יאסו: בראנץ' יווני חדש מגיע לשבור את ראשון לציון

מסעדת גיליז מראשון לציון מתכוננת לעונה החמה ומשיקה מדי יום שבת בראנץ' יווני חגיגי ושמח עם מבחר מנות קטנות, בשרים, מוזיקה ואלכוהול.
בראנץ' יווני של מסעדת גיליז
בראנץ' יווני של מסעדת גיליז | צילום: רונן מלחה

מסעדת גיליז במרכז רחוב רוטשילד בראשון לציון תחת ניצוחו של השף גלעד תמסיס משיקה לקראת העונה החמה בראנץ' יווני חגיגי וחדש שיוצע לסועדים מדי יום שבת בצהריים.

במסגרת הבראנץ' היווני של גיליז' שייערך מדי שבת בין השעות 10:00-16:00 יוצעו מבחר מנות קטנות אותנטיות לחלוקה שיוגשו למרכז השולחן במחירים קבועים לצד מנות בשר קלאסיות מהגריל היווני והכל בליווי מוזיקה שמחה ואווירת טברנה יוונית.

עוד טעימה: בראנץ' עד הערב במסעדת רוטצ' בראשון לציון

עדכונים טעימים למייל!

בראנץ' יווני בגיליז – מה יש לזלול?

באגף המנות הקטנות תוכלו למצוא צזיקי עם יוגורט יווני, מלפפון, שום ושמיר; דולמרס עלי גפן ממולאים; סקורדיליה שום ושקדים לבנים; סלט חוריאטיקי יווני; סלט דאקוס עגבניות ובצל עם לחם קלוי; מאפה 12 האלים עם פטה עטופה בפילו, דבש ושומשום; קציצות קישואים מטוגנות ופילה מטיאס ועוד (3 מנות ב-65 ש"ח, 6 ב-120 ש"ח).

מי שיגיע רעב במיוחד ימצא מבחר מנות בשר ושיפודים כמו קבב טלה וירקות שרופים על פיתה יוונית וסופלאקי עם 2 שיפודי פרגית וירקות שרופים על פיתה יוונית (55 ש"ח). עוד תמצאו את המוסקה של גלעד עם תפוחי אדמה, חצילים, עגבניות, בשר טחון ורוטב בשמל; קציצות דגים ברוטב עגבניות עם אוזו, ציר דגים וחומוס ועוד.

עוד טעימה: שף חיים כהן ושף אבי ביטון מגיעים לבשל במסעדת יאסו

בראנץ' שבת יוונית בגיליז'
בראנץ' שבת יוונית בגיליז' | צילום: רונן מלחה

עוד תמצאו את ארוחת הבוקר הקבועה של גילי'ז (69/96 ש"ח) וג'חנון של תימני עם ביצה ורסק ב-24 ש"ח. את האוכל ילוו מבצעי אלכוהול שמחים כמו אוזו ב-25 ש"ח או 5 צ'ייסרים ב-50 ש"ח.

מסעדת גיליז של שף גלעד תמסיס מגישה לאורך כל השבוע תפריט אקלקטי עם נגיעות מערביות ואסייתיות עם התמקדות באוכל רחוב ומנות בשר משובחות בפיתה ובבגט.

בראנץ' יווני בגילי'ז | רוטשילד 67, ראשל״צ | שבת 16:00-10:00 | הזמנות בטלפון 03-6334222

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA
בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני
חדשות האוכל
מסעדת קפטן הוק ביפו
קפטן הוק: המסעדה ביפו שתגיש לכם משאוושה שרימפס
חדשות האוכל
אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה
הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים
אירועים ופסטיבלים
בראנץ' של ד"ר שקשוקה ב-AKA44
דוקטור שקשוקה מגיע לבשל לכם בראנץ' סופשבוע לוהט
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
חשוב לדעת: איך לנקות מכתש ועלי ולשמור עליהם לטווח הארוך
מדריכים וטיפים
תסובב לה ת'טמפרטורה: כמה מעלות צריכות להיות במקרר?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל