אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

לאחר הצלחת ערב העוף המטוגן, מסעדת פרוזדור חוזרת בפופ אפ מושחת נוסף לערב אחד בלבד המוקדש לנקניקיות עסיסיות עם שלל תוספות לא שגרתיות.
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור | צילום: פרוזדור/אינסטגרם
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור | צילום: פרוזדור/אינסטגרם

לאחר ההצלחה הסוחפת של ערב הפופ אפ שהוקדש כולו לעוף מטוגן, משיקים במסעדת פרוזדור ערב ספיישל נוסף שמוקדש הפעם כולו לנקניקיות מושחתות במיוחד.

פופ אפ הנקניקיות של הפרוזדור שייקרא "אוהבים", ייערך ביום ראשון ה-6 בנובמבר החל מהשעה 16:30 ובמהלכו יוגש אך ורק תפריט הספיישל, ללא תפריט ההמבורגרים הקבוע.

הנקניקיות שיוצעו במהלך הפופ אפ מבית הוכנו במיוחד לכבוד הערב על ידי "זילבר" ועליהן ייערמו שלל תוספות מפתות, מוגזמות ומושחתות נוסח פרוזדור. לצד הנקניקיות יוגשו מבחר של בירות בוטיק איכותיות וקרות מכל העולם.

פופ אפ נקניקיות בפרוזדור – מה בתפריט?

בתפריט הספיישל תמצאו מנות ראשונות כמו טבעות בצל, סלט ירוק קטן, סלט תפוחי אדמה וקולסלו. בנוסף יוצעו בתפריט מבחר מנות צ'יפס, מקלאסי תפוחי אדמה או בטטה לצ'יז צ'יפס, צ'ילי צ'יז צ'יפס, צ'יז בייקון צ'יפס, צ'יפס אנימל סטייל וצ'יפס רדיקל סטייל.

תפריט הנקניקיות מתחלק לנקניקיות עגל, נקניקיות חזיר ונקניקיות חזיר עם צ'דר. באגף נקניקיות העגל תמצאו את רובן מקנא בניית'ן עם רוטב כתום, קורנדביף, כרוב כבוש ואמנטל; גרייז פאפאיה עם בצלים ברוטב, כרוב כבוש, חרדל ושברי תפוצ'יפס; קוני לנצח עם צ'ילי, גבינה, חרדל, חלפיניו ובצל קצוץ; הלחמניה והמעשנה עם אונטריב מפורק ברוטב ברביקיו, קולסלו, רוטב ברביקיו חריף וצ'יפס וציר הזמן עם חרדל, קולסלו, צ'ילי ובצל קצוץ (52 ש"ח)

פופ אפ נקניקיות בפרוזדור
פופ אפ נקניקיות בפרוזדור | צילום: פרוזדור/אינסטגרם

באגף נקניקיות החזיר תוכלו לזלול את פוליש בוי עם קולסלו, צ'יפס בתוך הלחמניה ורוטב ברביקיו חריף; השטן בכבודו ובעצמו עם פלפלים ובצל ברוטב נאשוויל, סריראצ'ה, רוטב גבינה וחלפיניו כבוש; באנו לעשות שמח בצלחת בלי לחמניה על ערמה של צ'יפס, נקניקייה, בקר מפורק בברביקיו, קולסלו, רוטב גבינה, בצל קצוץ וחלפיניו כבוש (52-56 ש"ח).

לבסוף באגף החזיר והצ'דר תמצאו נקניקיות כמו בוואריה אבל לא הקרם עם כרוב כבוש מבושל בבירה עם קוביות בייקון, מיונז-חרדל, מלפפון חמוץ ובצל מקורמל ואת חטפתי איזה חולרע בגוודלחרה עם גוואקמולה, סלסה חריפה, שמנת חמוצה ושברי טורטיה צ'יפס (58 ש"ח)

באירוע הפופ אפ הקודם של המסעדה המקומות אזלו במהירות כך שאם גם אתם רוצים לנגוס בנקניקיות איכות מבית הפרוזדור, מומלץ להקדים ולהזמין שולחן

ספיישל פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור | מנדלי מוכר ספרים 6, תל אביב | ראשון ה-6 בנובמבר החל מ-16:30 | הזמנות בטלפון 03-523-3223 ובאתר אונטופו

חשוב לדעת: כמה זמן אפשר לשמור בשר טרי במקרר?

מדריכים וטיפים

בחוץ או במקרר? הדרך הנכונה לשמור עגבניות שרי במטבח

מדריכים וטיפים
שתפו והגיבו
בפייסבוק
וואטסאפ
אימייל
ציוץ

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ אויסטרים בבר בושוויק

קפיצה לאירופה: פופ אפ אויסטרים מרענן לקיץ בבר הבושוויק

אירועים ופסטיבלים
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה

Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

חדשות האוכל
שף ארז קומרובסקי מגיע אל מסעדת תריסר

לערב אחד בלבד: שף ארז קומרובסקי מגיע לבשל במסעדת תריסר

אירועים ופסטיבלים

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

טרי מהתנור

גלידות שמנת עם חלב עיזים טורקיות חדשות

קולקציית גלידות טורקיות מחלב עיזים נוחתת בסניפי יאפא כנאפה

חדשות האוכל
סניפי יאפא כנאפה מתחדשים בקולקציית גלידות טורקיות עם חלב עיזים בטעמי שמנת, פיסטוק ושוקולד שמשתלבות מעולה עם כנאפה חמה. כל הפרטים >>
פיצה קורנפלקס של פאפא ג'ונס

פיצה עם קורנפלקס? הקולקציה הקראנצ'ית של פאפא ג'ונס לקיץ

חדשות האוכל
רגע לפני גמר היורו, רשת פאפא ג'ונס משיקה קולקציה מפתיעה וקראנצ'ית לקיץ במהדורה מוגבלת עם פיצות ומאפים בתוספת פתיתי קורנפלקס >>

מדריכים שאהבתם

מה לזלול?