דרום מתוק: פסטיבל הקינוחים 'קרם דה לה קרם' חוזר לאשדוד

לאחר ההצלחה המסחררת בשנה שעברה, פסטיבל הקינוחים של אשדוד 'קרם דה לה קרם' חוזר במהדורת 2023 גדול, מתוק ומושחת הרבה יותר.
פסטיבל הקינוחים של אשדוד - קרם דה לה קרם 2023
פסטיבל הקינוחים של אשדוד - קרם דה לה קרם 2023

פסטיבל קרם דה לה קרם, פסטיבל הקינוחים של אשדוד חוזר בפעם השנייה גדול יותר, מתוק יותר ובמיקום משודרג, זאת לאחר ההשקה המוצלחת בשנה שעברה שמשכה אלפי מבקרים במשך יומיים מושחתים במיוחד.

הפסטיבל שיתקיים השנה בימים שני ושלישי (21-22.8) בין השעות 18:00-23:00 ייערך בגן אלישבע באשדוד ויארח יותר מ-50 קונדיטוריות, מאפיות, גלידריות ובתי קפה מרחבי אשדוד. כל נציגות בפסטיבל תציע את הקינוחים הטעימים והמושחתים ביותר שיש להם להציע, מקינוחי ראווה נוסטלגיים ועד לקלאסיקות מודרניות אייקוניות.

פסטיבל קרם דה לה קרם 2023
פסטיבל קרם דה לה קרם 2023 | צילום: תיירות אשדוד

עוד טעימה: מה מצפה לכם בפסטיבל קינוחי ילדות בקפה אסיף

עדכונים טעימים למייל!

פסטיבל הקינוחים של אשדוד 2023 – מה יש לזלול?

בין הקינוחים המדוברים בפסטיבל תמצאו את קרואסון הפיסטוק הידוע של פנינה פאי, פונצ'יקי – סופגנייה גיאורגית במילוי קרם פטיסייר חם של מסעדת קאיפויה, ספוליאטלה נפוליטני של פיצה פארינו, טארטים אישיים של הקונדיטורית אורטל זרביב וטירמיסו קלאסי של הקונדיטורית אליה בן שמחון; בראוניז של אבישג כהן ובננה לוטי של ארוי די.

עוד בפסטיבל – עוגת טר לצ'ס מסורתית מדרום אמריקה של מסעדת וואקו טאקו; מגנומים בטעמים של קונדיטוריית מולי; קראק פאי של פיצריית זאת; צ'וקו פאי של פאט גאי; קרם ברולה של קונדיטוריית גנאש; קוקילידות בטעמים של קונדיטוריית יעקב; פחזניות קרם פסטיסייר שוקולד או וניל קרמל מלוח של ענבר יוסף; עוגת קרפים של אגם קייק ועוד ועוד.

וזה עוד לא הכול – בפסטיבל תמצאו גם פארי ברסט קלאסי של ILOVEEAT, עוגות אישיות ללא גלוטן של דה לה פיקס, עוגות גבינה של דניאלה ניסים, עוגות מוס של מיי קייק, סושי פירות של רחלי ועוד הפתעות.

פסטיבל הקינוחים של אשדוד חוזר במהדורת 2023
פסטיבל הקינוחים של אשדוד חוזר במהדורת 2023 | צילום: פוניה

את כל המתוק הזה ילווה בר שתייה קלה ואלכוהול לצד שלל הופעות ופעילויות לכל המשפחה. הכניסה לפסטיבל הקינוחים של אשדוד חופשית ומחיר כל מנה הוא עד 20 ש"ח בלבד.

מי שאמון על ההפקה ועל הייעוץ הקולינרי של הפסטיבל הוא לא אחר מהבלוגר הפופולרי גל זהבי, יליד אשדוד בעצמו, שמלווה את האירוע כבר משלב ההכנות עם הקונדיטורים של העיר לצד החברה לתיירות אשדוד.

עוד טעימה: פסטיבל עמים וטעמים חוזר לאשדוד

פסטיבל קרם דה לה קרם אשדוד – רשימת המשתתפים המלאה

אגם קייק, או או, או לה לה מקרון, אליה בן שמחון, ארוי דיי, אתי קייק, בוטיק הפיתה, ברולה, גנאש, דה לה פיקס, דניאלה ניסים, הירושלמי, המטבח של לימור ואורן, המרענן, הסושי של רחלי, זאת, טרקלין, יאמי, יעקוב, ליאנס בייקרי, מואיז, מולי, מטילדה בר, מלבי car, מר צ'ורוס, נופית מרזוק, סוויטס, סמודי, ענבר יוסף, פארינו, פורטו, פטרה, פינוקי עידן, פנינה פאי, קאיפויה, קאפריס, קונדטאוריה, קפה ג'וליה, קפה גן סיפור, קפה מילנה, קפה פאזל, רונג'אן, רחלי שושן, שוגי, שיראל וקנין, תומר, I Love Eat, Inbal Kalabres, Inbal Lutati.

פסטיבל הקינוחים "קרם דה לה קרם" 2023 | שני-שלישי 21-22.8 | 18:00-23:00 | גן אלישבע, אשדוד | הכניסה חופשית

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת אריא חוגגת יום הולדת 11

חגיגה בוכרית, ארוחת שף וערב קינוחים: מסעדת אריא חוגגת 11

אירועים ופסטיבלים
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל

לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

חדשות האוכל
מגדל פנקייק עננים יפני

מתכון לפנקייק עננים יפני שאי אפשר להפסיק לזלול

מתכונים
בריוש ג'לאטו בפופ אפ גלידות של קאזה טואה

פופ אפ גלידות בקאזה טואה: בריוש ג׳לאטו כבר טעמתם?

חדשות האוכל

טרי מהתנור

קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>

מדריכים שאהבתם

השיטה שעובדת: זו הדרך לרכך חמאה בלי להמיס אותה

מדריכים וטיפים

כן, גם השניצל מאתמול יכול לחזור להיות קריספי בחימום נכון

מדריכים וטיפים

מה לזלול?