מסעדת באלינג׳רה
קרדיט תמונה – יח"צ
שיתוף

תוכן עניינים

חגיגות חג הסיגד של קהילת ביתא ישראל מגיעות השבוע לשיאן עם אירוע אמנותי-קולינרי בנווה צדק בתל אביב השואף לחבר את הקהל הרחב למסורת, לתרבות ולאמנות של הקהילה האתיופית בישראל ולטעמים של המטבח האתיופי.

חג הסיגד של יהודי אתיופיה חוגג את חידוש הברית בין העם לאלוהים במעמד הר סיני ואת קבלת התורה מזה אלפי שנים. את האירוע שיתקיים ביום רביעי הקרוב (16.11) יזם ואצר האמן הישראלי והפעיל החברתי משה טרקה שמנהל את חלל התצוגה שבזי 58 בנווה צדק בתל אביב בשיתוף פעולה עם האוצר יועד בר נוי.

עוד טעימה: האוס אוף רוז – פופ אפ אמנותי קולינרי

במסגרת אירוע סיגדהאון (סיגד עכשווי) יציגו מבחר אמנים מהקהילה יצירות במדיומים מגוונים בהשראת המסורת האתיופית עם התייחסות עדכנית לחברה הישראלית ולמדינה.

עוד טעימה: סדרת ארוחות אתיופיות של אלעזר טמנו

חוגגים את האוכל האתיופי במסעדות נבחרות

את האירוע ילוו מבחר טעימות של אוכל אתיופי מסורתי ללא תשלום מבית המסעדה האתיופית הפופולרית באלינג'רה. בנוסף מסעדות נבחרות באזור נווה צדק יצטרפו לחגיגות עם מנות ספיישל מיוחדות ומשקאות אלכוהוליים לזמן מוגבל:

  • מקרון פיוז'ן צרפתי-אתיופי של חנות המקרונים L'amande d'or (שבזי 61)
  • צלחת מסורתית של 5 תבשילים אתיופים לצד אינג'רה במסעדת משק ברזילי (אחד העם 6)
  • באן סלק עם בשר מפורק בבישול ארוך עם צוו אתיופי, איולי תפוחים ובזיליקום לצד סלטון כוסברה ובצל סגול במסעדת הבשר NG (יהודה החסיד 15)
  • כוס יין של טוליפ מרלו, טוליפ קברנה, אספרו לבן ואספרו אדום במחיר של 38 ש"ח (48 ש"ח כולל הכוס) ביקב טוליפ אצל ראול לוסקי תיווך (שבזי 61)
  • קוקטייל ספיישל Johnny Walker Highball בבר הקוקטיילים 7to1 Cocktails Bar (אחד העם 1)
סיגדהאון בנווה צדק – אמנות וקולינריה אתיופית | יח"צ[/caption]

סיגדאהון"- סגד עכשווי | רחוב שבזי 58 ומדרחוב יהודה החסיד בנווה צדק | שבת 19.11, 18:30-22:30 | פרטים נוספים באתר העירייה

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס