לזלול - מגזין שבא לאכול
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA
קרדיט תמונה – מאיה זאן

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

אירועי בראנץ' אנד מרקט חוזרים אל מתחם DNA בעזריאלי תל אביב ומארחים את שף עומר מילר לבראנץ' יווני שמח בכל יום שישי במהלך חודש יוני
שיתוף

תוכן עניינים

מתחם DNA בעזריאלי תל אביב פותח את קיץ 2023 עם אירועי בראנץ' אנד מרקט הכוללים בין השאר שוק אוכל מגוון עם יצרנים קטנים מרחבי הארץ ופודטראקס עם שפע מנות משלל מטבחים מרחבי העולם.

את עונת קיץ 2023 של בראנץ' & מרקט יפתח השף המוערך עומר מילר שיתארח מדי יום שישי לבראנץ' זוגי יווני שמח עם הטעמים, הקולות והריחות האותנטיים של יוון.

לכבוד הבראנץ' החדש של עומר מילר ילבש מתחם DNA חג ויתחפש ליוון עם הופעות חיות היישר מיוון, שוק באווירת חו"ל עם שלל טעימות ומוצרים בלעדיים ועוד שפע הפתעות. לצד הבראנץ' יגישו הפוד-טראקים מסביב לבר מגוון מנות מוקטנות מתאילנד, יפן, ארצות הברית ועוד.

עוד טעימה: הבראנץ' היווני של מסעדת גיליז

הבראנץ' של עומר מילר – מה יש לזלול?

הבראנץ' של עומר מילר יוגש על הבר הארוך ביותר במזרח התיכון במתחם DNA בעזריאלי תל אביב והוא יכלול 2 מנות פתיחה למרכז השולחן, 2 מנות עיקריות לבחירה מהתפריט, קוקטיילים מרעננים ושתייה חמה.

במנות הפתיחה תמצאו סלט פיראוס עם ירקות חתוכים גס, גבינת פטה ושמן זית וכולוכו קפטדס – שלישיית זוקיני בולס וגבינה מטוגנים על קרם יוגורט ציזיקי.

לעיקרית תוכלו לבחור בין מנות כמו מקושקשת הרקליון עם פרח זוקיני במילוי ריקוטה ופיתה גירוס; טירופיטה שהוא מאפה פילו במילוי גבינות וביצה חצי רכה בליווי ציזיקי, פלחי עגבניות ובצל ירוק או קסרול תרד סלוניקי עם תבשיל תרד, מנגולד, ביצים רכות, בצל, עגבניות, זוקיני, פטה וגירוס פיתה.

בנוסף תוכלו לבחור לעיקרית בפלטת מאזטים אתונה עם עלי גפן בשמן מקומי, תבשיל בובס, מיקס טאזוס, קלמטה ומנזלינו, מלפפונים כבושים קלות על ציזיקי, אנשובי על פלפל קלוי, אורגנו ושום, סלט ז׳רז׳יר, סלק, בלסמי ושקד קלוי, סקורדליה ובצל סגול ורבעי פיתות גירוס.

את הארוחה ילוו קוקטייל יווני Kalimera עם אוזו 12, מיץ אבטיח טרי, רוזטה, מיץ אננס ורוזמרין ושתייה חמה לבחירה.

BRUNCH & MARKET מארחים את שף עומר מילר | מרכז עזריאל, דרך מנחם בגין 132, תל אביב | ימי שישי במהלך חודש יוני (16.6, 23.6, 30.6) | 260 ש"ח לזוג | כשר בפיקוח צהר | יש להזמין מקום מראש בטלפון 03-5333213 או באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

סיפורים קשורים לאוכל יווני ובראנץ'

כתבות בשבילך

חבל לפספס