רוגלידה - רוגלך במבה וגלידה של ביסקוטי
קרדיט תמונה – בועז לביא

הלהיט הבא? תכירו את הרוגלידה – רוגלך בטעמים עם גלידה אמריקאית

מעצמת המתוקים ביסקוטי מציגה את הרוגלידה - שילוב אולטימטיבי בין גלידה סאנדיי אמריקאית רכה ורוגלך בטעמים מפתיעים מבמבה ועד רד וולווט
שיתוף

תוכן עניינים

מאפה בצק השמרים היהודי המיתולוגי, הלא הוא הרוגלך, חוזר אל חיינו בגרסה קרירה ומפתיעה במיוחד לכבוד הקיץ בזכות מעצמת המתוקים האהובה ביסקוטי.

עם הגעתם של יולי-אוגוסט הלוהטים והלחים החליטו ברשת ביסקוטי להשיק מחווה מיוחדת למאפה הקאלט בדמות הרוגלידה – קינוח גלידה אמריקאית רכה וקרמית עם רוגלך נימוח במבחר טעמים מפתיעים.

רוגלידה של ביסקוטי - שעטנז של רוגלך וגלידה אמריקאית
רוגלידה של ביסקוטי – שעטנז של רוגלך וגלידה אמריקאית | צילום: בועז לביא

רוגלידה של ביסקוטי – מה יש לזלול?

כל רוגלידה כוללת גלידת סאנדיי אמריקאית איכותית, רוגעלך בטעמים ומילויים שונים ומבחר תוספות מגוונות ומושחתות. עם ההשקה תמצאו את הרוגלידות הבאות:

במבלידה – גלידת סאנדיי, קראמבל במבה, גנאש שוקולד חלב ורוגלעך חמאת בוטנים.
שוקולידה – גלידת סאנדיי, קורנפלקס מקורמל, גנאש שוקולד חלב ורוגלעך שוקולד.
תותילידה – גלידת סאנדיי, עוגת רד וולווט, גנאש פטל, רוגלעך תות וטוויל פטל.
קרמלידה – גלידת סאנדיי, קוביות בראוניס, גנאש קרמל מלוח ורוגלעך קינמון.

הרוגלידות החדשות של ביסקוטי
הרוגלידות החדשות של ביסקוטי | צילום: בועז לביא

קולקציית הרוגלידה של ביסקוטי תהיה זמינה בכל סניפי הרשת החל מהיום (4.7) ולמשך חודשי הקיץ. מחיר כוס רוגלידה עומד על 28 ש"ח.

רוגלך – הקאמבק של המאפה היהודי

בשנים האחרונות עשה רוגלך קאמבק מפתיע והפך לטרנדי במיוחד עם אין ספור שדרוגים וגרסאות ספיישל למאפה השמרים הפשוט שמקורו במטבח היהודי

רק בחודש שעבר הגיעו הרוגלך המפורסמים של קונדיטוריית מרציפן משוק מחנה יהודה אל שוק הכרמל בתל אביב עם דוכן קבוע שמציע מגוון מתוקים ורוגלך בטעמים כמו קוקוס, פרג, שוקולד אגוזים, וגם רוגלך פיסטוק ושוקולד לבן

בשנה שעברה ערך השף קונדיטור שי גולן פופ אפ ייחודי שהוקדש כולו לרוגלך במרכז לתרבות האוכל אסיף בו הציע מבחר של רוגלך במילויים מתוקים ומלוחים לפי מטר רץ. מרוגלך בקלווה ורוגלך חלבה פיסטוק עד לרוגלך מנהטן צ'יזקייק ורוגלך קפה עם בראוניז נוטלה.

אי אפשר שלא להזכיר כמובן את הגרסא של רשת לנדוור למאפה בדמות הרוזלך שהפך ללהיט ענק עם מבחר גרסאות ומהדורות מיוחדות שהושקו לאורך השנים האחרונות.

מקורו של הרוגלך נעוץ במאה ה-18 של פולין שם הוא כונה "רוגל" או "רוגליק" והושפע מקינוחים הונגריים ואוסטריים דומים. המאפה הגיע בתחילת המאה ה-20 לארצות הברית על ידי מהגרים יהודים מזרח אירופאים והפך ללהיט

רוגלך וגלידה אמריקאית - הרוגלידה של ביסקוטי
רוגלך וגלידה אמריקאית – הרוגלידה של ביסקוטי | צילום: בועז לביא

רוגלידה של ביסקוטי | להשיג בסניפי הרשת בירקון 67 א.ת. בני ברק העצמאות 104 נווה עוז, פתח-תקווה, מתחם פיאנו- נתניה, כרמי גת, ראש העין | הזמנות בטלפון 03-5704015/8 ובאתר ביסקוטי

ניסיתם? אהבתם? שתפו אותנו בתגובות

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס