רשת בתי האירוח סלינה חוברים אל חברת רידיפיין מיט לפרויקט קולינרי שאפתני חוצה יבשות במסגרתו יושק תפריט ייחודי ומשותף בלוקיישנים נבחרים של סלינה ברחבי העולם/
התפריט, שיהיה מבוסס כולו על בסיס רכיבים מן הצומח והבשר החדש של רידיפיין, יושק באירוע חגיגי על גג סלינה ביץ' בתל אביב ביום שלישי ה-12 ביולי. באירוע יתארח השף האנגלי מרקו פייר וייט שמחזיק בשלושה כוכבי מישלן וצפוי לבשל לאורחים מנות שף באווירה מקסיקנית.
המסיבה תחל בשעה 18:00 ותציע לצד המנות גם מבחר של קוקטיילים מקסיקניים ויינות של יקב פלטר חופשי חופשי והופעות חיות של Shy & Sheer ו-Hectik בשקיעה.
רידיפיין מיט מרחיבה את שיווק מוצריה הבשר האלטרנטיבי שלה בשנה האחרונה בצורה משמעותית עם כמות מסעדות הולכת וגדלה שמאמצות את הבשר החדש והמדובר ליצירת מנות מפתיעות וקבועות בתפריטים כאופציה לצמחונים, טבעונים או סתם למי שסקרן לנסות אלטרנטיבה לבשר.
לאחרונה הלכה החברה לשווק את מוצריה גם באריזות קפואות הביתה שנמכרות בקצביות מובחרות.
עוד טעימה: מסעדות מישלן בדובאי 2022 – הזוכות הגדולות
רידיפיין מיט – עכשיו גם ב-AM:PM
שף מרקו פייר וייט – השף הבריטי הראשון עם 3 כוכבי מישלן
שף מרקו פייר וייט הוא שף ומסעדן בריטי שזכה כבר בגיל 33 ב-3 כוכבי מישלן, השף הצעיר ביותר שהגיע למעמד המכובד וגם השף הבריטי הראשון שזכה בתואר אי פעם.
סלינה ורידיפיין מיט – מסיבה מקסיקנית עם שף מרקו פייר וייט | אריה שנקר 2 בצמוד לחניון צ'רלס קלור | 300 ש"ח לא כולל לינה; 1,450 שקלים לכרטיס זוגי כולל לינה | הזמנות באתר