קפיצה לאירופה: פופ אפ אויסטרים מרענן לקיץ בבר הבושוויק

הפופ אפ של אגודת האויסטרים מגיע לערב חד פעמי בבר הבושוויק ומציע מפלט מהחום הכבד עם שלל מאכלי ים ודרינקים מרעננים במחירים נגישים.
פופ אפ אויסטרים בבר בושוויק
פופ אפ אויסטרים בבר בושוויק | צילום: תומר נוי

אויסטרים אמנם נחשבים למעדן נחשק ברחבי העולם עם סצנה קולינרית שלמה וענפה כבר שנים רבות, אך כאן בישראל, למרות ההתפתחות הקולינרית המרשימה, נשארו עדיין נישתיים יחסית וסוד למביני עניין, בזמינות נמוכה ובמחירים גבוהים במיוחד.

TOS – אגודת האויסטרים

בכדי להתמודד עם הפער הזה החליטו נרי אשכנזי ואחי רענן, חובבי אויסטרים מושבעים, להקים את TOS או The Oyster Society, אגודה קולינרית חדשה ששמה לעצמה מטרה לחשוף ולהכיר לקהל הישראלי את הצדפות הנחשקות באופן אינטימי, צד שלל מאכלי ים אהובים אחרים.

את החשיפה הזו לקהל מבצעת האגודה דרך שיתופי פעולה ייחודיים עם מסעדנים ואנשי קולינריה מובילים במסעדות פופולריות ברחבי הארץ. בכך מתאפשר לסועדים ליהנות ממאכלי ים פופולריים במחירים שפויים, גם כאלו שאינם נמכרים בישראל לעיתים קרובות או מוצעים במחירים גבוהים ולא נגישים.

כעת, אגודת TOS משלבת כוחות עם הבר הבושוויק מבית קבוצת אימפריאל ונוחתת לפופ אפ קייצי של שליקת אויסטרים לא מחייבת לצד לגימה מיינות קרירים וקוקטיילים מרעננים, ממש כאילו התיישבתם באחת מבירות אירופה השוקקות.

ערב אויסטרים ומאכלי ים בבר הבושוויק
ערב אויסטרים ומאכלי ים בבר הבושוויק | צילום: תומר נוי

מה בתפריט?

תפריט הפופ אפ יציע שלל צדפות מזנים שונים ומנות ספיישל של השף מתן ביטרן, הכול במחירים נגישים במיוחד. לצד הצדפות יוצעו כאמור יינות מותאמים וקוקטיילים ייחודיים על בסיס וודקה גריי גוס שמשתלבים מצוין עם האוייסטרים הצוננים.

בישראל כאמור, הצדפות נתפסות כסמל סטטוס ויוקרה, בעיקר בזכות צדפת הג'ילארדו עם תג המחיר הגבוה, אך בתפריט שיוגש במהלך הערב תוכלו להכיר סוגי אוייסטרים שפחות נפוצים במחוזותינו.

תמצאו למשל את צדפת הפין דה קלר המתקתקה מברטאן וגם אוייסטר רוקפלר – זן עצום ובשרני במיוחד במשקל של כ-150 גרם ליחידה שלא נהוג למצוא בארץ ויוגש לצד גבינת גרוייר מוקרמת ומפנקת. בתפריט ישולבו חומרי גלם מקומיים נחשקים ויוקרתיים נוספים כמו קוויאר מנחל הדן שבגבול הצפוני.

התפריט המלא:

  • 4/8/12 יח' אויסטר פין דה קלייר טבסקו, מיניונט (72/140/210 ש"ח)
  • 4 יח' אויסטר פין דה קלייר עם רוטב שרימפס XO, דמי עוף וקרם פרש (85 ש"ח)
  • טרטר אויסטרים עם ביס בריוש, רוטב טרטר וקוויאר שחור מהדן (72 ש"ח)
  • בלאדי אויסטר בלאדי מרי מיקס, אויסטר פין דה קלייר (42 ש"ח)
  • אויסטר רוקפלר צ'דר עם אגוזים (32 ש"ח)
  • אויסטרים אסקבצ'ה ומח עצם עם עלים חריפים (98 ש"ח)
  • מולים וצ'יפס (98 ש"ח)
  • קלמרי מטוגן שרימפס XO עם ציר סרטנים וירוקים (64 ש"ח)
  • טורטליני סרטינים ביסק (82 ש"ח)
אויסטרים צוננים במחירים נגישים
אויסטרים צוננים במחירים נגישים | צילום: תומר נוי

פופ אפ אוייסטרים בבושוויק | נחלת בנימין 28, תל אביב | שלישי 25.6, 18:00-23:00 | פרטים והזמנות בטלפון 03-5678006 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פופ אפ קבב רומני של מיטש בקפה מטילדה
פיתה צרחות: הקבב הרומני המיתולוגי חוזר לפופ אפ עסיסי
חדשות האוכל
המוגזים של גרופר בפחיות ועוד משקאות חדשים לקיץ
שתייה קרה לנשמה: משקאות קיץ חדשים ומרעננים על המדף
חדש על המדף
פופ אפ אוכל טורקי בבר הנסיך
מבורקס ועד אדנה קבב: פופ אפ אוכל טורקי על הגג בתל אביב
אירועים קולינריים
בירת שקמה בלונד אייל בשדה פרחים
לגימה ראשונה: המשקאות הלוהטים של קיץ 2025
חדש על המדף
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
במזווה, במקרר או במקפיא: זו הדרך הנכונה לאחסן סוכר במטבח
טיפים למטבח
אחת ולתמיד: אלו הדברים שאסור אף פעם להכניס למדיח הכלים
טיפים למטבח
כל השיטות להסרת כתמי כורכום מהידיים
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל