טירמיסו פיסטוק או קרואסון פריקסה? פנינה פאי חוגגת 25 בפופ אפ מפתה

קונדיטוריית פנינה פאי מאשדוד חוגגת 25 שנות פעילות עם חודש שלם של מנות ספיישל מושחתות בשיתוף פעולה עם שפים מקומיים מובילים.
קונדיטוריית פנינה פאי באשדוד חוגגת 25 שנה
קונדיטוריית פנינה פאי באשדוד חוגגת 25 שנה | צילום: שירן כהן שי

קונדיטוריית פנינה פאי האשדודית של פנינה קונפורטי, שהפכה כבר מזמן למוסד קולינרי ותחנת עצירה חובה לכל חובבי המתוקים באשר הם, חוגגת 25 שנות פעילות בחודש שלם של שיתופי פעולה מסקרנים עם השפים המובילים בעיר.

הקונדיטוריה של פנינה הפכה לשם דבר בקרב פודיז מכל הארץ בזכות המגוון המהפנט של עוגות, עוגיות, מאפים וקרואסונים מושחתים במיוחד, בין השאר קרואסון הפיסטוק הידוע של פנינה פאי שכיכב בלא מעט אירועי אוכל.

קונדיטוריית פנינה פאי המחודשת
קונדיטוריית פנינה פאי המחודשת | צילום: שירן כהן שי

חודש של שיתופי פעולה מושחתים

במסגרת חודש ספטמבר יעלו לרגל אל הקונדיטוריה האהובה השפים יחי זינו (פסקאדו), יאן הרוש (פארינו), אייל דיין (עלמא) ואדם שוקרון (זה). כל שף יציע במשך שבוע שלם מנה משותפת בבית הקפה המעוצב שהשתדרג, התרחב והושק מחדש בחגיגיות לפני כחודשיים.

לצד מנת הספיישל שתוגש בימים ראשון-שישי בין השעות 8:00-16:00, יוגש גם התפריט הקבוע של המקום פרי ידיהן של פנינה קונפורטי ובנותיה – גילי, הקונדיטורית הראשית של פנינה פאי, ורוני, מנהלת המקום.

פנינה קונפורטי ובנותיה רוני וגילי - 25 שנים של עשייה
פנינה קונפורטי ובנותיה רוני וגילי – 25 שנים של עשייה | צילום: שירן כהן שי

יום הולדת 25 לפנינה פאי – מה יש לזלול?

השף הראשון שישתתף בחגיגות יהיה שף יחי זינו ממסעדת פסקדו, שיציע מנת ספיישל של קרואסון פריקסה עם דג כבוש, לימון כבוש, צ'ילי חריף ועגבניות שרי (1-6.9).

אחריו יעלה ויבוא השף יאן הרוש מפיצה פארינו שיציע מנת קינוח מושחתת מדרום איטליה בדמות טירמיסו פיסטוק עם גבינת מסקרפונה, מחית פיסטוק טהורה ובישקוטים טבולים באספרסו (8-13.9).

בהמשך יגיע שף אייל דיין ממסעדת עלמא שיציע את המנה המשותפות שלו עם פנינה – קרואסון פתוח עם דג ים בכבישה קלה עם סלטון של כוסברה, צ'ילי ותפוז, קרמל סויה וקריספי ג'ינג'ר (15-20.9).

את חודש יום ההולדת יחתום השף אדם שוקרון שיציע "קרואסון בחלב אמו" עם ריבת שרי חריפה, גבינת עזים, צ'דר וחמאת שום-שמיר (22-27.9).

פנינה פאי | הציונות 13, אשדוד | ראשון-חמישי 7:00-21:00, שישי 07:00-15:00 | פרטים בטלפון 08-8557771

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ספיישל האלווין 2022(ליל כל הקדושים) בפייסטרי בוקס
מתוק פחד: קונדיטוריית פייסטרי בוקס חוגגת את האלווין
חדשות האוכל
תושה בייקרי חוגגים יום הולדת 6
קוקילידה וקעקוע מול הים: תושה בייקרי חוגגת יום הולדת
חדשות האוכל
טארט לאבנה של טרה ז'ולי פטיסרי
טרה ז'ולי פטיסרי: קונדיטוריית בוטיק צרפתית קלאסית בבאר שבע
חדשות האוכל
פופ אפ ג'חנון חביבה במסעדת לונל
פופ אפ ג'חנון, שוק קינוחים ועוד אירועים שכדאי לזלול השבוע
אירועים קולינריים
טרנדים קולינריים טריים
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
גלידת נטפליקס אנד צ'יל 2 של בן אנד ג'ריס
עף על המדף: החטיפים, הגלידות והשוקולדים החדשים שאתם צריכים להכיר
חדש על המדף
הקאמבק של טוב טעם, סיקוול לבן & ג'ריס וביסלי חדש. סקירת כל החטיפים והמתוקים החדשים על המדף, ומה חשבנו על כל אחד >>
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
זו הדרך הנכונה לשמור רוזמרין טרי לאורך זמן
טיפים למטבח
במקום עוד מכונות של מלחמה: המדריך לגידול תותים בבית
טיפים למטבח
כמה זמן מותר לשמור ביצה קשה מחוץ למקרר?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל