קפיצה לאירופה: פופ אפ אויסטרים מרענן לקיץ בבר הבושוויק

הפופ אפ של אגודת האויסטרים מגיע לערב חד פעמי בבר הבושוויק ומציע מפלט מהחום הכבד עם שלל מאכלי ים ודרינקים מרעננים במחירים נגישים.
פופ אפ אויסטרים בבר בושוויק
פופ אפ אויסטרים בבר בושוויק | צילום: תומר נוי

אויסטרים אמנם נחשבים למעדן נחשק ברחבי העולם עם סצנה קולינרית שלמה וענפה כבר שנים רבות, אך כאן בישראל, למרות ההתפתחות הקולינרית המרשימה, נשארו עדיין נישתיים יחסית וסוד למביני עניין, בזמינות נמוכה ובמחירים גבוהים במיוחד.

TOS – אגודת האויסטרים

בכדי להתמודד עם הפער הזה החליטו נרי אשכנזי ואחי רענן, חובבי אויסטרים מושבעים, להקים את TOS או The Oyster Society, אגודה קולינרית חדשה ששמה לעצמה מטרה לחשוף ולהכיר לקהל הישראלי את הצדפות הנחשקות באופן אינטימי, צד שלל מאכלי ים אהובים אחרים.

את החשיפה הזו לקהל מבצעת האגודה דרך שיתופי פעולה ייחודיים עם מסעדנים ואנשי קולינריה מובילים במסעדות פופולריות ברחבי הארץ. בכך מתאפשר לסועדים ליהנות ממאכלי ים פופולריים במחירים שפויים, גם כאלו שאינם נמכרים בישראל לעיתים קרובות או מוצעים במחירים גבוהים ולא נגישים.

עדכונים טעימים למייל!

כעת, אגודת TOS משלבת כוחות עם הבר הבושוויק מבית קבוצת אימפריאל ונוחתת לפופ אפ קייצי של שליקת אויסטרים לא מחייבת לצד לגימה מיינות קרירים וקוקטיילים מרעננים, ממש כאילו התיישבתם באחת מבירות אירופה השוקקות.

ערב אויסטרים ומאכלי ים בבר הבושוויק
ערב אויסטרים ומאכלי ים בבר הבושוויק | צילום: תומר נוי

מה בתפריט?

תפריט הפופ אפ יציע שלל צדפות מזנים שונים ומנות ספיישל של השף מתן ביטרן, הכול במחירים נגישים במיוחד. לצד הצדפות יוצעו כאמור יינות מותאמים וקוקטיילים ייחודיים על בסיס וודקה גריי גוס שמשתלבים מצוין עם האוייסטרים הצוננים.

בישראל כאמור, הצדפות נתפסות כסמל סטטוס ויוקרה, בעיקר בזכות צדפת הג'ילארדו עם תג המחיר הגבוה, אך בתפריט שיוגש במהלך הערב תוכלו להכיר סוגי אוייסטרים שפחות נפוצים במחוזותינו.

תמצאו למשל את צדפת הפין דה קלר המתקתקה מברטאן וגם אוייסטר רוקפלר – זן עצום ובשרני במיוחד במשקל של כ-150 גרם ליחידה שלא נהוג למצוא בארץ ויוגש לצד גבינת גרוייר מוקרמת ומפנקת. בתפריט ישולבו חומרי גלם מקומיים נחשקים ויוקרתיים נוספים כמו קוויאר מנחל הדן שבגבול הצפוני.

התפריט המלא:

  • 4/8/12 יח' אויסטר פין דה קלייר טבסקו, מיניונט (72/140/210 ש"ח)
  • 4 יח' אויסטר פין דה קלייר עם רוטב שרימפס XO, דמי עוף וקרם פרש (85 ש"ח)
  • טרטר אויסטרים עם ביס בריוש, רוטב טרטר וקוויאר שחור מהדן (72 ש"ח)
  • בלאדי אויסטר בלאדי מרי מיקס, אויסטר פין דה קלייר (42 ש"ח)
  • אויסטר רוקפלר צ'דר עם אגוזים (32 ש"ח)
  • אויסטרים אסקבצ'ה ומח עצם עם עלים חריפים (98 ש"ח)
  • מולים וצ'יפס (98 ש"ח)
  • קלמרי מטוגן שרימפס XO עם ציר סרטנים וירוקים (64 ש"ח)
  • טורטליני סרטינים ביסק (82 ש"ח)
אויסטרים צוננים במחירים נגישים
אויסטרים צוננים במחירים נגישים | צילום: תומר נוי

פופ אפ אוייסטרים בבושוויק | נחלת בנימין 28, תל אביב | שלישי 25.6, 18:00-23:00 | פרטים והזמנות בטלפון 03-5678006 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מנטו - תפריט חורף חדש במסעדת אריא

סלקים צלויים, פרושוטו ומנטו: מסעדת אריא משיקה תפריט חורף

חדשות האוכל
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל

לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

חדשות האוכל
מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה

חגיגה בבלקן: מסעדת בלקנה נפתחה בפרדס חנה

חדשות האוכל
מסיבת רחוב בפיצה PPP

פופ אפ פיצות ברוטב פסטה: מסיבת הרחוב של פיצה PPP

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>
קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>

מדריכים שאהבתם

איך לבחור מיקרוגל שמתאים למטבח שלכם: המדריך למתלבט

מדריכים וטיפים

רגע לפני חנוכה: כמה קלוריות יש בסופגנייה?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?