לזלול - מגזין אוכל ישראלי

דומינו'ס מציגים: קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן – הפיצה

בעוד טירוף הקראנץ פיסטוק מסרב לגווע, רשת דומינו'ס נחלצת לעזרת המכורים הרעבים ומשיקה פיצה פיסטוק ושוקולד לבן בסדרת הפיצות המוגזמות. רצנו לזלול.
פיצה פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס
פיצה פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

אמנם שנת 2022 עדיין לא הסתיימה, אך אין ספק שבכל מה שקשור לטעמים הכי טרנדיים של השנה התחרות כבר הוכרעה. מה שהחל עם בייגלה מלוח בכל דבר, מגלידה ועד מילוי לבמבה, המשיך בטירוף הקראנץ' פיסטוק, שמסרב לגווע גם 3 חודשים לאחר השקתו של השלגון במהדורה מוגבלת לקיץ.

בוחרים את הטעם הבא שיחליף את קראנץ' פיסטוק
והכל על פסטיבל הפיסטוק הראשון בישראל

בעוד עסקים רבים ניצלו את הגל עם שלל מחוות ווריאציות צנועות לשלגון הנכסף, ברשת דומינוס פיצה החליטו ללכת עד הסוף עם השקת קינוחים חדשים ומוגזמים שמצהירים בריש גלי – באנו לרכב על הטרנד.

פיצה פיסטוק שוקולד לבן של דומינוס

הקינוח הראשון שיוצע בסניפי דומינוס אצבעות עם דיפ בייגלה מלוח (21.90 ש"ח) שיספק את מכורי הטעם הפופולרי להחריד. אפשר גם לבחור דיפ קרמל מלוח, שגם הוא חווה עלייה חדה בפופולריות בשנים האחרונות).

אבל עם כל הכבוד לבייגלה, הבשורה האמיתית מגיעה עם השקת הפיצה המוגזמת המתוקה החדשה של דומינו'ס. לאחר שהציעו את השלגון הנכסף ב-10 ש"ח בלבד בהזמנת פיצה, דומינו'ס לוקחים את השיגעון לשלב הבא ומציעים פיצה פיסטוק ושוקולד לבן (33.90 ש"ח) לכל מי שלא הצליח לשים ידיו על קראנץ' פיסטוק ולאלו שרוצים עוד.

הפיצה המדוברת מגיעה בגודל אישי ועשויה מהבצק הקלאסי של דומינוס עם קרם פיסטוק עשיר, שוקולד לבן ופיסטוקים גרוסים מעל.

פיצה פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס – זה טעים?

בתור מי שעפו על הקראנץ' פיסטוק כשהוא רק הפציע לאוויר העולם, אצנו רצנו לרכוש לנו את המוגזמת החדשה. לאחר כרבע שעה המתנה בסניף קיבלנו את הפיצה הלוהטת וניגשנו למשימה.

במבט ראשוני הפיצה המוגזמת פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס עושה את העבודה, כמות נדיבה של זילופי קרם פיסטוק בגוון ירוק עמוק וקרם שוקולד לבן שזולף אף הוא בשפע לאורכה ולרחובה העניקו לפיצה מראה שאף חובב פיסטוק לא יכול לעמוד בפניו.

פיצה פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס - טרנדית ומספקת
פיצה פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס – טרנדית ומספקת | צילום: מערכת לזלול

במבחן הטעם הדעות במערכת היו חלוקות. בעוד חלקנו אהבנו את השילוב בין הבצק העבה יחסית לכמויות המושחתות של הקרמים המתוקים, היו מי שטענו כי כמות השוקולד הלבן מאפילה על טעמי הפיסטוק עם מתיקות יתר.

בסך הכל בחוויה הכללית פיצת פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס רוכבת על שיגעון הקראנץ' פיסטוק היטב וסביר שתעניק סיפוק למכורים שאין ידם משגת לדבר האמיתי, סוג של פרס ניחומים מושחת ומפנק עם המון פיסטוק שלוקח את סדרת הפיצות המוגזמות והמתוקות של דומינוס לשלב הבא.

אצבעות מוגזמות עם דיפ בייגלה מלוח ופיצה מוגזמת פיסטוק ושוקולד לבן | להשיג בכל סניפי דומינוס ובמשלוח דרך האתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

C/W - בר יין ושוקולד בשוק הפשפשים ביפו

C/W: בר יין ושוקולד חדש בשוק הפשפשים

חדשות האוכל
נטפליקס מציגה - שולחן השף: פיצה

אוהבים פיצה? נטפליקס מכינה לכם הפתעה מעוררת תיאבון

חדשות האוכל
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל

איך להכין עוגת שוקולד במיקרוגל ב-5 דקות

מתכונים
איך להכין שוקולטה

איך להכין שוקולטה חמה ומפנקת לחורף

מדריכים וטיפים
פיצה ללא הגבלה - אכול כפי יכולתך במסעדת פיאטו

אכול כפי יכולתך: איפה תוכלו לזלול פיצות ללא הגבלה?

חדשות האוכל
מחמצת אם טבעית מיובשת lievito madre

בדקנו את Lievito Madre: מחמצת אם איטלקית מוכנה לשימוש

חדש על המדף
מסיבת פיצות בפסח כמחאה על חוק החמץ

בעקבות חוק החמץ: מחאת הפיצות מגיעה לבתי החולים

חדשות האוכל
קראנץ' פיסטוק - עכשיו במקררי הגלידות בפעם האחרונה

בפעם האחרונה: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס X שוקולד טוני'ס למען סיום העבדות

בקרוב: שוקולד טוני'ס וגלידת בן אנד ג'ריס מאחדים כוחות

חדשות האוכל
עוגיות נוטלה של פררו מגיעות לישראל

בשורה לחובבי נוטלה: העוגיות הידועות הגיעו לישראל

חדש על המדף
חדש: ריסז קאפס טבעוני

בשורה לטבעונים: ריסז קאפס ללא חלב מגיע למדפים

חדשות האוכל