מהפכת הנגישות של שטראוס: על אריזות החטיפים החדשות

שטראוס יוצאת במהלך הנגשה חדשני ופורץ דרך להתאמת אריזות החטיפים המלוחים תפוצ'יפס, דוריטוס וצ'יטוס לאנשים עם לקויות ראיה.
החטיפים של שטראוס באריזות מותאמות ללקויי ראייה
החטיפים של שטראוס באריזות מותאמות ללקויי ראייה | צילום: שטראוס

שטראוס משיקה מהלך פורץ דרך להנגשת אריזות החטיפים המלוחים של החברה ללקויי ראייה. המהלך הוא פרי שיתוף פעולה עם מרכז "מגדל אור – עמותת יעדים לצפון" ו"שווה פיתוח", יוזמה משותפת לביטוח הלאומי – אגף הקרנות, עמותת ציונות 2000 וג'וינט ישראל מעבר למוגבלות.

מהלך ההנגשה החדשני להתאמת אריזות החטיפים המלוחים של שטראוס – תפוצ'יפס, דוריטוס וצ'יטוס לאנשים עם לקויות ראיה ארך יותר משנתיים של למידה ופיתוח והוא חלק מאג'נדה חברתית להענקת אפשרויות בחירה למגוון אוכלוסיות וקהלים ולקידום מרחב מכליל יותר.

עיצוב חדשני ומונגש

האריזות החדשות פותחו תוך שיתוף פעולה הדוק עם אנשים עם לקויות ראייה, מציעות עיצוב חדשני וממוקד משתמש. כך, המידע על האריזות, כמו רשימת רכיבים, ערכים תזונתיים ואזהרות אלרגניים, מופיע כעת במיקום קבוע, יחד עם הדפסה מוגדלת וברורה של תוקף המוצר. נוסף על כך, הוכנס קוד QR המוביל לעמוד מידע נגיש הכולל פרטים מלאים על המוצר.

עדכונים טעימים למייל!

שטראוס חברה אל מיזם "שווה פיתוח" המקדם פיתוח מוצרים ושירותים מותאמים עבור אנשים עם מוגבלות ובני משפחותיהם וזכתה לליווי של "מגדל אור", מרכז הפועל לשיפור איכות החיים של אנשים עם לקויות ראייה מבחינה תפקודית, תעסוקתית, חברתית ורגשית ועמותת 'אופק לילדנו', ארגון ארצי של הורים לילדים עם עיוורון ולקות ראייה, המאגד משפחות מכל הארץ ומהווה קהילה חמה.

בעזרת שילוב הכוחות, פותחו האריזות החדשות תוך ליווי מקצועי ושיתוף הצרכנים עצמם, בכדי להבטיח שהפתרון שפותח יענה במדויק ככל האפשר על הצרכים הממשיים של קהל היעד.

במהלך תהליך הפיתוח, שטראוס ערכה סקרים ושיחות עם אנשים עם לקויות ראייה במגוון גילאים, במטרה להבין את הצרכים המדויקים ולספק פתרון מותאם שישפר את חוויית הצריכה והרכישה ויקל על ההתמצאות באריזה.

בשנים האחרונות, שטראוס נוקטת צעדים משמעותיים בהנגשת מוצריה לקהלים מגוונים. מהלכים כמו הסרת גלוטן מרוב החטיפים, הסרת אלרגן הבוטנים מחטיפי תפוצ'יפס ודוריטוס ופיתוח אריזות קלות לפתיחה עבור אנשים עם מוגבלות פיזית, מהווים חלק ממאמץ רחב ליצירת חוויית צריכה שוויונית יותר.

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
מילקי Snack
חדש: חטיף מילקי Snack עם קרם אגוזי לוז
חדש על המדף
מילקי קראנצ'י קייק
חדש על המדף: מילקי Crunchy Cake
חדש על המדף
סדרת חווית הצ'אי של תה ויסוצקי
חדש על המדף לחורף: צ'אי ויסוצקי, מרקים ורטבים
חדש על המדף
טרנדים קולינריים טריים
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
תל אביב מזמינה אתכם לחגיגה מתוקה של עוגות וסיפורים ובתי קפה – עם מופעים, סיורים, תערוכות וסדנאות לכל המשפחה. גולת הכותרת - תחרות עוגת העיר >>
מארז עם 2 בקבוקי יין - קברנה סוביניון 2023 יין אדום יבש ושרדונה 2023 יין לבן יבש של יקב תבור עם 2 כוסות יין מהודרות
היינות הכי שווים לפסח 2025 – מה למזוג בכל כוס?
חדשות האוכל
תשכחו מ"היין הקבוע": הכנו לכם את המדריך שיעשה סדר בארבע כוסות עם יינות מומלצים, מארזים מיוחדים ובחירות שלא תצטערו עליהן >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
אחת ולתמיד: מה ההבדל בין מלח שולחן למלח ים?
מדריכים וטיפים
הדרך הנכונה: איך לשמור תותים טריים במקרר
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל