לזלול - מגזין אוכל ישראלי

תפריטי אביב, טוסטים מושחתים ומושיק רוט אחד: חדש במסעדות השבוע

תפריט טוסטים מושחתים של בבקה בייקרי, שף מושיק רוט מצטרף למסעדת קומראן ועוד מסעדות שמתחדשות בתפריטים רעננים לקראת האביב
תפריט טוסטים של בבקה בייקרי
תפריט טוסטים של בבקה בייקרי | צילום: אסף אמברם
שיתוף

האביב כאן באופן רשמי ושעון הקיץ כבר מתקתק וגם המסעדות ברחבי הארץ מנערות מעליהן את בגדי החורף ומשיקות תפריטי אביב ומנות ספיישל לפתיחת העונה.

תפריט טוסטים מושחתים של בבקה בייקרי

קורל ושיר גורן משיקות תפריט חדש של טוסטים מושחתים ועתירי גבינה נמתחת בסניף צפון דיזנגוף והוד השרון של בבקה בייקרי שנפתח ממש לפני המלחמה. אגף הטוסטים הקטן והמהודק יצטרף לכריכים, הפרעצלים והקינוחים המפורסמים של בבקה

תפריט טוסטים בסניפי בבקה החדשים
תפריט טוסטים בסניפי בבקה החדשים | צילום: אסף אמברם

בתפריט תמצאו טוסט אבוקדו עם גבינת שמנת, פסטו, אבוקדו, ממרח עגבניות מיובשות וגאודה; טוסט קפרזה על בסיס פרעצל, פסטו, מוצרלה פרסקה ועגבניות וטוסט פופאי עם תרד, גבינת המאירי וגאודה (34-38 ש"ח). בסני, דיזנגוף תמצאו גם ברוקסון – בורק מקרואסון עם תרד, גבינת המאירי וגאודה או ארטישוק, עגבניות שרי וגבינת המאירי (18 ש"ח).

בבקה בייקרי | דיזנגוף 274 בתל אביב | קניון מרגלית בהוד השרון

שף מושיק רוט מצטרף למסעדת קומראן

השף הישראלי הידוע, בעל כוכב המישלן, מצטרף לצוות של מסעדת קומראן התל אביבית במקביל להשקת תפריט חדש לחלוטין בסטייל ים תיכוני. רוט צפוי לייעץ קולינרית למסעדה ולהשתלב בניהול השוטף.

שף מושיק רוט מצטרף למסעדת קומראן
שף מושיק רוט מצטרף למסעדת קומראן | צילום: איתן וקסמן

מסעדת השף הכשרה שנפתחה לפני כשנתיים ברחוב הארבעה תציע את התפריט החדש במתכונת הרצה בשבועות הקרובים. בין המנות בתפריט החדש תמצאו ריזוטו בר ים; קוביות לוקוס פריכות; חלוויאת בג'וספר; טאקו טרטר בקר ועוד

קומראן | רחוב הארבעה 21, תל אביב | כשר

תפריט קרניבורי של גסטון

מסעדת הסטייקהאוס הכשרה באיירפורט סיטי מתחדש עם שלל מנות בשריות מושחתות באווירה קרניבורית ניו יורקית. בתפריט החדש של המסעדה שמתמחה בבשרים מגידול מקומי תמצאו מנות ראשונות, סלטים, עיקריות וספיישלים חד פעמיים.

בין השאר תמצאו בראשונות פטה כבד עם ריבת שזיפים והל; טרטר בקר בתוך פאני פורי; אסאדו קרוטקס מפורק בבישול ארוך במעטפת פנקו ועוד (56-72 ש"ח).

תפריט חדש במסעדת גסטון
תפריט חדש במסעדת גסטון | צילום: אסף קרלה

בעיקריות תמצאו מנות כמו קרודו דג ים לבן עם גספצ'ו עגבניות שרי צהובות; טליאטלה נתחוני פילה בקר נאים על מחבת לוהטת עם בייבי תרד, צ'ילי חריף ורוטב הדרים פיקנטי; פריים ריב אנטרקוט על הצלע (57 ש"ח ל-100 גרם); שאטובריאן 400 גרם מלב נתח הפילה (342 ש"ח); פילה סלמון אמריקאי על פירה והמבורגר גסטום 250 גרם (78-114 ש"ח).

