חמין של שרי אנסקי במשלוח עד הבית
קרדיט תמונה – שני בריל
שיתוף

תוכן עניינים

החורף, אם אפשר לקרוא לו ככה, אולי כבר עושה סימני עזיבה אך זה לא מה שימנע מאתנו להתרגש במיוחד מהחמין של שרי אנסקי שיגיע אליכם עד הבית כחלק משיתוף פעולה עם שירות המשלוחים יאנגו דלי.

במסגרת שיתוף הפעולה תציע אשת הקולינריה הישראלית שרי אנסקי את הגרסה שלה לחמין ירושלמי עם נתחי אונטריב, שעועית, תפוחי אדמה, קציצות לחם, אורז וכמובן קישקע שיגיע עד מפתן הדלת דרך האפליקציה.

עוד טעימה: כמה זמן אפשר לשמור חמין במקרר?

תהליך הפיתוח של החמין הפך למבצע של ממש שארך חודשים שלמים של ניסוי ושדרוג עד לשחזור הטעמים המקוריים הזכורים לרבים מספרי הבישול של אנסקי, בעיקר מהמתכונים המיתולוגיים מהספר "חמין".

מי שהצטרפו לסייע בתהליך הפיתוח הם מיכל אנסקי ובן זוגה אייל אמיר שגייסו את מיטב מהנדסי המזון בכדי לשמר את הטעמים המקוריים והתאמתם למשלוחים.

את החמין תקבלו בתוך סיר קלאסי רב פעמי בו תוכלו להשתמש לאחר מכן בהכנת חמין ביתי משלכם. כל מה שתצטרכו לעשות זה להכניס את הסיר כמו שהוא ללא תוספות או תבלינים לתנור על 110 מעלות למשך הלילה (כ-10 שעות) ולזלול בתאווה בשבת.

חמין ירושלמי של שרי אנסקי
חמין ירושלמי של שרי אנסקי | צילום: שני בריל

החמין של שרי אנסקי מגיע בשני גדלים: סיר של 4-6 סועדים ב-289 ש"ח וסיר של 6-9 סועדים ב-349 ש"ח. הוא יוצע למכירה דרך אפליקציית המשלוחים Yango Deli בכל שבוע בימים רביעי עד שבת.

עוד טעימה: פסטיבל החמין של שוק ריחות וטעמים

בקרוב – גם מעדנייה

רב המכר "חמין" של שרי אנסקי יצא לאור בשנת 2008, הוא מכיל מבחר גרסאות קלאסיות לצד ווריאציות מפתיעות למנה הוותיקה, כולל החמין הירושלמי האהוב במיוחד על המשפחה.

החמין הוא למעשה סוג של טיזר או יריית פתיחה למעדנייה חדשה בשם "שרינג" של שרי ומיכל אנסקי שייפתח בקרוב. במקום יוצעו מבחר מנות קרות, תבשילים וסלטים מהמטבח היהודי-ישראלי על בסיס שלל מתכונים משפחתיים.

לפני מספר חודשים פתחה אנסקי גם סניף נוסף של שרי הרינג, דוכן הכריכים הפופולרי שלה מנמל תל אביב במתחם שרונה בעיר.

החמין של שרי אנסקי | רביעי-שבת באפליקציית יאנגו דלי

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס