובבי הסוכר הגדולים ביותר במערכת. דווקא גרסת השוקולד הסולידית יותר הצליחה לאזן בצורה מוצלחת בין המליחות של הבייגלה למתיקות השוקולדית.

מחיר: 16־8 ש"ח

מעדן מולר פרופ פיסטוק מוקצף

לאחר השקה מוצלחת של סדרת המוקצפים של מולר פרופ בשנה שעברה, מגיע טעם חדש ומתבקש ומראה שטרנד הפיסטוק שכיכב כאן בקיץ שעבר עדיין חי וקיים.

מולר פרופ פיסטוק מוקצף מצטרף לטעמים האחרים בסדרת קציפת היוגורט האוורירי, וניל צרפתי, תות, בננה-לוטי וטופי-קרמל.

מולר פרופ מוקצף בטעם פיסטוק
מולר פרופ מוקצף בטעם פיסטוק

דבר הזללן: אמנם חלקנו כבר לא מסוגלים לשמוע על טרנד הפיסטוק, אבל חובבי הפיסטוקים הנאמנים במערכת חיבבו למדי את הגרסא המוקצפת, למרות שאין במעדן שימוש בפיסטוק אמיתי. המרקם האוורירי עידן את טעמי הפיסטוק המלאכותיים וסיפק חוויה מהנה לחובבי הז'אנר.

מחיר: 4.90-5.90 ש"ח

משקה אלפרו שיבולת שועל בננה או קרמל

המותג הוותיק לתחליפי חלב אלפרו, משיק טעמים חדשים בסדרת המשקאות על בסיס שיבולת שועל שמתאימים למי שאוהב את הקפה שלו קצת יותר מתקתק או רוצה טוויסט חדש לקערת הדגנים בבוקר.

הטעמים החדשים, אלפרו שיבולת שועל בטעם בננה ואלפרו שיבולת שועל בטעם קרמל, מצטרפים לאלפרו שיבולת שועל בטעם וניל שהושק לא מזמן. המשקאות החדשים של אלפרו מגיעים בבקבוק ליטר ןמתאימים להקצפה ולקפה.

אלפרו שיבולת שועל בטעם קרמל ובטעם בננה
אלפרו שיבולת שועל בטעם קרמל ובטעם בננה | צילום: סטודיו שטראוס

דבר הזללן: גם מי שלא משתמש בדרך קבע בחלב צמחי בדרך כלל בקרב חברי המערכת, נהנה ללגום מהטעמים החדשים. בהוספה לקפה, טעם הקרמל הצטיין והעניק תחכום לא צפוי לקפה הפשוט של הבוקר.

מחיר: 15.90־9.90 ש"ח

טעמתם מהמוצרים החדשים? אהבתם במיוחד או שחייבים להזהיר? שתפו אותנו ואת הזללנים בתגובות.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
3 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

C/W - בר יין ושוקולד בשוק הפשפשים ביפו

C/W: בר יין ושוקולד חדש בשוק הפשפשים

חדשות האוכל
בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

אבל מתוק: בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

חדשות האוכל
איך להכין תפוח מסוכר

אדום בוהק: איך להכין תפוח מסוכר כמו של פעם

מדריכים וטיפים
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
גלידת אוראו וגלידת מילקה של נסטלה

אוראו, מילקה וקרמל: טעמנו את הגלידות החדשות של נסטלה

חדש על המדף
חטיף בננית וחטיף תותית במהדורה חדשה

אחוה מציגים: חטיף בננית ותותית – הקאמבק

חדש על המדף
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל

איך להכין עוגת שוקולד במיקרוגל ב-5 דקות

מתכונים
איך להכין שוקולטה

איך להכין שוקולטה חמה ומפנקת לחורף

מדריכים וטיפים
גלידריית בונה בונו בתל אביב

בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חדש על המדף
בן & ג'ריס שוקולד צ'יפס בצק עוגיות Core

בן אנד ג'ריס משיקים טעמי בצק עוגיות חדשים

חדש על המדף