גסטון | הנגב 5, איירפורט סיטי | כשר | פרטים והזמנות בטלפון 08-9265775

תפריט טבעוני אביבי של מסעדת מוריה

המסעדה הטבעונית החיפאית משדרות מוריה מתרעננת עם מנות חדשות בתפריט, והפעם בהשראת המטבח האסייאתי ומחומרי גלם צמחיים וטבעיים בלבד. בין המנות החדשות בתפריט האביב:

תפריט טבעוני חדש במסעדת מוריה
תפריט טבעוני חדש במסעדת מוריה | צילום: יחסי ציבור לימור כרסנטי

טופו טיקה מסאלה ברוטב בצל ועגבניות פיקנטי עם קשיו קלוי, בצל ירוק ואורז מלא; צלחת יפנית עם סטייק טופו ברוטב טריאקי עם שיטאקי, ירקות מאודים, אורז מלא וסלט יפני; סלט אטריות שעועית ויאטנמי עם כרוב סגול, גזר, שעועית ירוקה, נענע, בזיליקום וקשיו קלוי ברוטב ריבת צ'ילי פיקנטי וגם מנת בטטה ואדה במילוי תפוחי אדמה, אפונה ותבלינים לצד צ'אטני (32-79 ש"ח).

מסעדת מוריה | שדרות מוריה 105, חיפה | פרטים והזמנות בטלפון 04-8252014

תפריט אביבי בדלי אסייתי

מסעדת דלי אסייתי בהוד השרון משיקה תפריט אביבי חדש עם מנות אסיאתיות חדשות ותפריט קוקטיילים מרענן שיוגש לצד התפריט הקיים והמוכר.

בין המנות החדשות בתפריט של שף מידד סטבינסקי תמצאו נקניקיית סאי הואה – נקניקיית בקר מסורתית מצ'אנג מאי עם קפיר ליים ועשבים לצד מטבל גאם פריק; סלט קריספי קולסלאו יפני עם איולי שומשום קלוי, בצל ירוק, קשיו, קריספי נורי, קוקוס ונתחי שניצל ומרק פו ויאטנמי עם אטריות, נתחי בקר, בצל ירוק, כוסברה, נבטים ושום פריך (48-69 ש"ח).

תפריט אביב 2024 דלי אסייתי
תפריט אביב 2024 דלי אסייתי | צילום: אסף קרלה

בתפריט הקוקטיילים תמצאו נגרוני עם קמפרי, מרטיני רוסו וג'ין עם תפוז; Queen Louisa עם ג'ין, לואיזה, ליים, מלפפון, ג'ינג'ר וסודה; Sunset Sweet עם וודקה, אפרסק, אננס, היביסקוס, ליים וסודה ו-White in Rum עם רום לבן, גויאבה, ליים, שקדים, קרם קוקוס, נענע ולמון גראס (46 ש"ח).

לצד אלו יוגשו גם סנגרייה אדומה קרה או חמה בהתאם לעונה עם יין אדום אדום, תפוז, קינמון ותבלינים או סנגרייה לבנה קרה עם יין לבן, תפוחים, קינמון ותבלינים (42 ש"ח).

דלי אסייתי | הבנים 15, הוד-השרון | פרטים והזמנות בטלפון 09-8992555 ובאתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת טייסט אוף קולומביה Taste of Colombia

Taste of Colombia: שיר אהבה לאוכל קולומביאני בתל אביב

חדשות האוכל
מסעדת אונו - מסעדת דגים-איטלקית חדשה בעכו

ארוחת בוקר איטלקית מול הים: נפתחה מסעדת אונו בעכו

חדשות האוכל
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב

בוטיק 180: בר אוכל חדש ושמח על הטיילת של תל אביב

חדשות האוכל
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
תפריט סתיו 2022 של קפה אירופה

הופה: קפה אירופה חוגגים עשור עם תפריט צהריים חדש

חדשות האוכל
מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה

חגיגה בבלקן: מסעדת בלקנה נפתחה בפרדס חנה

חדשות האוכל
תפריט תותים של מקס ברנר - חורף 2024

חדשות האוכל לחורף: תבשילים, קינוחים ומפרגנים למילואים

חדשות האוכל
תפריט חורף יווני בקפה גרג

חדשות האוכל: פאפא ג'ונס, אהרוני, פר דרייר, קפה גרג ופופ אנד פופ

חדשות האוכל
קיץ 2024 במסעדת החוף לולי

מה אוכלים השבוע: תפריטי אביב וחידושים מרעננים במסעדות

חדשות האוכל
50 המסעדות הטובות במזרח התיכון 2023

מהפך בצמרת: מי המסעדה הישראלית הטובה במזרח התיכון?

חדשות האוכל
מסעדת מנרה הכשרה בתל אביב

נפתחה מסעדת מנרה הכשרה על חוף ימה של תל אביב

חדשות האוכל