חדש: פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין

עלית משיקה את פסק זמן פטיסרי - סדרת גורמה חדשה של חטיף השוקולד הוותיק והפופולרי בשיתוף פעולה ייחודי עם קונדיטור היוקרה דודו אוטמזגין.
פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין
פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין | תמונה: יח"צ

שיתוף פעולה חדש ומפתיע בין הקונדיטור דודו אוטמזגין לבין חברת עלית-שטראוס מביא את היוקרה והניסיון הרב של אוטמזגין בעולם הקונדיטוריה אל מותג השוקולד הקלאסי  של עלית – פסק זמן

הסדרה החדשה, פסק זמן פטיסרי, שפיתוחה ארך יותר מתשעה חודשים ומגיעה השבוע אל המדפים ברשתות השיווק, כוללת 3 טעמים ייחודיים השואבים השראתם מהפרלינים אותם מוכר אוטמזגין בחנויות הרשת שלו.

עוד טעימה: סדרת יוגורט דנונה WOW של אסטלה מגיע למדפים

פסק זמן פטיסרי מאת דודו אוטמזגין

בכל הסדרה החדשה מככב כמובן הוופל הדק והמוכר של פסק זמן בשילוב טעמים שונים ויוקרתיים שפותחו על ידי אוטמזגין – פסק זמן בציפוי שוקולד חלב במילוי קרם פרלינה, פסק זמן בציפוי שוקולד חלב במילוי קרם קפה לאטה ופסק זמן בציפוי שוקולד לבן ובמילוי קרם פטל.

"פסק זמן בשבילי זה פרלין שוקולד לכל דבר, שים לב שהקיר מאוד דק, זה לא עבה. יש לנו קרם במילוי קפה ויש לנו את הוופל שהוא מאוד עדין והוא נותן לנו איזה טוויסט מעניין ואתה נותן ביס והדבר הזה מתפוצץ לך בפה.

אני חושב שפסק זמן זה כמו רונאלדו ונייקי, ממש ככה. אני חושב שחברה כמו עלית-שטראוס שלקחו את דודו אוטמזגין שהוביל את פסק זמן 40 שנה, זה סוג של חותמת.

אני גאה בזה, אני חושב שאלה תשעה חודשים של עשייה והיצירה הזו חייבת לצאת הכי מושלמת שאפשר", אמר אוטמזגין בראיון לחדשות 13.

בעמוד האינסטגרם שלו כתב אוטמזגין: "התרגשות שיא, סוף סוף אפשר לגלות … 9 חודשים של עבודה משותפת מגיע לרגע הזה שאתם פוגשים את המוצר.

יחד עם צוותי הפיתוח והשיווק של חטיפי השוקולד של עלית, רקחנו ביחד פסק זמן בוטיקי במיוחד בשבילכם. פסק זמן פטיסרי , נגיש אבל הכי דודו אוטמזגין כמו שאני יודע לעשות."

דודו אוטמזגין גדל בקרית ים ובגיל 16 החל בכלל ללמוד טכנאות שיניים בתיכון בו למד. אולם לאחר שירותו הצבאי החל לעבוד במאפייה בקרית ים והתאהב במקצוע.

בשנת 1993 הוא החל לימודי קונדיטוריה מקצועיים בבית הספר תדמור ומשם עבר ללמוד קונדיטוריה בצרפת בבית הספר Ecole Lenôtre.

בשנת 1998 פתח את הקונדיטוריה הראשונה שלו בקרית מוצקין שהפכה לחנות המפעל של המותג ועד מהרה פתח חנויות שמוכרות את מוצריו בחיפה, קרית טבעון, קרית אתא, כרמיאל, כפר סבא, נהריה, רמת השרון ותל אביב עם 12 סניפים סך הכל. ב

נוסף הוציא אוטמזגין ספרי קונדיטוריה מצליחים – "אמנות הפטיסרי" ו"INSPIRATION".

העסק של אוטמזגין הוא גם עסק משפחתי, אשתו תלמה היא מנהלת כח האדם של הרשת ואחותו כרמית, מנהלת את תחומי הרכש והכספים.

בנו הבכור גיא בן ה-20 החל גם הוא את דרכו בעולם הקונדיטוריה ומפתח קינוחים חדשים וייחודיים לרשת הפטיסרי המשפחתית.

לפני כ-3 שנים עלה אוטמזגין לכותרות כשהציע למכירה סופגניה בציפוי זהב אמיתי במחיר של 100 שקלים ליחידה.

המחיר הגבוה עורר הדים וביקורות רבות אך לטענת אוטמזגין תג המחיר הגבוה לא הרתיע את הצרכנים ונמכרו יותר מ-700 יחידות של סופגניית הזהב הייחודית.

חטיף השוקולד פסק זמן הושק לראשונה בשנת 1982 והפך להצלחה מסחרית שלוותה בקמפיינים רבים עם הסלוגן הזכור שמלווה את המותג עד היום – "קח פסק זמן – רגע מתוק בחיים"

החטיף זכה לאורך השנים לגרסאות רבות, חלקן נשארו קבועות וחלקן במהדורות מיוחדות לזמן מוגבל.

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
5 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
רול אפס במשלוח עד הבית דרך וולט
זה קורה: רול אפס עכשיו בוולט עם משלוח עד הבית
חדשות האוכל
M&M קרמל קולד ברו (חליטה קרה)
קפה בחליטה קרה: מארס מציגה את M&M קרמל קולד ברו
חדשות האוכל
טוויקס חדש של מרס
מארס מציגה סדרת שוקולדים חדשה לכבוד האלווין 2022
חדשות האוכל
עוגת בננה שוקולד צ'יפס ביתית
מתכון לעוגת בננות עם שוקולד צ'יפס וגנאש מפנק
מתכונים
טרנדים קולינריים טריים
פסטיבל ראמן 2025 במסעדת קמפאי באר שבע
חם בדרום: מסעדת קמפאי משיקה פסטיבל ראמן חורפי
חדשות האוכל
מסעדת קמפאי מבאר שבע חוזרת עם פסטיבל הראמן השנתי לכבוד חורף 2025. במסגרת הפסטיבל יוגשו 5 סוגי ראמן עשירים עם שלל תוספות מחממות לב ונפש >>
טחינה מסורתית של אחוה
טעים על המדף: שניצל טופו, טחינה מסורתית, סלמי מילאנו וסומרסבי מנגו-ליים
חדש על המדף
שניצלים ונאגטס טופו של משק ויילר, סלמי מילאנו של יחיעם, טחינה מסורתית של אחוה וסומרסבי בטעם מנגו-ליים. מוצרי מזון חדשים וטעימים על המדף. >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
כדאי לדעת: כמה ביצים מותר לאכול ביום?
מדריכים וטיפים
פעם אחת ולתמיד: האם תבלינים מתקלקלים?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל