לזלול - מגזין אוכל ישראלי

הלהיט הבא? תכירו את הרוגלידה – רוגלך בטעמים עם גלידה אמריקאית

מעצמת המתוקים ביסקוטי מציגה את הרוגלידה - שילוב אולטימטיבי בין גלידה סאנדיי אמריקאית רכה ורוגלך בטעמים מפתיעים מבמבה ועד רד וולווט
רוגלידה - רוגלך במבה וגלידה של ביסקוטי
רוגלידה - רוגלך במבה וגלידה של ביסקוטי | צילום: בועז לביא
שיתוף

מאפה בצק השמרים היהודי המיתולוגי, הלא הוא הרוגלך, חוזר אל חיינו בגרסה קרירה ומפתיעה במיוחד לכבוד הקיץ בזכות מעצמת המתוקים האהובה ביסקוטי.

עם הגעתם של יולי-אוגוסט הלוהטים והלחים החליטו ברשת ביסקוטי להשיק מחווה מיוחדת למאפה הקאלט בדמות הרוגלידה – קינוח גלידה אמריקאית רכה וקרמית עם רוגלך נימוח במבחר טעמים מפתיעים.

רוגלידה של ביסקוטי - שעטנז של רוגלך וגלידה אמריקאית
רוגלידה של ביסקוטי – שעטנז של רוגלך וגלידה אמריקאית | צילום: בועז לביא

עוד טעימה: מה מצאנו בפסטיבל הגלידה הראשון בתל אביב?

רוגלידה של ביסקוטי – מה יש לזלול?

כל רוגלידה כוללת גלידת סאנדיי אמריקאית איכותית, רוגעלך בטעמים ומילויים שונים ומבחר תוספות מגוונות ומושחתות. עם ההשקה תמצאו את הרוגלידות הבאות:

במבלידה – גלידת סאנדיי, קראמבל במבה, גנאש שוקולד חלב ורוגלעך חמאת בוטנים.
שוקולידה – גלידת סאנדיי, קורנפלקס מקורמל, גנאש שוקולד חלב ורוגלעך שוקולד.
תותילידה – גלידת סאנדיי, עוגת רד וולווט, גנאש פטל, רוגלעך תות וטוויל פטל.
קרמלידה – גלידת סאנדיי, קוביות בראוניס, גנאש קרמל מלוח ורוגלעך קינמון.

הרוגלידות החדשות של ביסקוטי
הרוגלידות החדשות של ביסקוטי | צילום: בועז לביא

קולקציית הרוגלידה של ביסקוטי תהיה זמינה בכל סניפי הרשת החל מהיום (4.7) ולמשך חודשי הקיץ. מחיר כוס רוגלידה עומד על 28 ש"ח.

עוד טעימה: מה תמצאו בגלידה של נונו ג'וזף ראשון לציוןנונו ג'וזף ראשון לציון

רוגלך – הקאמבק של המאפה היהודי

בשנים האחרונות עשה רוגלך קאמבק מפתיע והפך לטרנדי במיוחד עם אין ספור שדרוגים וגרסאות ספיישל למאפה השמרים הפשוט שמקורו במטבח היהודי

רק בחודש שעבר הגיעו הרוגלך המפורסמים של קונדיטוריית מרציפן משוק מחנה יהודה אל שוק הכרמל בתל אביב עם דוכן קבוע שמציע מגוון מתוקים ורוגלך בטעמים כמו קוקוס, פרג, שוקולד אגוזים, וגם רוגלך פיסטוק ושוקולד לבן

בשנה שעברה ערך השף קונדיטור שי גולן פופ אפ ייחודי שהוקדש כולו לרוגלך במרכז לתרבות האוכל אסיף בו הציע מבחר של רוגלך במילויים מתוקים ומלוחים לפי מטר רץ. מרוגלך בקלווה ורוגלך חלבה פיסטוק עד לרוגלך מנהטן צ'יזקייק ורוגלך קפה עם בראוניז נוטלה.

אי אפשר שלא להזכיר כמובן את הגרסא של רשת לנדוור למאפה בדמות הרוזלך שהפך ללהיט ענק עם מבחר גרסאות ומהדורות מיוחדות שהושקו לאורך השנים האחרונות.

מקורו של הרוגלך נעוץ במאה ה-18 של פולין שם הוא כונה "רוגל" או "רוגליק" והושפע מקינוחים הונגריים ואוסטריים דומים. המאפה הגיע בתחילת המאה ה-20 לארצות הברית על ידי מהגרים יהודים מזרח אירופאים והפך ללהיט

רוגלך וגלידה אמריקאית - הרוגלידה של ביסקוטי
רוגלך וגלידה אמריקאית – הרוגלידה של ביסקוטי | צילום: בועז לביא

רוגלידה של ביסקוטי | להשיג בסניפי הרשת בירקון 67 א.ת. בני ברק העצמאות 104 נווה עוז, פתח-תקווה, מתחם פיאנו- נתניה, כרמי גת, ראש העין | הזמנות בטלפון 03-5704015/8 ובאתר ביסקוטי

ניסיתם? אהבתם? שתפו אותנו בתגובות

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה - שעה יפה

"שעה יפה": אלון שבו ומלון ג'אפה במחווה לשעת התה

חדשות האוכל
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

אבל מתוק: בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

חדשות האוכל
חנוכה 2022: קולקציית הסופגניות של ביסקוטי "ויוה לה רבולושיין"

או לה לה: טעמנו את הסופגניות של ביסקוטי לחנוכה 2022

חדשות האוכל
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
גלידת אוראו וגלידת מילקה של נסטלה

אוראו, מילקה וקרמל: טעמנו את הגלידות החדשות של נסטלה

חדש על המדף
ולנטיין 2023 בקונדיטוריות במאפיות ובגלידריות

איזה מתוקים: ולנטיין 2023 בקונדיטוריות ובמאפיות

חדשות האוכל
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
גלידריית בונה בונו בתל אביב

בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חדש על המדף
בן & ג'ריס שוקולד צ'יפס בצק עוגיות Core

בן אנד ג'ריס משיקים טעמי בצק עוגיות חדשים

חדש על המדף