סופגסונים: הקונדיטוריה שמציעה סופגניות קרואסון מטוגנות

פופ אנד פופ בייקרי בהובלת שף קונדיטור עופר בן נתן מציעה זו השנה השנייה סופגסונים - סופגניות מטוגנות מבצק קרואסון במגוון מילויים מושחתים.
סופגסונים של פופ אנד פופ בייקרי - קולקציית חנוכה 2022
סופגסונים של פופ אנד פופ בייקרי - קולקציית חנוכה 2022 | צילום: יח"צ

פופ אנד פופ בייקרי בהובלת שף קונדיטור עופר בן נתן חוגגת את חנוכה 2022 כמו רק שהיא יכולה עם סופגסונים – הכלאה מושחתת במיוחד בין סופגנייה לקרואסון עם מגוון מילויים מפתים ותוספות אלגנטיות.

הסופגסון שמוגש זו השנה השנייה בבייקרי הוא למעשה בצק קרואסון חמאתי ומדופדף שעובר טיפול סופגנייתי מוקפד כולל טיגון בשמן עמוק, גלגול בסוכר ומילוי בקרמים עשירים.

סופגניות + קרואסונים = סופגסונים

את קולקציית הסופגסונים השנה מוביל סופגסון איספהאן בהשראת הקינוחים של הקונדיטור הצרפתי המוערך פייר ארמה. בתוך הסופגסון בהשראת ארמה תמצאו קרמו פטל, ליצ'י ומי ורדים.

סופגסון איספהאן של פופ אנד פופ בייקרי
סופגסון איספהאן של פופ אנד פופ בייקרי | צילום: יעל יצחקי, יחסי ציבור

מלבדו תוכלו לזלול סופגסון דולצ'ה עם גנאש שוקולד לבן מקורמל, מלח ים וציפוי סוכר קינמון; סופגסון ליים עם קרם לימון ושברי מרנג; סופגסון רושה במילוי קרמו שוקולד ג'אנדויה ואגוזי לוז; סופגסון פטל במילוי גנאש שוקולד לבן מוקצף וסופגסון פיסטוק סיציליאני כי אי אפשר פשוט להתעלם מהטרנד הכי חם של 2022.

בפופ אנד פופ בייקרי ממליצים להגיע בשעות הבוקר בעקבות העומס הצפוי. מחיר הסופגסונים עומד על 32 ש"ח ליחידה.

קולקציית הקרואסון רול

בחודשים האחרונים השיקו בפופ אנד פופ בייקרי את קולקציית הרולים מבצק הקרואסון של המקום במילוי כמות נדיבה של קרמו איכותי. בקולקציה אפשר למצוא בין השאר רול קרואסון איפהאן במילוי קרמו פטל, ליצ'י ומי ורדים; רול קרואסון קרמל מלוח; רול קרואסון ג'אנדויה במילוי קרמו שוקולד ג'אנדויה ורול קרואסון פיסטוק במילוי קרמו פיסטוק סיציליאני (32 ש"ח).

רול קרואסון איספהאן של פופ אנד פופ בייקרי
רול קרואסון איספהאן של פופ אנד פופ בייקרי | צילום: מערכת לזלול

פופ אנד פופ בייקרי | הארבעה 28, תל אביב | ניתן להשיג גם בוולט

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

איך להכין לביבות בנינג'ה גריל

בלי טיפת שמן: איך להכין לביבות בנינג'ה גריל

מדריכים וטיפים
לוקומדס פיסטוק ושוקולד לבן של יוגוס

סופגניות בסטייל יווני: בוטיק הקינוחים שמציע לוקומדס מושחתים

חדשות האוכל
מתכון לספינג' של השפים ואנשי האוכל האהובים

סופגניות זה לחלשים: 5 מתכונים לספינג' של השפים האהובים

מתכונים
איך לחמם סופגניות מאתמול

כמו חדשות: זו הדרך הנכונה לחמם סופגניות מאתמול

מדריכים וטיפים

טרי מהתנור

ארוחת טעימות הודית במסעדת מילה

מילה שלו: שף יהונתן שרביט משיק ארוחת טעימות הודית קלאסית

חדשות האוכל
שף יהונתן שרביט מגשים חלום ישן ומשיק במסעדת מילה הכשרה בסביון ארוחת טעימות הודית קלאסית בפרשנות אישית מודרנית לשני ערבים בלבד >>
עטוף בלחם - פופ אפ כריכים במתחם DNA עזריאלי ת"א

עטוף בלחם: הכריכים של שפרה מיכאלוביץ' מגיעים מהגולן לתל אביב

אירועים ופסטיבלים
שפרה מיכאלוביץ' נאלצה לסגור את מפעל חייה שלה בקיבוץ מרום גולן מאז ה-7.10. כעת הכריכים הנחשקים שלה מגיעים לפופ-אפ חד פעמי בתל אביב >>

מדריכים שאהבתם

השיטה שעובדת: זו הדרך היחידה לרכך טחינה שהתקשתה

מדריכים וטיפים

בדקנו: האם כדאי להשתמש בניילון נצמד עם האוכל שלנו?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?