פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין
קרדיט תמונה – יח"צ

חדש: פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין

עלית משיקה את פסק זמן פטיסרי - סדרת גורמה חדשה של חטיף השוקולד הוותיק והפופולרי בשיתוף פעולה ייחודי עם קונדיטור היוקרה דודו אוטמזגין
שיתוף

תוכן עניינים

שיתוף פעולה חדש ומפתיע בין הקונדיטור דודו אוטמזגין לבין חברת עלית-שטראוס מביא את היוקרה והניסיון הרב של אוטמזגין בעולם הקונדיטוריה אל מותג השוקולד הקלאסי  של עלית – פסק זמן

הסדרה החדשה, פסק זמן פטיסרי, שפיתוחה ארך יותר מתשעה חודשים ומגיעה השבוע אל המדפים ברשתות השיווק, כוללת 3 טעמים ייחודיים השואבים השראתם מהפרלינים אותם מוכר אוטמזגין בחנויות הרשת שלו.

עוד טעימה: סדרת יוגורט דנונה WOW של אסטלה מגיע למדפים

פסק זמן פטיסרי מאת דודו אוטמזגין

בכל הסדרה החדשה מככב כמובן הוופל הדק והמוכר של פסק זמן בשילוב טעמים שונים ויוקרתיים שפותחו על ידי אוטמזגין – פסק זמן בציפוי שוקולד חלב במילוי קרם פרלינה, פסק זמן בציפוי שוקולד חלב במילוי קרם קפה לאטה ופסק זמן בציפוי שוקולד לבן ובמילוי קרם פטל.

"פסק זמן בשבילי זה פרלין שוקולד לכל דבר, שים לב שהקיר מאוד דק, זה לא עבה. יש לנו קרם במילוי קפה ויש לנו את הוופל שהוא מאוד עדין והוא נותן לנו איזה טוויסט מעניין ואתה נותן ביס והדבר הזה מתפוצץ לך בפה.

אני חושב שפסק זמן זה כמו רונאלדו ונייקי, ממש ככה. אני חושב שחברה כמו עלית-שטראוס שלקחו את דודו אוטמזגין שהוביל את פסק זמן 40 שנה, זה סוג של חותמת.

אני גאה בזה, אני חושב שאלה תשעה חודשים של עשייה והיצירה הזו חייבת לצאת הכי מושלמת שאפשר", אמר אוטמזגין בראיון לחדשות 13.

בעמוד האינסטגרם שלו כתב אוטמזגין: "התרגשות שיא, סוף סוף אפשר לגלות … 9 חודשים של עבודה משותפת מגיע לרגע הזה שאתם פוגשים את המוצר.

יחד עם צוותי הפיתוח והשיווק של חטיפי השוקולד של עלית, רקחנו ביחד פסק זמן בוטיקי במיוחד בשבילכם. פסק זמן פטיסרי , נגיש אבל הכי דודו אוטמזגין כמו שאני יודע לעשות."

דודו אוטמזגין גדל בקרית ים ובגיל 16 החל בכלל ללמוד טכנאות שיניים בתיכון בו למד. אולם לאחר שירותו הצבאי החל לעבוד במאפייה בקרית ים והתאהב במקצוע.

בשנת 1993 הוא החל לימודי קונדיטוריה מקצועיים בבית הספר תדמור ומשם עבר ללמוד קונדיטוריה בצרפת בבית הספר Ecole Lenôtre.

בשנת 1998 פתח את הקונדיטוריה הראשונה שלו בקרית מוצקין שהפכה לחנות המפעל של המותג ועד מהרה פתח חנויות שמוכרות את מוצריו בחיפה, קרית טבעון, קרית אתא, כרמיאל, כפר סבא, נהריה, רמת השרון ותל אביב עם 12 סניפים סך הכל. ב

נוסף הוציא אוטמזגין ספרי קונדיטוריה מצליחים – "אמנות הפטיסרי" ו"INSPIRATION".

העסק של אוטמזגין הוא גם עסק משפחתי, אשתו תלמה היא מנהלת כח האדם של הרשת ואחותו כרמית, מנהלת את תחומי הרכש והכספים.

בנו הבכור גיא בן ה-20 החל גם הוא את דרכו בעולם הקונדיטוריה ומפתח קינוחים חדשים וייחודיים לרשת הפטיסרי המשפחתית.

לפני כ-3 שנים עלה אוטמזגין לכותרות כשהציע למכירה סופגניה בציפוי זהב אמיתי במחיר של 100 שקלים ליחידה.

המחיר הגבוה עורר הדים וביקורות רבות אך לטענת אוטמזגין תג המחיר הגבוה לא הרתיע את הצרכנים ונמכרו יותר מ-700 יחידות של סופגניית הזהב הייחודית.

חטיף השוקולד פסק זמן הושק לראשונה בשנת 1982 והפך להצלחה מסחרית שלוותה בקמפיינים רבים עם הסלוגן הזכור שמלווה את המותג עד היום – "קח פסק זמן – רגע מתוק בחיים"

החטיף זכה לאורך השנים לגרסאות רבות, חלקן נשארו קבועות וחלקן במהדורות מיוחדות לזמן מוגבל.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס