פסטיבל הקינוחים של אשדוד - קרם דה לה קרם 2023
קרדיט תמונה – מערכת לזלול
שיתוף

תוכן עניינים

פסטיבל קרם דה לה קרם, פסטיבל הקינוחים של אשדוד חוזר בפעם השנייה גדול יותר, מתוק יותר ובמיקום משודרג, זאת לאחר ההשקה המוצלחת בשנה שעברה שמשכה אלפי מבקרים במשך יומיים מושחתים במיוחד.

הפסטיבל שיתקיים השנה בימים שני ושלישי (21-22.8) בין השעות 18:00-23:00 ייערך בגן אלישבע באשדוד ויארח יותר מ-50 קונדיטוריות, מאפיות, גלידריות ובתי קפה מרחבי אשדוד. כל נציגות בפסטיבל תציע את הקינוחים הטעימים והמושחתים ביותר שיש להם להציע, מקינוחי ראווה נוסטלגיים ועד לקלאסיקות מודרניות אייקוניות.

פסטיבל קרם דה לה קרם 2023
פסטיבל קרם דה לה קרם 2023 | צילום: תיירות אשדוד

פסטיבל הקינוחים של אשדוד 2023 – מה יש לזלול?

בין הקינוחים המדוברים בפסטיבל תמצאו את קרואסון הפיסטוק הידוע של פנינה פאי, פונצ'יקי – סופגנייה גיאורגית במילוי קרם פטיסייר חם של מסעדת קאיפויה, ספוליאטלה נפוליטני של פיצה פארינו, טארטים אישיים של הקונדיטורית אורטל זרביב וטירמיסו קלאסי של הקונדיטורית אליה בן שמחון; בראוניז של אבישג כהן ובננה לוטי של ארוי די.

עוד בפסטיבל – עוגת טר לצ'ס מסורתית מדרום אמריקה של מסעדת וואקו טאקו; מגנומים בטעמים של קונדיטוריית מולי; קראק פאי של פיצריית זאת; צ'וקו פאי של פאט גאי; קרם ברולה של קונדיטוריית גנאש; קוקילידות בטעמים של קונדיטוריית יעקב; פחזניות קרם פסטיסייר שוקולד או וניל קרמל מלוח של ענבר יוסף; עוגת קרפים של אגם קייק ועוד ועוד.

וזה עוד לא הכול – בפסטיבל תמצאו גם פארי ברסט קלאסי של ILOVEEAT, עוגות אישיות ללא גלוטן של דה לה פיקס, עוגות גבינה של דניאלה ניסים, עוגות מוס של מיי קייק, סושי פירות של רחלי ועוד הפתעות.

פסטיבל הקינוחים של אשדוד חוזר במהדורת 2023
פסטיבל הקינוחים של אשדוד חוזר במהדורת 2023 | צילום: פוניה

את כל המתוק הזה ילווה בר שתייה קלה ואלכוהול לצד שלל הופעות ופעילויות לכל המשפחה. הכניסה לפסטיבל הקינוחים של אשדוד חופשית ומחיר כל מנה הוא עד 20 ש"ח בלבד.

מי שאמון על ההפקה ועל הייעוץ הקולינרי של הפסטיבל הוא לא אחר מהבלוגר הפופולרי גל זהבי, יליד אשדוד בעצמו, שמלווה את האירוע כבר משלב ההכנות עם הקונדיטורים של העיר לצד החברה לתיירות אשדוד.

עוד טעימה: המלבי של אובי חוזר לשוק הכרמל

פסטיבל קרם דה לה קרם אשדוד – רשימת המשתתפים המלאה

אגם קייק, או או, או לה לה מקרון, אליה בן שמחון, ארוי דיי, אתי קייק, בוטיק הפיתה, ברולה, גנאש, דה לה פיקס, דניאלה ניסים, הירושלמי, המטבח של לימור ואורן, המרענן, הסושי של רחלי, זאת, טרקלין, יאמי, יעקוב, ליאנס בייקרי, מואיז, מולי, מטילדה בר, מלבי car, מר צ'ורוס, נופית מרזוק, סוויטס, סמודי, ענבר יוסף, פארינו, פורטו, פטרה, פינוקי עידן, פנינה פאי, קאיפויה, קאפריס, קונדטאוריה, קפה ג'וליה, קפה גן סיפור, קפה מילנה, קפה פאזל, רונג'אן, רחלי שושן, שוגי, שיראל וקנין, תומר, I Love Eat, Inbal Kalabres, Inbal Lutati.

פסטיבל הקינוחים "קרם דה לה קרם" 2023 | שני-שלישי 21-22.8 | 18:00-23:00 | גן אלישבע, אשדוד | הכניסה חופשית

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס