מתחם DNA בעזריאלי תל אביב פותח את קיץ 2023 עם אירועי בראנץ' אנד מרקט הכוללים בין השאר שוק אוכל מגוון עם יצרנים קטנים מרחבי הארץ ופודטראקס עם שפע מנות משלל מטבחים מרחבי העולם.
את עונת קיץ 2023 של בראנץ' & מרקט יפתח השף המוערך עומר מילר שיתארח מדי יום שישי לבראנץ' זוגי יווני שמח עם הטעמים, הקולות והריחות האותנטיים של יוון.
לכבוד הבראנץ' החדש של עומר מילר ילבש מתחם DNA חג ויתחפש ליוון עם הופעות חיות היישר מיוון, שוק באווירת חו"ל עם שלל טעימות ומוצרים בלעדיים ועוד שפע הפתעות. לצד הבראנץ' יגישו הפוד-טראקים מסביב לבר מגוון מנות מוקטנות מתאילנד, יפן, ארצות הברית ועוד.
עוד טעימה: הבראנץ' היווני של מסעדת גיליז
הבראנץ' של עומר מילר – מה יש לזלול?
הבראנץ' של עומר מילר יוגש על הבר הארוך ביותר במזרח התיכון במתחם DNA בעזריאלי תל אביב והוא יכלול 2 מנות פתיחה למרכז השולחן, 2 מנות עיקריות לבחירה מהתפריט, קוקטיילים מרעננים ושתייה חמה.
במנות הפתיחה תמצאו סלט פיראוס עם ירקות חתוכים גס, גבינת פטה ושמן זית וכולוכו קפטדס – שלישיית זוקיני בולס וגבינה מטוגנים על קרם יוגורט ציזיקי.
לעיקרית תוכלו לבחור בין מנות כמו מקושקשת הרקליון עם פרח זוקיני במילוי ריקוטה ופיתה גירוס; טירופיטה שהוא מאפה פילו במילוי גבינות וביצה חצי רכה בליווי ציזיקי, פלחי עגבניות ובצל ירוק או קסרול תרד סלוניקי עם תבשיל תרד, מנגולד, ביצים רכות, בצל, עגבניות, זוקיני, פטה וגירוס פיתה.
בנוסף תוכלו לבחור לעיקרית בפלטת מאזטים אתונה עם עלי גפן בשמן מקומי, תבשיל בובס, מיקס טאזוס, קלמטה ומנזלינו, מלפפונים כבושים קלות על ציזיקי, אנשובי על פלפל קלוי, אורגנו ושום, סלט ז׳רז׳יר, סלק, בלסמי ושקד קלוי, סקורדליה ובצל סגול ורבעי פיתות גירוס.
את הארוחה ילוו קוקטייל יווני Kalimera עם אוזו 12, מיץ אבטיח טרי, רוזטה, מיץ אננס ורוזמרין ושתייה חמה לבחירה.
BRUNCH & MARKET מארחים את שף עומר מילר | מרכז עזריאל, דרך מנחם בגין 132, תל אביב | ימי שישי במהלך חודש יוני (16.6, 23.6, 30.6) | 260 ש"ח לזוג | כשר בפיקוח צהר | יש להזמין מקום מראש בטלפון 03-5333213 או באתר