שף המישלן מרקו פייר וייט יבשל לכם רידיפיין בתל אביב

חברת רידיפיין מיט ובית האירוח סלינה יקיימו מסיבה באווירה מקסיקנית עם תפריט מיוחד על בסיס בשר-חדש של רידיפיין בניצוחו של שף המישלן מרקו פייר וייט.
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט (צילום מסך: רידיפיין מיט)
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט (צילום מסך: רידיפיין מיט)

רשת בתי האירוח סלינה חוברים אל חברת רידיפיין מיט לפרויקט קולינרי שאפתני חוצה יבשות במסגרתו יושק תפריט ייחודי ומשותף בלוקיישנים נבחרים של סלינה ברחבי העולם/

התפריט, שיהיה מבוסס כולו על בסיס רכיבים מן הצומח והבשר החדש של רידיפיין, יושק באירוע חגיגי על גג סלינה ביץ’ בתל אביב ביום שלישי ה-12 ביולי. באירוע יתארח השף האנגלי מרקו פייר וייט שמחזיק בשלושה כוכבי מישלן וצפוי לבשל לאורחים מנות שף באווירה מקסיקנית.

המסיבה תחל בשעה 18:00 ותציע לצד המנות גם מבחר של קוקטיילים מקסיקניים ויינות של יקב פלטר חופשי חופשי והופעות חיות של Shy & Sheer ו-Hectik בשקיעה.

סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט
סלינה ורידיפיין מיט חוגגים עם שף מרקו פייר וייט (צילום מסך: רידיפיין מיט)

רידיפיין מיט מרחיבה את שיווק מוצריה הבשר האלטרנטיבי שלה בשנה האחרונה בצורה משמעותית עם כמות מסעדות הולכת וגדלה שמאמצות את הבשר החדש והמדובר ליצירת מנות מפתיעות וקבועות בתפריטים כאופציה לצמחונים, טבעונים או סתם למי שסקרן לנסות אלטרנטיבה לבשר.

לאחרונה הלכה החברה לשווק את מוצריה גם באריזות קפואות הביתה שנמכרות בקצביות מובחרות.

עוד טעימה: מסעדות מישלן בדובאי 2022 – הזוכות הגדולות
רידיפיין מיט – עכשיו גם ב-AM:PM

שף מרקו פייר וייט – השף הבריטי הראשון עם 3 כוכבי מישלן

שף מרקו פייר וייט הוא שף ומסעדן בריטי שזכה כבר בגיל 33 ב-3 כוכבי מישלן, השף הצעיר ביותר שהגיע למעמד המכובד וגם השף הבריטי הראשון שזכה בתואר אי פעם.

סלינה ורידיפיין מיט – מסיבה מקסיקנית עם שף מרקו פייר וייט | אריה שנקר 2 בצמוד לחניון צ’רלס קלור | 300 ש”ח לא כולל לינה; 1,450 שקלים לכרטיס זוגי כולל לינה | הזמנות באתר

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

סלמי טבעוני של Vgarden ליום העצמאות

תבלינים, רטבים ומנגל לטבעונים: חדש על המדף ליום העצמאות

חדש על המדף
בשר-חדש של רידיפיין מיט ליום העצמאות

מוצרי “בשר-חדש” של רידיפיין מיט – עכשיו גם בבית

חדש על המדף
כדורי בשר טבעוניים של איקאה

חדש במסעדות רשת איקאה: כדורי בשר טבעוניים

חדשות האוכל
Douge - מסעדה לכלבים עם תפריט טעימות גורמה

כלבלב מישלן: מסעדה לכלבים בלבד מציעה ארוחת טעימות גורמה

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פופ אפ עתידני במעבדת הקוקטיילים 7to1 Lab

בחזרה למחר: פופ אפ ארוחות עתידני במעבדת הקוקטיילים 7:1

אירועים ופסטיבלים
מעבדת הקוקטיילים 7:1 מנווה צדק משיקה פופ אפ עתידני ומארחת 4 שפים מובילים לארוחות קיץ מרעננות שנרקחו בטכנולוגיות מתקדמות >>
בריוש ג'לאטו בפופ אפ גלידות של קאזה טואה

פופ אפ גלידות בקאזה טואה: בריוש ג׳לאטו כבר טעמתם?

חדשות האוכל
קאזה טואה, הפסטצ׳ריה האיטלקית בהרצליה חוגגת את סוף הקיץ עם פופ אפ גלידות מנחם במיוחד וגולת הכותרת - בריוש ג'לאטו מפנק >>

מדריכים שאהבתם

לא יכולים לסבול כוסברה? זו כנראה הסיבה

מדריכים וטיפים

לא צריך להתאמץ: איך לקלף ביצה קשה בקלות ובמהירות

מדריכים וטיפים

מה לזלול?