יאסו: בראנץ' יווני חדש מגיע לשבור את ראשון לציון

מסעדת גיליז מראשון לציון מתכוננת לעונה החמה ומשיקה מדי יום שבת בראנץ' יווני חגיגי ושמח עם מבחר מנות קטנות, בשרים, מוזיקה ואלכוהול.
בראנץ' יווני של מסעדת גיליז
בראנץ' יווני של מסעדת גיליז | צילום: רונן מלחה

מסעדת גיליז במרכז רחוב רוטשילד בראשון לציון תחת ניצוחו של השף גלעד תמסיס משיקה לקראת העונה החמה בראנץ' יווני חגיגי וחדש שיוצע לסועדים מדי יום שבת בצהריים.

במסגרת הבראנץ' היווני של גיליז' שייערך מדי שבת בין השעות 10:00-16:00 יוצעו מבחר מנות קטנות אותנטיות לחלוקה שיוגשו למרכז השולחן במחירים קבועים לצד מנות בשר קלאסיות מהגריל היווני והכל בליווי מוזיקה שמחה ואווירת טברנה יוונית.

עוד טעימה: בראנץ' עד הערב במסעדת רוטצ' בראשון לציון

עדכונים טעימים למייל!

בראנץ' יווני בגיליז – מה יש לזלול?

באגף המנות הקטנות תוכלו למצוא צזיקי עם יוגורט יווני, מלפפון, שום ושמיר; דולמרס עלי גפן ממולאים; סקורדיליה שום ושקדים לבנים; סלט חוריאטיקי יווני; סלט דאקוס עגבניות ובצל עם לחם קלוי; מאפה 12 האלים עם פטה עטופה בפילו, דבש ושומשום; קציצות קישואים מטוגנות ופילה מטיאס ועוד (3 מנות ב-65 ש"ח, 6 ב-120 ש"ח).

מי שיגיע רעב במיוחד ימצא מבחר מנות בשר ושיפודים כמו קבב טלה וירקות שרופים על פיתה יוונית וסופלאקי עם 2 שיפודי פרגית וירקות שרופים על פיתה יוונית (55 ש"ח). עוד תמצאו את המוסקה של גלעד עם תפוחי אדמה, חצילים, עגבניות, בשר טחון ורוטב בשמל; קציצות דגים ברוטב עגבניות עם אוזו, ציר דגים וחומוס ועוד.

עוד טעימה: שף חיים כהן ושף אבי ביטון מגיעים לבשל במסעדת יאסו

בראנץ' שבת יוונית בגיליז'
בראנץ' שבת יוונית בגיליז' | צילום: רונן מלחה

עוד תמצאו את ארוחת הבוקר הקבועה של גילי'ז (69/96 ש"ח) וג'חנון של תימני עם ביצה ורסק ב-24 ש"ח. את האוכל ילוו מבצעי אלכוהול שמחים כמו אוזו ב-25 ש"ח או 5 צ'ייסרים ב-50 ש"ח.

מסעדת גיליז של שף גלעד תמסיס מגישה לאורך כל השבוע תפריט אקלקטי עם נגיעות מערביות ואסייתיות עם התמקדות באוכל רחוב ומנות בשר משובחות בפיתה ובבגט.

בראנץ' יווני בגילי'ז | רוטשילד 67, ראשל״צ | שבת 16:00-10:00 | הזמנות בטלפון 03-6334222

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

גירוס קפריסאי של מסעדת זוס - תפריט קיץ 2022

מסעדת זוס החיפאית מתחדשת עם תפריט קיץ בניחוח יווני

חדשות האוכל

מתכון לצזיקי יווני: איך להכין סלט מלפפונים ויוגורט מרענן

מתכונים
בראנץ' ירדני מלכותי של חצר גולדמן

רוח מזרחית: המסעדה שמציעה בראנץ' ירדני מלכותי מול הים

חדשות האוכל
משתה מרוקאי במסעדת אווה סאפי לסילבסטר 2023

כיד המלך: החפלה המרוקאית של אווה סאפי לסילבסטר

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב

שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13

אירועים ופסטיבלים
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת בר מצווה ומארחת שפים אורחים לארוחות שישי חד פעמיות ושיחות אינטימיות על הבר >>
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>

מדריכים שאהבתם

לא גזרת גורל: איך למנוע מקציצות להידבק למחבת

מדריכים וטיפים

שומרים על הצבע: איך מונעים מירקות לאבד את הגוון הטבעי בבישול

מדריכים וטיפים

מה לזלול?