לזלול - מגזין אוכל ישראלי

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

אירועי בראנץ' אנד מרקט חוזרים אל מתחם DNA בעזריאלי תל אביב ומארחים את שף עומר מילר לבראנץ' יווני שמח בכל יום שישי במהלך חודש יוני
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA | צילום: מאיה זאן
שיתוף

מתחם DNA בעזריאלי תל אביב פותח את קיץ 2023 עם אירועי בראנץ' אנד מרקט הכוללים בין השאר שוק אוכל מגוון עם יצרנים קטנים מרחבי הארץ ופודטראקס עם שפע מנות משלל מטבחים מרחבי העולם.

את עונת קיץ 2023 של בראנץ' & מרקט יפתח השף המוערך עומר מילר שיתארח מדי יום שישי לבראנץ' זוגי יווני שמח עם הטעמים, הקולות והריחות האותנטיים של יוון.

לכבוד הבראנץ' החדש של עומר מילר ילבש מתחם DNA חג ויתחפש ליוון עם הופעות חיות היישר מיוון, שוק באווירת חו"ל עם שלל טעימות ומוצרים בלעדיים ועוד שפע הפתעות. לצד הבראנץ' יגישו הפוד-טראקים מסביב לבר מגוון מנות מוקטנות מתאילנד, יפן, ארצות הברית ועוד.

עוד טעימה: הבראנץ' היווני של מסעדת גיליז

הבראנץ' של עומר מילר – מה יש לזלול?

הבראנץ' של עומר מילר יוגש על הבר הארוך ביותר במזרח התיכון במתחם DNA בעזריאלי תל אביב והוא יכלול 2 מנות פתיחה למרכז השולחן, 2 מנות עיקריות לבחירה מהתפריט, קוקטיילים מרעננים ושתייה חמה.

במנות הפתיחה תמצאו סלט פיראוס עם ירקות חתוכים גס, גבינת פטה ושמן זית וכולוכו קפטדס – שלישיית זוקיני בולס וגבינה מטוגנים על קרם יוגורט ציזיקי.

לעיקרית תוכלו לבחור בין מנות כמו מקושקשת הרקליון עם פרח זוקיני במילוי ריקוטה ופיתה גירוס; טירופיטה שהוא מאפה פילו במילוי גבינות וביצה חצי רכה בליווי ציזיקי, פלחי עגבניות ובצל ירוק או קסרול תרד סלוניקי עם תבשיל תרד, מנגולד, ביצים רכות, בצל, עגבניות, זוקיני, פטה וגירוס פיתה.

בנוסף תוכלו לבחור לעיקרית בפלטת מאזטים אתונה עם עלי גפן בשמן מקומי, תבשיל בובס, מיקס טאזוס, קלמטה ומנזלינו, מלפפונים כבושים קלות על ציזיקי, אנשובי על פלפל קלוי, אורגנו ושום, סלט ז׳רז׳יר, סלק, בלסמי ושקד קלוי, סקורדליה ובצל סגול ורבעי פיתות גירוס.

את הארוחה ילוו קוקטייל יווני Kalimera עם אוזו 12, מיץ אבטיח טרי, רוזטה, מיץ אננס ורוזמרין ושתייה חמה לבחירה.

BRUNCH & MARKET מארחים את שף עומר מילר | מרכז עזריאל, דרך מנחם בגין 132, תל אביב | ימי שישי במהלך חודש יוני (16.6, 23.6, 30.6) | 260 ש"ח לזוג | כשר בפיקוח צהר | יש להזמין מקום מראש בטלפון 03-5333213 או באתר

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת מסט - טברנה טורקית אותנטית בתל אביב

איסטנבול פינת לוינסקי: הטברנה הטורקית שמרימה את תל אביב

חדשות האוכל
ארוחת הסולטן במסעדת ארמון סהרה בגליל

ארוחת הסולטן: מסעדת ארמון סהרה משיקה סעודה בת 9 מנות

חדשות האוכל
מסעדת קיסר באקה אל גרבייה

ארוחת קיסרים: מה מחכה לכם במסעדת השף הערבית החדשה

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
בצקי יופקה להכנה ביתית של Sari's

בורקס מים ובקלאווה טורקית: ניסינו את בצקי היופקה החדשים

חדש על המדף
בראנץ' ספרדי לקיץ של בית קנדינוף

בין יפו לספרד: הבראנץ' הקליל של בית קנדינוף לקיץ

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
ד"ר נוף עתאמנה - אוצרת פסטיבל דארנא בבאקה אל גרביה

דארנא: פסטיבל תרבות ואוכל חדש בבאקה אל גרביה בסוכות

אירועים ופסטיבלים
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס

חדשות האוכל
פופ אפ בראנץ' נטע סלונים ו-DNA

השחיתות חוזרת: פופ אפ בראנץ' של נטע סלונים במתחם DNA

אירועים ופסטיבלים
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו

זה לא חלום: פתח תקווה מתחדשת עם בראנץ' שישי מושחת

חדשות האוכל