שף המישלן מרקו פייר וייט יבשל לכם רידיפיין בתל אביב

חברת רידיפיין מיט ובית האירוח סלינה יקיימו מסיבה באווירה מקסיקנית עם תפריט מיוחד על בסיס בשר-חדש של רידיפיין בניצוחו של שף המישלן מרקו פייר וייט.
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט (צילום מסך: רידיפיין מיט)

רשת בתי האירוח סלינה חוברים אל חברת רידיפיין מיט לפרויקט קולינרי שאפתני חוצה יבשות במסגרתו יושק תפריט ייחודי ומשותף בלוקיישנים נבחרים של סלינה ברחבי העולם/

התפריט, שיהיה מבוסס כולו על בסיס רכיבים מן הצומח והבשר החדש של רידיפיין, יושק באירוע חגיגי על גג סלינה ביץ' בתל אביב ביום שלישי ה-12 ביולי. באירוע יתארח השף האנגלי מרקו פייר וייט שמחזיק בשלושה כוכבי מישלן וצפוי לבשל לאורחים מנות שף באווירה מקסיקנית.

המסיבה תחל בשעה 18:00 ותציע לצד המנות גם מבחר של קוקטיילים מקסיקניים ויינות של יקב פלטר חופשי חופשי והופעות חיות של Shy & Sheer ו-Hectik בשקיעה.

עדכונים טעימים למייל!
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט (צילום מסך: רידיפיין מיט)

רידיפיין מיט מרחיבה את שיווק מוצריה הבשר האלטרנטיבי שלה בשנה האחרונה בצורה משמעותית עם כמות מסעדות הולכת וגדלה שמאמצות את הבשר החדש והמדובר ליצירת מנות מפתיעות וקבועות בתפריטים כאופציה לצמחונים, טבעונים או סתם למי שסקרן לנסות אלטרנטיבה לבשר.

לאחרונה הלכה החברה לשווק את מוצריה גם באריזות קפואות הביתה שנמכרות בקצביות מובחרות.

עוד טעימה: מסעדות מישלן בדובאי 2022 – הזוכות הגדולות
רידיפיין מיט – עכשיו גם ב-AM:PM

שף מרקו פייר וייט – השף הבריטי הראשון עם 3 כוכבי מישלן

שף מרקו פייר וייט הוא שף ומסעדן בריטי שזכה כבר בגיל 33 ב-3 כוכבי מישלן, השף הצעיר ביותר שהגיע למעמד המכובד וגם השף הבריטי הראשון שזכה בתואר אי פעם.

סלינה ורידיפיין מיט – מסיבה מקסיקנית עם שף מרקו פייר וייט | אריה שנקר 2 בצמוד לחניון צ'רלס קלור | 300 ש"ח לא כולל לינה; 1,450 שקלים לכרטיס זוגי כולל לינה | הזמנות באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פטריית כמהין בשווי 118 אלף דולר
שיא חדש: שף מישלן רכש פטריית כמהין ב-118 אלף דולר
חדשות האוכל
שף ענר בן רפאל
Round Tables 2024: פיין דיינינג יהודי במסעדות המובילות בישראל
אירועים ופסטיבלים
קולקציית הבשרים של מרינדו ליום העצמאות 2024
עצמאות 2024: נתחי בשר מוגזמים, שוקולד בוטיק מושחת ומארזי בירות לחג
חדש על המדף
המבורגר מישלן
מסעדת נומה המוערכת הופכת למסעדת המבורגרים
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך מכינים בורגול במהירות ובקלות – מדריך למתחילים
מדריכים וטיפים
אחת ולתמיד: איך צריך לשמור כוסברה במקרר
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל