אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

לאחר הצלחת ערב העוף המטוגן, מסעדת פרוזדור חוזרת בפופ אפ מושחת נוסף לערב אחד בלבד המוקדש לנקניקיות עסיסיות עם שלל תוספות לא שגרתיות.
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור | צילום: פרוזדור/אינסטגרם

לאחר ההצלחה הסוחפת של ערב הפופ אפ שהוקדש כולו לעוף מטוגן, משיקים במסעדת פרוזדור ערב ספיישל נוסף שמוקדש הפעם כולו לנקניקיות מושחתות במיוחד.

פופ אפ הנקניקיות של הפרוזדור שייקרא "אוהבים", ייערך ביום ראשון ה-6 בנובמבר החל מהשעה 16:30 ובמהלכו יוגש אך ורק תפריט הספיישל, ללא תפריט ההמבורגרים הקבוע.

הנקניקיות שיוצעו במהלך הפופ אפ מבית הוכנו במיוחד לכבוד הערב על ידי "זילבר" ועליהן ייערמו שלל תוספות מפתות, מוגזמות ומושחתות נוסח פרוזדור. לצד הנקניקיות יוגשו מבחר של בירות בוטיק איכותיות וקרות מכל העולם.

עדכונים טעימים למייל!

פופ אפ נקניקיות בפרוזדור – מה בתפריט?

בתפריט הספיישל תמצאו מנות ראשונות כמו טבעות בצל, סלט ירוק קטן, סלט תפוחי אדמה וקולסלו. בנוסף יוצעו בתפריט מבחר מנות צ'יפס, מקלאסי תפוחי אדמה או בטטה לצ'יז צ'יפס, צ'ילי צ'יז צ'יפס, צ'יז בייקון צ'יפס, צ'יפס אנימל סטייל וצ'יפס רדיקל סטייל.

תפריט הנקניקיות מתחלק לנקניקיות עגל, נקניקיות חזיר ונקניקיות חזיר עם צ'דר. באגף נקניקיות העגל תמצאו את רובן מקנא בניית'ן עם רוטב כתום, קורנדביף, כרוב כבוש ואמנטל; גרייז פאפאיה עם בצלים ברוטב, כרוב כבוש, חרדל ושברי תפוצ'יפס; קוני לנצח עם צ'ילי, גבינה, חרדל, חלפיניו ובצל קצוץ; הלחמניה והמעשנה עם אונטריב מפורק ברוטב ברביקיו, קולסלו, רוטב ברביקיו חריף וצ'יפס וציר הזמן עם חרדל, קולסלו, צ'ילי ובצל קצוץ (52 ש"ח)

פופ אפ נקניקיות בפרוזדור
פופ אפ נקניקיות בפרוזדור | צילום: פרוזדור/אינסטגרם

באגף נקניקיות החזיר תוכלו לזלול את פוליש בוי עם קולסלו, צ'יפס בתוך הלחמניה ורוטב ברביקיו חריף; השטן בכבודו ובעצמו עם פלפלים ובצל ברוטב נאשוויל, סריראצ'ה, רוטב גבינה וחלפיניו כבוש; באנו לעשות שמח בצלחת בלי לחמניה על ערמה של צ'יפס, נקניקייה, בקר מפורק בברביקיו, קולסלו, רוטב גבינה, בצל קצוץ וחלפיניו כבוש (52-56 ש"ח).

לבסוף באגף החזיר והצ'דר תמצאו נקניקיות כמו בוואריה אבל לא הקרם עם כרוב כבוש מבושל בבירה עם קוביות בייקון, מיונז-חרדל, מלפפון חמוץ ובצל מקורמל ואת חטפתי איזה חולרע בגוודלחרה עם גוואקמולה, סלסה חריפה, שמנת חמוצה ושברי טורטיה צ'יפס (58 ש"ח)

באירוע הפופ אפ הקודם של המסעדה המקומות אזלו במהירות כך שאם גם אתם רוצים לנגוס בנקניקיות איכות מבית הפרוזדור, מומלץ להקדים ולהזמין שולחן

ספיישל פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור | מנדלי מוכר ספרים 6, תל אביב | ראשון ה-6 בנובמבר החל מ-16:30 | הזמנות בטלפון 03-523-3223 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ קינוחים נוסטלגיים מהילדות של קפה אסיף

עוגת ביסקוויטים או קוקוס ורוד? פופ-אפ קינוחים בטעם של ילדות

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ אוכל טורקי בבר הנסיך

מבורקס ועד אדנה קבב: פופ אפ אוכל טורקי על הגג בתל אביב

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ סיידר תפוחים במלון נורמן תל אביב

רגע לפני השנה החדשה: פופ אפ סיידר תפוחים תוסס במיוחד

אירועים ופסטיבלים
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב

מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב – והפעם לחודש שלם

חדשות האוכל

טרי מהתנור

גליל של אחרי מלחמה - טיול בין עסקים שחוזרים לחיים

חוזרים לגליל: מסע של תקווה והתחדשות בין עסקי הצפון הפורח

חדשות האוכל
חודש לאחר שהפסקת האש בצפון נכנסה לתוקף, יצאנו למסע טעים ומעורר השראה של התחדשות, יצירתיות וחוסן בין עסקי הגליל שחזרו לפעילות עם אהבה ותקווה >>
המסיבתות: פסטיבל תותים בשוק האיכרים בנמל תל אביב

המסיבתות: פסטיבל התותים הגדול מגיע לנמל תל אביב

אירועים ופסטיבלים
עונת התותים מגיעה לשיאה עם פסטיבל תותים מתוק במיוחד בשוק איכרים בנמל תל אביב. קינוחי תות מפתים, יצרנים מכל הארץ, סדנאות ופעילויות לכל המשפחה >>

מדריכים שאהבתם

המדריך השלם: איך לאחסן גבינות קשות במקרר

מדריכים וטיפים

כדאי לדעת: כמה זמן מותר לשמור מרק במקרר?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?