בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

אירועי בראנץ' אנד מרקט חוזרים אל מתחם DNA בעזריאלי תל אביב ומארחים את שף עומר מילר לבראנץ' יווני שמח בכל יום שישי במהלך חודש יוני.
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA | צילום: מאיה זאן

מתחם DNA בעזריאלי תל אביב פותח את קיץ 2023 עם אירועי בראנץ' אנד מרקט הכוללים בין השאר שוק אוכל מגוון עם יצרנים קטנים מרחבי הארץ ופודטראקס עם שפע מנות משלל מטבחים מרחבי העולם.

את עונת קיץ 2023 של בראנץ' & מרקט יפתח השף המוערך עומר מילר שיתארח מדי יום שישי לבראנץ' זוגי יווני שמח עם הטעמים, הקולות והריחות האותנטיים של יוון.

לכבוד הבראנץ' החדש של עומר מילר ילבש מתחם DNA חג ויתחפש ליוון עם הופעות חיות היישר מיוון, שוק באווירת חו"ל עם שלל טעימות ומוצרים בלעדיים ועוד שפע הפתעות. לצד הבראנץ' יגישו הפוד-טראקים מסביב לבר מגוון מנות מוקטנות מתאילנד, יפן, ארצות הברית ועוד.

עוד טעימה: הבראנץ' היווני של מסעדת גיליז

הבראנץ' של עומר מילר – מה יש לזלול?

הבראנץ' של עומר מילר יוגש על הבר הארוך ביותר במזרח התיכון במתחם DNA בעזריאלי תל אביב והוא יכלול 2 מנות פתיחה למרכז השולחן, 2 מנות עיקריות לבחירה מהתפריט, קוקטיילים מרעננים ושתייה חמה.

במנות הפתיחה תמצאו סלט פיראוס עם ירקות חתוכים גס, גבינת פטה ושמן זית וכולוכו קפטדס – שלישיית זוקיני בולס וגבינה מטוגנים על קרם יוגורט ציזיקי.

לעיקרית תוכלו לבחור בין מנות כמו מקושקשת הרקליון עם פרח זוקיני במילוי ריקוטה ופיתה גירוס; טירופיטה שהוא מאפה פילו במילוי גבינות וביצה חצי רכה בליווי ציזיקי, פלחי עגבניות ובצל ירוק או קסרול תרד סלוניקי עם תבשיל תרד, מנגולד, ביצים רכות, בצל, עגבניות, זוקיני, פטה וגירוס פיתה.

בנוסף תוכלו לבחור לעיקרית בפלטת מאזטים אתונה עם עלי גפן בשמן מקומי, תבשיל בובס, מיקס טאזוס, קלמטה ומנזלינו, מלפפונים כבושים קלות על ציזיקי, אנשובי על פלפל קלוי, אורגנו ושום, סלט ז׳רז׳יר, סלק, בלסמי ושקד קלוי, סקורדליה ובצל סגול ורבעי פיתות גירוס.

את הארוחה ילוו קוקטייל יווני Kalimera עם אוזו 12, מיץ אבטיח טרי, רוזטה, מיץ אננס ורוזמרין ושתייה חמה לבחירה.

BRUNCH & MARKET מארחים את שף עומר מילר | מרכז עזריאל, דרך מנחם בגין 132, תל אביב | ימי שישי במהלך חודש יוני (16.6, 23.6, 30.6) | 260 ש"ח לזוג | כשר בפיקוח צהר | יש להזמין מקום מראש בטלפון 03-5333213 או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
תפריט אביב 2023 ברוטצ' ביסטרו בר
חפש אותי בראשון: המסעדה שמציעה בראנץ' מושחת עד 20:00
חדשות האוכל
בראנץ' של ד"ר שקשוקה ב-AKA44
דוקטור שקשוקה מגיע לבשל לכם בראנץ' סופשבוע לוהט
אירועים ופסטיבלים
משתה מרוקאי במסעדת אווה סאפי לסילבסטר 2023
כיד המלך: החפלה המרוקאית של אווה סאפי לסילבסטר
אירועים ופסטיבלים
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו
זה לא חלום: פתח תקווה מתחדשת עם בראנץ' שישי מושחת
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
טחינה מסורתית של אחוה
טעים על המדף: שניצל טופו, טחינה מסורתית, סלמי מילאנו וסומרסבי מנגו-ליים
חדש על המדף
שניצלים ונאגטס טופו של משק ויילר, סלמי מילאנו של יחיעם, טחינה מסורתית של אחוה וסומרסבי בטעם מנגו-ליים. מוצרי מזון חדשים וטעימים על המדף. >>
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
מסעדת LOFT בג'ורג' תל אביב משיקה במהלך חודש פברואר תפריט יפני ייחודי המשלב בין מנות קלאסיות עם אינטרפרטציה מודרנית של השף ניצן רז >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
זוללים בלילה? כמה זמן לפני השינה כדאי להפסיק לאכול
מדריכים וטיפים
אחת ולתמיד: איך לשמור על חלה טרייה ורכה לאורך זמן?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל