שף המישלן מרקו פייר וייט יבשל לכם רידיפיין בתל אביב

חברת רידיפיין מיט ובית האירוח סלינה יקיימו מסיבה באווירה מקסיקנית עם תפריט מיוחד על בסיס בשר-חדש של רידיפיין בניצוחו של שף המישלן מרקו פייר וייט.
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט (צילום מסך: רידיפיין מיט)

רשת בתי האירוח סלינה חוברים אל חברת רידיפיין מיט לפרויקט קולינרי שאפתני חוצה יבשות במסגרתו יושק תפריט ייחודי ומשותף בלוקיישנים נבחרים של סלינה ברחבי העולם/

התפריט, שיהיה מבוסס כולו על בסיס רכיבים מן הצומח והבשר החדש של רידיפיין, יושק באירוע חגיגי על גג סלינה ביץ' בתל אביב ביום שלישי ה-12 ביולי. באירוע יתארח השף האנגלי מרקו פייר וייט שמחזיק בשלושה כוכבי מישלן וצפוי לבשל לאורחים מנות שף באווירה מקסיקנית.

המסיבה תחל בשעה 18:00 ותציע לצד המנות גם מבחר של קוקטיילים מקסיקניים ויינות של יקב פלטר חופשי חופשי והופעות חיות של Shy & Sheer ו-Hectik בשקיעה.

עדכונים טעימים למייל!
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט (צילום מסך: רידיפיין מיט)

רידיפיין מיט מרחיבה את שיווק מוצריה הבשר האלטרנטיבי שלה בשנה האחרונה בצורה משמעותית עם כמות מסעדות הולכת וגדלה שמאמצות את הבשר החדש והמדובר ליצירת מנות מפתיעות וקבועות בתפריטים כאופציה לצמחונים, טבעונים או סתם למי שסקרן לנסות אלטרנטיבה לבשר.

לאחרונה הלכה החברה לשווק את מוצריה גם באריזות קפואות הביתה שנמכרות בקצביות מובחרות.

עוד טעימה: מסעדות מישלן בדובאי 2022 – הזוכות הגדולות
רידיפיין מיט – עכשיו גם ב-AM:PM

שף מרקו פייר וייט – השף הבריטי הראשון עם 3 כוכבי מישלן

שף מרקו פייר וייט הוא שף ומסעדן בריטי שזכה כבר בגיל 33 ב-3 כוכבי מישלן, השף הצעיר ביותר שהגיע למעמד המכובד וגם השף הבריטי הראשון שזכה בתואר אי פעם.

סלינה ורידיפיין מיט – מסיבה מקסיקנית עם שף מרקו פייר וייט | אריה שנקר 2 בצמוד לחניון צ'רלס קלור | 300 ש"ח לא כולל לינה; 1,450 שקלים לכרטיס זוגי כולל לינה | הזמנות באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

סלמי טבעוני של Vgarden ליום העצמאות

תבלינים, רטבים ומנגל לטבעונים: חדש על המדף ליום העצמאות

חדש על המדף
מדריך מסעדות מישלן באיסטנבול 2022

טורקיה גורמה: 5 מסעדות באיסטנבול זכו לראשונה בכוכבי מישלן

חדשות האוכל
תערובות תחליפי הבשר של קריאייטיב פיי

הדבר האמיתי? מה חשבנו על תחליפי הבשר של קריאייטיב פי

חדש על המדף
תחליפי הבשר של INSTEAD

INSTEAD: מותג תחליפי הבשר מן הצומח מגיע למדפים

חדש על המדף

טרי מהתנור

תפוחי אדמה ובטטות בשוק, צילום - AlbanyColley

בטטה או תפוח אדמה: מי לוקח?

מדריכים וטיפים
כשזה מגיע לבחירה בין בטטה לתפוח אדמה, ההחלטה מורכבת יותר מ"טעם מתוק מול מלוח". שניהם אהובים מאוד במטבח הישראלי, אך מי מהן טובה יותר? בדקנו את הערכים התזונתיים והיתרונות הבריאותיים >>
שף ענר בן רפאל

Round Tables 2024: פיין דיינינג יהודי במסעדות המובילות בישראל

אירועים ופסטיבלים
אירועי Round Tables חוזרים לאחר 5 שנות היעדרות עם ארוחות מטבח עילית המפגישות בין שפים יהודים מובילים למסעדות הישראליות הלוהטות ביותר >>

מדריכים שאהבתם

השיטה שעובדת: איך לרכך חמאת בוטנים שהתקשתה?

מדריכים וטיפים

אדום בוהק: איך להכין תפוח מסוכר כמו של פעם

מדריכים וטיפים

מה לזלול?