האביב כאן באופן רשמי ושעון הקיץ כבר מתקתק וגם המסעדות ברחבי הארץ מנערות מעליהן את בגדי החורף ומשיקות תפריטי אביב ומנות ספיישל לפתיחת העונה.
תפריט טוסטים מושחתים של בבקה בייקרי
קורל ושיר גורן משיקות תפריט חדש של טוסטים מושחתים ועתירי גבינה נמתחת בסניף צפון דיזנגוף והוד השרון של בבקה בייקרי שנפתח ממש לפני המלחמה. אגף הטוסטים הקטן והמהודק יצטרף לכריכים, הפרעצלים והקינוחים המפורסמים של בבקה
בתפריט תמצאו טוסט אבוקדו עם גבינת שמנת, פסטו, אבוקדו, ממרח עגבניות מיובשות וגאודה; טוסט קפרזה על בסיס פרעצל, פסטו, מוצרלה פרסקה ועגבניות וטוסט פופאי עם תרד, גבינת המאירי וגאודה (34-38 ש"ח). בסני, דיזנגוף תמצאו גם ברוקסון – בורק מקרואסון עם תרד, גבינת המאירי וגאודה או ארטישוק, עגבניות שרי וגבינת המאירי (18 ש"ח).
בבקה בייקרי | דיזנגוף 274 בתל אביב | קניון מרגלית בהוד השרון
שף מושיק רוט מצטרף למסעדת קומראן
השף הישראלי הידוע, בעל כוכב המישלן, מצטרף לצוות של מסעדת קומראן התל אביבית במקביל להשקת תפריט חדש לחלוטין בסטייל ים תיכוני. רוט צפוי לייעץ קולינרית למסעדה ולהשתלב בניהול השוטף.
מסעדת השף הכשרה שנפתחה לפני כשנתיים ברחוב הארבעה תציע את התפריט החדש במתכונת הרצה בשבועות הקרובים. בין המנות בתפריט החדש תמצאו ריזוטו בר ים; קוביות לוקוס פריכות; חלוויאת בג'וספר; טאקו טרטר בקר ועוד
קומראן | רחוב הארבעה 21, תל אביב | כשר
תפריט קרניבורי של גסטון
מסעדת הסטייקהאוס הכשרה באיירפורט סיטי מתחדש עם שלל מנות בשריות מושחתות באווירה קרניבורית ניו יורקית. בתפריט החדש של המסעדה שמתמחה בבשרים מגידול מקומי תמצאו מנות ראשונות, סלטים, עיקריות וספיישלים חד פעמיים.
בין השאר תמצאו בראשונות פטה כבד עם ריבת שזיפים והל; טרטר בקר בתוך פאני פורי; אסאדו קרוטקס מפורק בבישול ארוך במעטפת פנקו ועוד (56-72 ש"ח).
בעיקריות תמצאו מנות כמו קרודו דג ים לבן עם גספצ'ו עגבניות שרי צהובות; טליאטלה נתחוני פילה בקר נאים על מחבת לוהטת עם בייבי תרד, צ'ילי חריף ורוטב הדרים פיקנטי; פריים ריב אנטרקוט על הצלע (57 ש"ח ל-100 גרם); שאטובריאן 400 גרם מלב נתח הפילה (342 ש"ח); פילה סלמון אמריקאי על פירה והמבורגר גסטום 250 גרם (78-114 ש"ח).
גסטון | הנגב 5, איירפורט סיטי | כשר | פרטים והזמנות בטלפון 08-9265775
תפריט טבעוני אביבי של מסעדת מוריה
המסעדה הטבעונית החיפאית משדרות מוריה מתרעננת עם מנות חדשות בתפריט, והפעם בהשראת המטבח האסייאתי ומחומרי גלם צמחיים וטבעיים בלבד. בין המנות החדשות בתפריט האביב:
טופו טיקה מסאלה ברוטב בצל ועגבניות פיקנטי עם קשיו קלוי, בצל ירוק ואורז מלא; צלחת יפנית עם סטייק טופו ברוטב טריאקי עם שיטאקי, ירקות מאודים, אורז מלא וסלט יפני; סלט אטריות שעועית ויאטנמי עם כרוב סגול, גזר, שעועית ירוקה, נענע, בזיליקום וקשיו קלוי ברוטב ריבת צ'ילי פיקנטי וגם מנת בטטה ואדה במילוי תפוחי אדמה, אפונה ותבלינים לצד צ'אטני (32-79 ש"ח).
מסעדת מוריה | שדרות מוריה 105, חיפה | פרטים והזמנות בטלפון 04-8252014
תפריט אביבי בדלי אסייתי
מסעדת דלי אסייתי בהוד השרון משיקה תפריט אביבי חדש עם מנות אסיאתיות חדשות ותפריט קוקטיילים מרענן שיוגש לצד התפריט הקיים והמוכר.
בין המנות החדשות בתפריט של שף מידד סטבינסקי תמצאו נקניקיית סאי הואה – נקניקיית בקר מסורתית מצ'אנג מאי עם קפיר ליים ועשבים לצד מטבל גאם פריק; סלט קריספי קולסלאו יפני עם איולי שומשום קלוי, בצל ירוק, קשיו, קריספי נורי, קוקוס ונתחי שניצל ומרק פו ויאטנמי עם אטריות, נתחי בקר, בצל ירוק, כוסברה, נבטים ושום פריך (48-69 ש"ח).
בתפריט הקוקטיילים תמצאו נגרוני עם קמפרי, מרטיני רוסו וג'ין עם תפוז; Queen Louisa עם ג'ין, לואיזה, ליים, מלפפון, ג'ינג'ר וסודה; Sunset Sweet עם וודקה, אפרסק, אננס, היביסקוס, ליים וסודה ו-White in Rum עם רום לבן, גויאבה, ליים, שקדים, קרם קוקוס, נענע ולמון גראס (46 ש"ח).
לצד אלו יוגשו גם סנגרייה אדומה קרה או חמה בהתאם לעונה עם יין אדום אדום, תפוז, קינמון ותבלינים או סנגרייה לבנה קרה עם יין לבן, תפוחים, קינמון ותבלינים (42 ש"ח).
דלי אסייתי | הבנים 15, הוד-השרון | פרטים והזמנות בטלפון 09-8992555 ובאתר