לזלול - מגזין אוכל ישראלי

תנו ביס: מותג החטיפים שמגריל מטיל זהב בשווי 100 אלף דולר

מותג הקרקרים האמריקאי ריץ (RITZ) משיק טעם חדש וחמאתי עם הגרלה יוצאת דופן - זוכה מאושר אחד יזכה במטיל זהב בשווי 100 אלף דולר
הקרקרים של ריץ והזדמנות לזכות במטיל זהב 24K
הקרקרים של ריץ והזדמנות לזכות במטיל זהב 24K | צילום: NABISCO
שיתוף

מותג הקרקרים הפופולרי ריץ (RITZ) שאפשר למצוא גם בחנויות ממתקים מתמחות ורשתות שיווק נבחרות בישראל, משיק טעם חדש ומושחת ומציע לזללנים הזדמנות לזכות בלא פחות ממטיל זהב 24K בצורת חבילת חמאה ובשווי של 100 אלף דולר.

ההגרלה יוצאת הדופן מלווה את קמפיין ההשקה של המוצר החדש בסדרת הקרקרים האהובה, RITZ Buttery-er עם טעמי חמאה בולטים במיוחד. במסגרת הקמפיין משתפת ריץ פעולה עם מעצב התכשיטים הניו יורקי והאמן גרג יונה על מנת לייצר מטיל זהב בצורת חמאה בשווי של לא פחות מ-100 אלף דולר.

עוד טעימה: ומה לגבי הגרלה של מקדונלד'ס חינם לכל החיים?

הטעם החדש יגיע לרשתות השיווק בארצות הברית בסוף חודש אפריל. על מנת להשתתף בהגרלה, יצטרכו חובבי החטיף לצלם סרטון טיקטוק ולהשתמש באפקט החמאתי של ריץ ולהעלות לרשת עם תיוג המותג @theritzcrackersofficial

בעמוד האינסטגרם של ריץ תוכלו גם לצפות בסרטון מאחורי הקלעים של יצירת מטיל הזהב על ידי גרגר יונה והצוות שלו. פרטים נוספים על התחרות ועל דרכי ההשתתפות ניתן למצוא בעמוד הרשמי באינסטגרם, בטיקטוק ובטוויטר.

הבחירה בזהב באה להדגיש את המסר של המותג ושל הטעם החדש הקורא לאוהבי המותג לחיות את החיים בצורה "חמאתית" יותר – כלומר ליהנות מהרגעים הקטנים של החיים ולהוסיף סטייל לכל דבר שאתם עושים.

הקרקרים של ריץ והזדמנות לזכות במטיל זהב 24K
הקרקרים של ריץ והזדמנות לזכות במטיל זהב 24K | צילום: NABISCO

הקרקרים של ריץ הושקו לראשונה כבר בשנת 1934. בשנת 2011 הוכתרו הקרקרים כמותג החטיפים האהוב ביותר על ידי צרכנים אמריקאים.

לאורך השנים הושקו גם קרקרים בטעם ירקות צלויים, חיטה ודבש, שום וחמאה, חיטה מלאה ועוד. בבריטניה ואירלנד ניתן למצוא גם גרסא בטעם גבינה ואף גרסה גבינתית במיוחד בצורת סנדוויץ' המכילה 2 קרקרים של ריץ וביניהם ממרח גבינה עשיר.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חדש בארה"ב: דוריטוס קטשופ וחרדל

אוהבים נקניקיות? דוריטוס קטשופ וחרדל מגיע למדפים

חדשות האוכל
איך להכין פופקורן בסיר, במיקרוגל ובתנור

איך להכין פופקורן כמו בקולנוע בקלות ובמהירות?

מדריכים וטיפים
בייגלה בטעם ביסלי גריל חוזר למדפים

בייגלה בטעם ביסלי גריל חוזר למדפים

חדשות האוכל
במבה אוורירית של אסם

במבה אוורירית – הלהיט החדש של קיץ 2022?

חדש על המדף
דוריטוס במקסיקנה

דוריטוס גורמה בשקית: מקסיקנה משיקה מנה חדשה ומפתיעה

חדשות האוכל
בייגלה - מלך החטיפים של ישראל

האם בייגלה הוא מלך החטיפים של ישראל?

חדשות האוכל
גלידות טבעוניות LELO של

זה היה בסוף הקיץ: מוצרים חדשים ולוהטים על המדף

חדש על המדף
חטיף עוגת ריסס חמאת בוטנים

חדש לארוחת הבוקר: חטיף עוגת ריסס חמאת בוטנים

חדשות האוכל
בייגלה פיטנס בטעם סלק ובטטה

חדש מאסם: בייגלה פיטנס צבעוני בטעמי סלק ובטטה

חדש על המדף
סדרת חווית הצ'אי של תה ויסוצקי

חדש על המדף לחורף: צ'אי ויסוצקי, מרקים ורטבים

חדש על המדף
חדש על המדף לקיץ 2021 - גלידות לאונידס

חדש על המדף לקיץ: מוצרים לוהטים לקיץ 2021

חדש על המדף
ספר המתכונים הרשמי של צ'יטוס

חדש: ספר המתכונים הרשמי של צ'יטוס יוצא לאור

חדשות האוכל