טירמיסו פיסטוק או קרואסון פריקסה? פנינה פאי חוגגת 25 בפופ אפ מפתה

קונדיטוריית פנינה פאי מאשדוד חוגגת 25 שנות פעילות עם חודש שלם של מנות ספיישל מושחתות בשיתוף פעולה עם שפים מקומיים מובילים.
עדכונים טעימים למייל!

קונדיטוריית פנינה פאי האשדודית של פנינה קונפורטי, שהפכה כבר מזמן למוסד קולינרי ותחנת עצירה חובה לכל חובבי המתוקים באשר הם, חוגגת 25 שנות פעילות בחודש שלם של שיתופי פעולה מסקרנים עם השפים המובילים בעיר.

הקונדיטוריה של פנינה הפכה לשם דבר בקרב פודיז מכל הארץ בזכות המגוון המהפנט של עוגות, עוגיות, מאפים וקרואסונים מושחתים במיוחד, בין השאר קרואסון הפיסטוק הידוע של פנינה פאי שכיכב בלא מעט אירועי אוכל.

קונדיטוריית פנינה פאי באשדוד חוגגת 25 שנה
קונדיטוריית פנינה פאי באשדוד חוגגת 25 שנה | צילום: שירן כהן שי
קונדיטוריית פנינה פאי המחודשת
קונדיטוריית פנינה פאי המחודשת | צילום: שירן כהן שי

חודש של שיתופי פעולה מושחתים

במסגרת חודש ספטמבר יעלו לרגל אל הקונדיטוריה האהובה השפים יחי זינו (פסקאדו), יאן הרוש (פארינו), אייל דיין (עלמא) ואדם שוקרון (זה). כל שף יציע במשך שבוע שלם מנה משותפת בבית הקפה המעוצב שהשתדרג, התרחב והושק מחדש בחגיגיות לפני כחודשיים.

לצד מנת הספיישל שתוגש בימים ראשון-שישי בין השעות 8:00-16:00, יוגש גם התפריט הקבוע של המקום פרי ידיהן של פנינה קונפורטי ובנותיה – גילי, הקונדיטורית הראשית של פנינה פאי, ורוני, מנהלת המקום.

פנינה קונפורטי ובנותיה רוני וגילי - 25 שנים של עשייה
פנינה קונפורטי ובנותיה רוני וגילי – 25 שנים של עשייה | צילום: שירן כהן שי

יום הולדת 25 לפנינה פאי – מה יש לזלול?

השף הראשון שישתתף בחגיגות יהיה שף יחי זינו ממסעדת פסקדו, שיציע מנת ספיישל של קרואסון פריקסה עם דג כבוש, לימון כבוש, צ'ילי חריף ועגבניות שרי (1-6.9).

אחריו יעלה ויבוא השף יאן הרוש מפיצה פארינו שיציע מנת קינוח מושחתת מדרום איטליה בדמות טירמיסו פיסטוק עם גבינת מסקרפונה, מחית פיסטוק טהורה ובישקוטים טבולים באספרסו (8-13.9).

בהמשך יגיע שף אייל דיין ממסעדת עלמא שיציע את המנה המשותפות שלו עם פנינה – קרואסון פתוח עם דג ים בכבישה קלה עם סלטון של כוסברה, צ'ילי ותפוז, קרמל סויה וקריספי ג'ינג'ר (15-20.9).

את חודש יום ההולדת יחתום השף אדם שוקרון שיציע "קרואסון בחלב אמו" עם ריבת שרי חריפה, גבינת עזים, צ'דר וחמאת שום-שמיר (22-27.9).

פנינה פאי | הציונות 13, אשדוד | ראשון-חמישי 7:00-21:00, שישי 07:00-15:00 | פרטים בטלפון 08-8557771

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ערן שוורצברד פטיסרי בולנז'רי בשרונה מרקט

מה מסתתר בויטרינת התכשיטים של הפטיסרי החדש בשרונה?

חדשות האוכל
חנוכה 2022: קולקציית הסופגניות של ביסקוטי "ויוה לה רבולושיין"

או לה לה: טעמנו את הסופגניות של ביסקוטי לחנוכה 2022

חדשות האוכל
עמליה בייקרי ברמת ישי

עמליה בייקרי: פטיסרי חדש הגיע לפנק את הצפון

חדשות האוכל
תושה בייקרי חוגגים יום הולדת 6

קוקילידה וקעקוע מול הים: תושה בייקרי חוגגת יום הולדת

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פיסס (Pieces) של בן אנד ג'ריס

על המדף: מגנום סנדוויץ', בן & ג'ריס, פתי בר קוקיז או פאנטה מהאייטיז

חדש על המדף
עוגיות פתי בר וקרמוגית בטעמים, גלידות מפתיעות של בן אנד ג'ריס ומגנום, פאנטה במהדורת פקמן, משקאות מוגזים של נורדיק מיסט ועוד חדשים על המדף >>
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל

לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

חדשות האוכל
מסעדת פאסטל המוערכת משיקה שיתוף פעולה חדש עם מוזיאון תל אביב בדמות תפריט קינוחים יצירתי במיוחד. זה מה שתוכלו לזלול >>

מדריכים שאהבתם

השיטה נחשפת: איך לסחוט לימון בלי לחתוך אותו לחצי?

מדריכים וטיפים

זמן זעפרן: כל מה שצריך לדעת על התבלין היקר בעולם

מדריכים וטיפים

מה לזלול?