מתכון לנאגטס כמו של מקדונלדס
קרדיט תמונה – Pixabay

ויראלי בטיקטוק: מתכון לנאגטס כמו של מקדונלד'ס

כוכב הטיקטוק ג'ושוע נישי העלה סרטון בו הוא משחזר את מנת המקנאגטס (McNuggets) המפורסמת של מקדונלד'ס ופרסם גם מתכון לנאגטס שאפשר לנסות אצלכם במטבח.
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר שכבר קיבלנו את המתכון הביתי לעוף המטוגן של רשת KFC, השבוע כוכב טיקטוק בשם ג'ושוע נישי העלה סרטון בו הוא שיחזר את מנת המקנאגטס (McNuggets) המפורסמת של מקדונלד'ס ופרסם מתכון לנאגטס שאפשר לנסות עכשיו אצלכם במטבח.

עוד טעימה: ארוחת הילדים של מקדונלד'ס – עכשיו גם למבוגרים
ועכשיו גם בשוק השחור

הסרטון צבר יותר מ-4 מליון לייקים ומעל ל-27 מליון צפיות בזמן קצר והפך לגיבור רשת.

מתכון לנאגטס כמו של מקדונלד'ס

ג'ושוע, בעל שם המשתמש NishCooks בטיקטוק, מתחיל את הסרטון בטחינת עוף במעבד מזון עד למרקם עיסתי. הוא מתבל את תערובת העוף עם מלח ופלפל ומעצב אותה לצורה של מק נאגטס קטנים.

הוא מדגיש שהמפתח לצורה הנכונה של המקנאגטס הוא לעבוד עם ידיים רטובות כדי שהתערובת לא תדבק. לאחר שהנחתם אותם על מגש עם נייר אפייה, יש להעביר את המקנאגטס להקפאה למשך שעתיים.

לאחר מכן, מכינים את התערובות היבשות והרטובות בקערות נפרדות. בקערת הרטובים מערבבים ביצה, מים וקורנפלור ובקערת היבשים מערבבים קמח, קורנפלור, אבקת בצל ושום.

מוציאים את הנאגטס מהמקפיא וטובלים אותם אחד אחד בתערובות – קודם כל בתערובת היבשה, משם לרטובה, שוב ליבשה ושוב לרטובה. מחממים המחבת גדולה שמן עד לבעבוע ומטגנים את הנאגטס 2 דקות בכל צד עד השחמה.

ג'ושוע מנהל גם ערוץ יוטיוב בו הוא מעלה גרסאות ארוכות יותר לסרטוני המתכונים שהוא מעלה בטיקטוק, כולל המתכון לנאגטס של מקדונלד'ס.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס