לזלול - מגזין אוכל ישראלי

החמין של שרי אנסקי – עכשיו במשלוח עד הבית

החמין של שרי אנסקי מגיע לראשונה ישירות אליכם במשלוח עד הבית בסיר רב פעמי שרק צריך להכניס לתנור. פרטים וטעמים בפנים
חמין של שרי אנסקי במשלוח עד הבית
חמין של שרי אנסקי במשלוח עד הבית | צילום: שני בריל
שיתוף

החורף, אם אפשר לקרוא לו ככה, אולי כבר עושה סימני עזיבה אך זה לא מה שימנע מאתנו להתרגש במיוחד מהחמין של שרי אנסקי שיגיע אליכם עד הבית כחלק משיתוף פעולה עם שירות המשלוחים יאנגו דלי.

במסגרת שיתוף הפעולה תציע אשת הקולינריה הישראלית שרי אנסקי את הגרסה שלה לחמין ירושלמי עם נתחי אונטריב, שעועית, תפוחי אדמה, קציצות לחם, אורז וכמובן קישקע שיגיע עד מפתן הדלת דרך האפליקציה.

עוד טעימה: כמה זמן אפשר לשמור חמין במקרר?

תהליך הפיתוח של החמין הפך למבצע של ממש שארך חודשים שלמים של ניסוי ושדרוג עד לשחזור הטעמים המקוריים הזכורים לרבים מספרי הבישול של אנסקי, בעיקר מהמתכונים המיתולוגיים מהספר "חמין".

מי שהצטרפו לסייע בתהליך הפיתוח הם מיכל אנסקי ובן זוגה אייל אמיר שגייסו את מיטב מהנדסי המזון בכדי לשמר את הטעמים המקוריים והתאמתם למשלוחים.

את החמין תקבלו בתוך סיר קלאסי רב פעמי בו תוכלו להשתמש לאחר מכן בהכנת חמין ביתי משלכם. כל מה שתצטרכו לעשות זה להכניס את הסיר כמו שהוא ללא תוספות או תבלינים לתנור על 110 מעלות למשך הלילה (כ-10 שעות) ולזלול בתאווה בשבת.

חמין ירושלמי של שרי אנסקי
חמין ירושלמי של שרי אנסקי | צילום: שני בריל

החמין של שרי אנסקי מגיע בשני גדלים: סיר של 4-6 סועדים ב-289 ש"ח וסיר של 6-9 סועדים ב-349 ש"ח. הוא יוצע למכירה דרך אפליקציית המשלוחים Yango Deli בכל שבוע בימים רביעי עד שבת.

עוד טעימה: פסטיבל החמין של שוק ריחות וטעמים

בקרוב – גם מעדנייה

רב המכר "חמין" של שרי אנסקי יצא לאור בשנת 2008, הוא מכיל מבחר גרסאות קלאסיות לצד ווריאציות מפתיעות למנה הוותיקה, כולל החמין הירושלמי האהוב במיוחד על המשפחה.

החמין הוא למעשה סוג של טיזר או יריית פתיחה למעדנייה חדשה בשם "שרינג" של שרי ומיכל אנסקי שייפתח בקרוב. במקום יוצעו מבחר מנות קרות, תבשילים וסלטים מהמטבח היהודי-ישראלי על בסיס שלל מתכונים משפחתיים.

לפני מספר חודשים פתחה אנסקי גם >סניף נוסף של שרי הרינג, דוכן הכריכים הפופולרי שלה מנמל תל אביב במתחם שרונה בעיר.

החמין של שרי אנסקי | רביעי-שבת באפליקציית יאנגו דלי

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מה שמים בצלחת פסח

אביב הגיע: מה שמים בצלחת פסח של ליל הסדר

מדריכים וטיפים
5 מנות החמין הטובות בתל אביב - חמין של מסעדת סנדר

איזה קישקע: 5 מנות החמין הכי טובות בתל אביב

חדשות האוכל
סדר הפרשת חלה וברכות

ברכות וישועות: איך עושים הפרשת חלה כהלכתה

מדריכים וטיפים
אסתר ויהונתן - פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב

זוג מנצח: פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן מגיע לתל אביב

אירועים ופסטיבלים
זיכרון במטבח 2023 באנו - מוזיאון העם היהודי

זיכרון במטבח: מפגשים עם שורדים דרך סיפורים קולינריים

אירועים ופסטיבלים
איך להכין ביצים חומות חמינדוס

חמינדוס בקלי קלות: איך להכין ביצים חומות מושלמות

מדריכים וטיפים
דלי יהודי-אמריקאי במסעדת האחים - פסטיבל ארוחות מהספרים

מחווה לאוכל היהודי: פסטיבל ארוחות מהספרים יוצא לדרך

אירועים ופסטיבלים
מסע בעקבות חמין של מוזיאון מגדל דוד בירושלים

מסע בעקבות החמין: טועמים צ'ולנט בשכונות החרדיות בירושלים

חדשות האוכל
שוק האוכל של דיזנגוף סנטר מתחדש

מתחדש: קורין גדעון מגיעה לשוק האוכל של דיזנגוף סנטר

חדשות האוכל
פסטיבל החמין של ריחות וטעמים

סיר לסוף שבוע: פסטיבל החמין הגדול יוצא לדרך

אירועים ופסטיבלים
סירים של בית - בשלנים מעמידים סירים בקפה אסיף

סירים של בית: בשלנים מעמידים סיר ישראלי בקפה אסיף

אירועים ופסטיבלים
כמה זמן מותר לשמור חמין במקרר

רגע אחרי שבת: כמה זמן מותר לשמור חמין במקרר?

מדריכים וטיפים