החורף, אם אפשר לקרוא לו ככה, אולי כבר עושה סימני עזיבה אך זה לא מה שימנע מאתנו להתרגש במיוחד מהחמין של שרי אנסקי שיגיע אליכם עד הבית כחלק משיתוף פעולה עם שירות המשלוחים יאנגו דלי.
במסגרת שיתוף הפעולה תציע אשת הקולינריה הישראלית שרי אנסקי את הגרסה שלה לחמין ירושלמי עם נתחי אונטריב, שעועית, תפוחי אדמה, קציצות לחם, אורז וכמובן קישקע שיגיע עד מפתן הדלת דרך האפליקציה.
עוד טעימה: כמה זמן אפשר לשמור חמין במקרר?
תהליך הפיתוח של החמין הפך למבצע של ממש שארך חודשים שלמים של ניסוי ושדרוג עד לשחזור הטעמים המקוריים הזכורים לרבים מספרי הבישול של אנסקי, בעיקר מהמתכונים המיתולוגיים מהספר "חמין".
מי שהצטרפו לסייע בתהליך הפיתוח הם מיכל אנסקי ובן זוגה אייל אמיר שגייסו את מיטב מהנדסי המזון בכדי לשמר את הטעמים המקוריים והתאמתם למשלוחים.
את החמין תקבלו בתוך סיר קלאסי רב פעמי בו תוכלו להשתמש לאחר מכן בהכנת חמין ביתי משלכם. כל מה שתצטרכו לעשות זה להכניס את הסיר כמו שהוא ללא תוספות או תבלינים לתנור על 110 מעלות למשך הלילה (כ-10 שעות) ולזלול בתאווה בשבת.
החמין של שרי אנסקי מגיע בשני גדלים: סיר של 4-6 סועדים ב-289 ש"ח וסיר של 6-9 סועדים ב-349 ש"ח. הוא יוצע למכירה דרך אפליקציית המשלוחים Yango Deli בכל שבוע בימים רביעי עד שבת.
עוד טעימה: פסטיבל החמין של שוק ריחות וטעמים
בקרוב – גם מעדנייה
רב המכר "חמין" של שרי אנסקי יצא לאור בשנת 2008, הוא מכיל מבחר גרסאות קלאסיות לצד ווריאציות מפתיעות למנה הוותיקה, כולל החמין הירושלמי האהוב במיוחד על המשפחה.
החמין הוא למעשה סוג של טיזר או יריית פתיחה למעדנייה חדשה בשם "שרינג" של שרי ומיכל אנסקי שייפתח בקרוב. במקום יוצעו מבחר מנות קרות, תבשילים וסלטים מהמטבח היהודי-ישראלי על בסיס שלל מתכונים משפחתיים.
לפני מספר חודשים פתחה אנסקי גם >סניף נוסף של שרי הרינג, דוכן הכריכים הפופולרי שלה מנמל תל אביב במתחם שרונה בעיר.
החמין של שרי אנסקי | רביעי-שבת באפליקציית יאנגו דלי