פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור
קרדיט תמונה – פרוזדור/אינסטגרם

אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

לאחר הצלחת ערב העוף המטוגן, מסעדת פרוזדור חוזרת בפופ אפ מושחת נוסף לערב אחד בלבד המוקדש לנקניקיות עסיסיות עם שלל תוספות לא שגרתיות
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר ההצלחה הסוחפת של ערב הפופ אפ שהוקדש כולו לעוף מטוגן, משיקים במסעדת פרוזדור ערב ספיישל נוסף שמוקדש הפעם כולו לנקניקיות מושחתות במיוחד.

פופ אפ הנקניקיות של הפרוזדור שייקרא "אוהבים", ייערך ביום ראשון ה-6 בנובמבר החל מהשעה 16:30 ובמהלכו יוגש אך ורק תפריט הספיישל, ללא תפריט ההמבורגרים הקבוע.

הנקניקיות שיוצעו במהלך הפופ אפ מבית הוכנו במיוחד לכבוד הערב על ידי "זילבר" ועליהן ייערמו שלל תוספות מפתות, מוגזמות ומושחתות נוסח פרוזדור. לצד הנקניקיות יוגשו מבחר של בירות בוטיק איכותיות וקרות מכל העולם.

פופ אפ נקניקיות בפרוזדור – מה בתפריט?

בתפריט הספיישל תמצאו מנות ראשונות כמו טבעות בצל, סלט ירוק קטן, סלט תפוחי אדמה וקולסלו. בנוסף יוצעו בתפריט מבחר מנות צ'יפס, מקלאסי תפוחי אדמה או בטטה לצ'יז צ'יפס, צ'ילי צ'יז צ'יפס, צ'יז בייקון צ'יפס, צ'יפס אנימל סטייל וצ'יפס רדיקל סטייל.

תפריט הנקניקיות מתחלק לנקניקיות עגל, נקניקיות חזיר ונקניקיות חזיר עם צ'דר. באגף נקניקיות העגל תמצאו את רובן מקנא בניית'ן עם רוטב כתום, קורנדביף, כרוב כבוש ואמנטל; גרייז פאפאיה עם בצלים ברוטב, כרוב כבוש, חרדל ושברי תפוצ'יפס; קוני לנצח עם צ'ילי, גבינה, חרדל, חלפיניו ובצל קצוץ; הלחמניה והמעשנה עם אונטריב מפורק ברוטב ברביקיו, קולסלו, רוטב ברביקיו חריף וצ'יפס וציר הזמן עם חרדל, קולסלו, צ'ילי ובצל קצוץ (52 ש"ח)

פופ אפ נקניקיות בפרוזדור
פופ אפ נקניקיות בפרוזדור | צילום: פרוזדור/אינסטגרם

באגף נקניקיות החזיר תוכלו לזלול את פוליש בוי עם קולסלו, צ'יפס בתוך הלחמניה ורוטב ברביקיו חריף; השטן בכבודו ובעצמו עם פלפלים ובצל ברוטב נאשוויל, סריראצ'ה, רוטב גבינה וחלפיניו כבוש; באנו לעשות שמח בצלחת בלי לחמניה על ערמה של צ'יפס, נקניקייה, בקר מפורק בברביקיו, קולסלו, רוטב גבינה, בצל קצוץ וחלפיניו כבוש (52-56 ש"ח).

לבסוף באגף החזיר והצ'דר תמצאו נקניקיות כמו בוואריה אבל לא הקרם עם כרוב כבוש מבושל בבירה עם קוביות בייקון, מיונז-חרדל, מלפפון חמוץ ובצל מקורמל ואת חטפתי איזה חולרע בגוודלחרה עם גוואקמולה, סלסה חריפה, שמנת חמוצה ושברי טורטיה צ'יפס (58 ש"ח)

באירוע הפופ אפ הקודם של המסעדה המקומות אזלו במהירות כך שאם גם אתם רוצים לנגוס בנקניקיות איכות מבית הפרוזדור, מומלץ להקדים ולהזמין שולחן

ספיישל פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור | מנדלי מוכר ספרים 6, תל אביב | ראשון ה-6 בנובמבר החל מ-16:30 | הזמנות בטלפון 03-523-3223 ובאתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס