טירמיסו פיסטוק או קרואסון פריקסה? פנינה פאי חוגגת 25 בפופ אפ מפתה

קונדיטוריית פנינה פאי מאשדוד חוגגת 25 שנות פעילות עם חודש שלם של מנות ספיישל מושחתות בשיתוף פעולה עם שפים מקומיים מובילים.
קונדיטוריית פנינה פאי באשדוד חוגגת 25 שנה
קונדיטוריית פנינה פאי באשדוד חוגגת 25 שנה | צילום: שירן כהן שי

קונדיטוריית פנינה פאי האשדודית של פנינה קונפורטי, שהפכה כבר מזמן למוסד קולינרי ותחנת עצירה חובה לכל חובבי המתוקים באשר הם, חוגגת 25 שנות פעילות בחודש שלם של שיתופי פעולה מסקרנים עם השפים המובילים בעיר.

הקונדיטוריה של פנינה הפכה לשם דבר בקרב פודיז מכל הארץ בזכות המגוון המהפנט של עוגות, עוגיות, מאפים וקרואסונים מושחתים במיוחד, בין השאר קרואסון הפיסטוק הידוע של פנינה פאי שכיכב בלא מעט אירועי אוכל.

קונדיטוריית פנינה פאי המחודשת
קונדיטוריית פנינה פאי המחודשת | צילום: שירן כהן שי

חודש של שיתופי פעולה מושחתים

במסגרת חודש ספטמבר יעלו לרגל אל הקונדיטוריה האהובה השפים יחי זינו (פסקאדו), יאן הרוש (פארינו), אייל דיין (עלמא) ואדם שוקרון (זה). כל שף יציע במשך שבוע שלם מנה משותפת בבית הקפה המעוצב שהשתדרג, התרחב והושק מחדש בחגיגיות לפני כחודשיים.

לצד מנת הספיישל שתוגש בימים ראשון-שישי בין השעות 8:00-16:00, יוגש גם התפריט הקבוע של המקום פרי ידיהן של פנינה קונפורטי ובנותיה – גילי, הקונדיטורית הראשית של פנינה פאי, ורוני, מנהלת המקום.

פנינה קונפורטי ובנותיה רוני וגילי - 25 שנים של עשייה
פנינה קונפורטי ובנותיה רוני וגילי – 25 שנים של עשייה | צילום: שירן כהן שי

יום הולדת 25 לפנינה פאי – מה יש לזלול?

השף הראשון שישתתף בחגיגות יהיה שף יחי זינו ממסעדת פסקדו, שיציע מנת ספיישל של קרואסון פריקסה עם דג כבוש, לימון כבוש, צ'ילי חריף ועגבניות שרי (1-6.9).

אחריו יעלה ויבוא השף יאן הרוש מפיצה פארינו שיציע מנת קינוח מושחתת מדרום איטליה בדמות טירמיסו פיסטוק עם גבינת מסקרפונה, מחית פיסטוק טהורה ובישקוטים טבולים באספרסו (8-13.9).

בהמשך יגיע שף אייל דיין ממסעדת עלמא שיציע את המנה המשותפות שלו עם פנינה – קרואסון פתוח עם דג ים בכבישה קלה עם סלטון של כוסברה, צ'ילי ותפוז, קרמל סויה וקריספי ג'ינג'ר (15-20.9).

את חודש יום ההולדת יחתום השף אדם שוקרון שיציע "קרואסון בחלב אמו" עם ריבת שרי חריפה, גבינת עזים, צ'דר וחמאת שום-שמיר (22-27.9).

פנינה פאי | הציונות 13, אשדוד | ראשון-חמישי 7:00-21:00, שישי 07:00-15:00 | פרטים בטלפון 08-8557771

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
קונדיטוריית לאר דו פאן
לאר דו פאן: פטיסרי צרפתי קלאסי בלב רעננה
חדשות האוכל
רוגלידה - רוגלך במבה וגלידה של ביסקוטי
הלהיט הבא? תכירו את הרוגלידה – רוגלך בטעמים עם גלידה אמריקאית
חדשות האוכל
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023
אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023
חדשות האוכל
ספיישל האלווין 2022(ליל כל הקדושים) בפייסטרי בוקס
מתוק פחד: קונדיטוריית פייסטרי בוקס חוגגת את האלווין
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
5 טעויות בהכנת חזה עוף שכולם עושים
טיפים למטבח
הופתענו: כל כמה זמן צריך לכבס מגבות מטבח?
טיפים למטבח
רך ועסיסי: איך מכינים חזה עוף בנינג'ה גריל?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל