יאסו: בראנץ' יווני חדש מגיע לשבור את ראשון לציון

מסעדת גיליז מראשון לציון מתכוננת לעונה החמה ומשיקה מדי יום שבת בראנץ' יווני חגיגי ושמח עם מבחר מנות קטנות, בשרים, מוזיקה ואלכוהול
בראנץ' יווני של מסעדת גיליז
בראנץ' יווני של מסעדת גיליז | צילום: רונן מלחה
שיתוף

מסעדת גיליז במרכז רחוב רוטשילד בראשון לציון תחת ניצוחו של השף גלעד תמסיס משיקה לקראת העונה החמה בראנץ' יווני חגיגי וחדש שיוצע לסועדים מדי יום שבת בצהריים.

במסגרת הבראנץ' היווני של גיליז' שייערך מדי שבת בין השעות 10:00-16:00 יוצעו מבחר מנות קטנות אותנטיות לחלוקה שיוגשו למרכז השולחן במחירים קבועים לצד מנות בשר קלאסיות מהגריל היווני והכל בליווי מוזיקה שמחה ואווירת טברנה יוונית.

עוד טעימה: בראנץ' עד הערב במסעדת רוטצ' בראשון לציון

בראנץ' יווני בגיליז – מה יש לזלול?

באגף המנות הקטנות תוכלו למצוא צזיקי עם יוגורט יווני, מלפפון, שום ושמיר; דולמרס עלי גפן ממולאים; סקורדיליה שום ושקדים לבנים; סלט חוריאטיקי יווני; סלט דאקוס עגבניות ובצל עם לחם קלוי; מאפה 12 האלים עם פטה עטופה בפילו, דבש ושומשום; קציצות קישואים מטוגנות ופילה מטיאס ועוד (3 מנות ב-65 ש"ח, 6 ב-120 ש"ח).

מי שיגיע רעב במיוחד ימצא מבחר מנות בשר ושיפודים כמו קבב טלה וירקות שרופים על פיתה יוונית וסופלאקי עם 2 שיפודי פרגית וירקות שרופים על פיתה יוונית (55 ש"ח). עוד תמצאו את המוסקה של גלעד עם תפוחי אדמה, חצילים, עגבניות, בשר טחון ורוטב בשמל; קציצות דגים ברוטב עגבניות עם אוזו, ציר דגים וחומוס ועוד.

בראנץ' שבת יוונית בגיליז'
בראנץ' שבת יוונית בגיליז' | צילום: רונן מלחה

עוד תמצאו את ארוחת הבוקר הקבועה של גילי'ז (69/96 ש"ח) וג'חנון של תימני עם ביצה ורסק ב-24 ש"ח. את האוכל ילוו מבצעי אלכוהול שמחים כמו אוזו ב-25 ש"ח או 5 צ'ייסרים ב-50 ש"ח.

מסעדת גיליז של שף גלעד תמסיס מגישה לאורך כל השבוע תפריט אקלקטי עם נגיעות מערביות ואסייתיות עם התמקדות באוכל רחוב ומנות בשר משובחות בפיתה ובבגט.

בראנץ' יווני בגילי'ז | רוטשילד 67, ראשל״צ | שבת 16:00-10:00 | הזמנות בטלפון 03-6334222

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments