בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

אירועי בראנץ' אנד מרקט חוזרים אל מתחם DNA בעזריאלי תל אביב ומארחים את שף עומר מילר לבראנץ' יווני שמח בכל יום שישי במהלך חודש יוני.
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA | צילום: מאיה זאן

מתחם DNA בעזריאלי תל אביב פותח את קיץ 2023 עם אירועי בראנץ' אנד מרקט הכוללים בין השאר שוק אוכל מגוון עם יצרנים קטנים מרחבי הארץ ופודטראקס עם שפע מנות משלל מטבחים מרחבי העולם.

את עונת קיץ 2023 של בראנץ' & מרקט יפתח השף המוערך עומר מילר שיתארח מדי יום שישי לבראנץ' זוגי יווני שמח עם הטעמים, הקולות והריחות האותנטיים של יוון.

לכבוד הבראנץ' החדש של עומר מילר ילבש מתחם DNA חג ויתחפש ליוון עם הופעות חיות היישר מיוון, שוק באווירת חו"ל עם שלל טעימות ומוצרים בלעדיים ועוד שפע הפתעות. לצד הבראנץ' יגישו הפוד-טראקים מסביב לבר מגוון מנות מוקטנות מתאילנד, יפן, ארצות הברית ועוד.

עוד טעימה: הבראנץ' היווני של מסעדת גיליז

הבראנץ' של עומר מילר – מה יש לזלול?

הבראנץ' של עומר מילר יוגש על הבר הארוך ביותר במזרח התיכון במתחם DNA בעזריאלי תל אביב והוא יכלול 2 מנות פתיחה למרכז השולחן, 2 מנות עיקריות לבחירה מהתפריט, קוקטיילים מרעננים ושתייה חמה.

במנות הפתיחה תמצאו סלט פיראוס עם ירקות חתוכים גס, גבינת פטה ושמן זית וכולוכו קפטדס – שלישיית זוקיני בולס וגבינה מטוגנים על קרם יוגורט ציזיקי.

לעיקרית תוכלו לבחור בין מנות כמו מקושקשת הרקליון עם פרח זוקיני במילוי ריקוטה ופיתה גירוס; טירופיטה שהוא מאפה פילו במילוי גבינות וביצה חצי רכה בליווי ציזיקי, פלחי עגבניות ובצל ירוק או קסרול תרד סלוניקי עם תבשיל תרד, מנגולד, ביצים רכות, בצל, עגבניות, זוקיני, פטה וגירוס פיתה.

בנוסף תוכלו לבחור לעיקרית בפלטת מאזטים אתונה עם עלי גפן בשמן מקומי, תבשיל בובס, מיקס טאזוס, קלמטה ומנזלינו, מלפפונים כבושים קלות על ציזיקי, אנשובי על פלפל קלוי, אורגנו ושום, סלט ז׳רז׳יר, סלק, בלסמי ושקד קלוי, סקורדליה ובצל סגול ורבעי פיתות גירוס.

את הארוחה ילוו קוקטייל יווני Kalimera עם אוזו 12, מיץ אבטיח טרי, רוזטה, מיץ אננס ורוזמרין ושתייה חמה לבחירה.

BRUNCH & MARKET מארחים את שף עומר מילר | מרכז עזריאל, דרך מנחם בגין 132, תל אביב | ימי שישי במהלך חודש יוני (16.6, 23.6, 30.6) | 260 ש"ח לזוג | כשר בפיקוח צהר | יש להזמין מקום מראש בטלפון 03-5333213 או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו

זה לא חלום: פתח תקווה מתחדשת עם בראנץ' שישי מושחת

חדשות האוכל
אבן עזרא - מסעדת שף מזרחית של הדור הבא של עזורה

עזורה 2.0: מסעדת אבן עזרא פותחת שולחן בשוק לוינסקי

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פסטיבל אוכל חובק עולם - טעם הטבע 13 יגור

פסטיבל "טעם הטבע" במשתלות יגור חוזר עם שוק אוכל רחוב חובק עולם

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל טעם הטבע במשתלות יגור חוזר במהדורת 2024 חגיגית עם שוק אוכל רחוב ממטבחים מרחבי העולם, הצגות וסדנאות לילדים והופעות חיות לכל המשפחה >>
איך לבחור דבש איכותי לראש השנה

דבש לראש השנה: איך לבחור את הצנצנת המושלמת לשולחן החג

מדריכים וטיפים
מבולבלים מההיצע הרחב של דבש לראש השנה? המדריך הבא יעזור לכם לנווט בין הסוגים השונים עם טיפים ושיטות לזיהוי דבש איכותי שמתאים בדיוק עבורכם >>

מדריכים שאהבתם

המדריך השלם לחומץ: סוגים, שימושים וסודות קולינריים

מדריכים וטיפים

שומרים על הצבע: איך מונעים מירקות לאבד את הגוון הטבעי בבישול

מדריכים וטיפים

מה לזלול?