מהפכת הנגישות של שטראוס: על אריזות החטיפים החדשות

שטראוס יוצאת במהלך הנגשה חדשני ופורץ דרך להתאמת אריזות החטיפים המלוחים תפוצ'יפס, דוריטוס וצ'יטוס לאנשים עם לקויות ראיה.
החטיפים של שטראוס באריזות מותאמות ללקויי ראייה
החטיפים של שטראוס באריזות מותאמות ללקויי ראייה | צילום: שטראוס

שטראוס משיקה מהלך פורץ דרך להנגשת אריזות החטיפים המלוחים של החברה ללקויי ראייה. המהלך הוא פרי שיתוף פעולה עם מרכז "מגדל אור – עמותת יעדים לצפון" ו"שווה פיתוח", יוזמה משותפת לביטוח הלאומי – אגף הקרנות, עמותת ציונות 2000 וג'וינט ישראל מעבר למוגבלות.

מהלך ההנגשה החדשני להתאמת אריזות החטיפים המלוחים של שטראוס – תפוצ'יפס, דוריטוס וצ'יטוס לאנשים עם לקויות ראיה ארך יותר משנתיים של למידה ופיתוח והוא חלק מאג'נדה חברתית להענקת אפשרויות בחירה למגוון אוכלוסיות וקהלים ולקידום מרחב מכליל יותר.

עיצוב חדשני ומונגש

האריזות החדשות פותחו תוך שיתוף פעולה הדוק עם אנשים עם לקויות ראייה, מציעות עיצוב חדשני וממוקד משתמש. כך, המידע על האריזות, כמו רשימת רכיבים, ערכים תזונתיים ואזהרות אלרגניים, מופיע כעת במיקום קבוע, יחד עם הדפסה מוגדלת וברורה של תוקף המוצר. נוסף על כך, הוכנס קוד QR המוביל לעמוד מידע נגיש הכולל פרטים מלאים על המוצר.

עדכונים טעימים למייל!

שטראוס חברה אל מיזם "שווה פיתוח" המקדם פיתוח מוצרים ושירותים מותאמים עבור אנשים עם מוגבלות ובני משפחותיהם וזכתה לליווי של "מגדל אור", מרכז הפועל לשיפור איכות החיים של אנשים עם לקויות ראייה מבחינה תפקודית, תעסוקתית, חברתית ורגשית ועמותת 'אופק לילדנו', ארגון ארצי של הורים לילדים עם עיוורון ולקות ראייה, המאגד משפחות מכל הארץ ומהווה קהילה חמה.

בעזרת שילוב הכוחות, פותחו האריזות החדשות תוך ליווי מקצועי ושיתוף הצרכנים עצמם, בכדי להבטיח שהפתרון שפותח יענה במדויק ככל האפשר על הצרכים הממשיים של קהל היעד.

במהלך תהליך הפיתוח, שטראוס ערכה סקרים ושיחות עם אנשים עם לקויות ראייה במגוון גילאים, במטרה להבין את הצרכים המדויקים ולספק פתרון מותאם שישפר את חוויית הצריכה והרכישה ויקל על ההתמצאות באריזה.

בשנים האחרונות, שטראוס נוקטת צעדים משמעותיים בהנגשת מוצריה לקהלים מגוונים. מהלכים כמו הסרת גלוטן מרוב החטיפים, הסרת אלרגן הבוטנים מחטיפי תפוצ'יפס ודוריטוס ופיתוח אריזות קלות לפתיחה עבור אנשים עם מוגבלות פיזית, מהווים חלק ממאמץ רחב ליצירת חוויית צריכה שוויונית יותר.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
מה אסור לאכול לפני השינה

שוב לא נרדמים? 6 דברים שלא כדאי לאכול לפני השינה

מדריכים וטיפים
קרמוגית במבה אדומה

רגע, מה? קרמוגית במבה אדומה מגיעה למדפים

חדש על המדף
פופקורן פסק זמן ופופקורן טעמי

פופקורן פסק זמן ופופקורן טעמי – צעד אחד יותר מדי?

חדש על המדף

טרי מהתנור

גליל של אחרי מלחמה - טיול בין עסקים שחוזרים לחיים

חוזרים לגליל: מסע של תקווה והתחדשות בין עסקי הצפון הפורח

חדשות האוכל
חודש לאחר שהפסקת האש בצפון נכנסה לתוקף, יצאנו למסע טעים ומעורר השראה של התחדשות, יצירתיות וחוסן בין עסקי הגליל שחזרו לפעילות עם אהבה ותקווה >>
פסטיבל חורף גלילי בתיאטרון גבעתיים

פסטיבל חורף גלילי: האוכל של הגליל מגיע אל לב גבעתיים

אירועים ופסטיבלים
יריד איכרים עם תוצרת גלילית, השף ברק יחזקאלי במפגש אינטימי ובית קפה ייחודי עם מנות בניחוח צפוני. "פסטיבל חורף גלילי" מגיע לתיאטרון גבעתיים >>

מדריכים שאהבתם

פעם אחת ולתמיד: כמה קפה מותר לשתות ביום?

מדריכים וטיפים

החיפזון מהשטן: הטעות שכולם עושים בצליית בשר

מדריכים וטיפים

מה לזלול?