מסעדת סוהו האהובה מראשון לציון תארח במהלך חודש יוני את הסושימנים המובילים בישראל לשלושה ערבים חד פעמיים על טהרת אמנות הסושי.
בכל ערב יתארח שף מוערך המתמחה במטבח האסיאתי עם תפריט ספיישל חד פעמי שהורכב לכבוד האירוע ושם במרכז בעיקר מנות סושי מפתיעות וייחודיות מחומרי גלם טריים ואיכותיים. לצד תפריט הספיישל יוגש במהלך הערב גם התפריט הקבוע של המסעדה.
במהלך ערבי The Art of Sushi תוגש עם כל מנת ספיישל שתוזמן כוס בירת KIRIN 400ML של מותג הבירה היפנית KIRIN ICHIBAN, יוזמת האירוע.
עוד טעימה: מסעדת סושי בר בזל הופכת לכשרה
מי במשתתפים?
הפסטיבל ייפתח ביום חמישי הקרוב (1.6) עם השף מידן סיבוני שהשתתף בריאליטי הבישולים של רשת משחקי השף ואף זכה בתואר הסושי מאסטר של ישראל.
מידן, שהתמחה בעבר אצל שפים יפנים מן השורה הראשונה, שם דגש על איכות וטריות חומרי הגלם כבסיס לחוויית סושי ראויה ואותנטית.
ביום שלישי (13.6) יתארח במסעדת סוהו השף מתן בל, שף פרטי ומהסושימנים המובילים והמוערכים בישראל. בין השאר מספק בל ייעוץ קולינרי למסעדות וגופים ברחבי הארץ, ביניהם מלון סטאי המדובר ביפו.
מתן הוא מומחה למאכלים אותנטיים מהמטבח האסייתי ומבשל במגוון טכניקות מסורתיות לצד שיטות עבודה מודרניות ומורכבות.
מי שיחתום את הסדרה ביום שלישי (27.6) הוא השף רנן בלומנרייך קומטה. רנן, יליד טוקיו, עלה לארץ בגיל 6 וחזר ליפן בכדי להתמקצע במטבח המקומי.
רנן עבד במסעדות היפניות הטובות בישראל ביניהן מסעדת דיינינגס התל אביבית המדוברת. כיום רנן מקיים בעיקר ארוחות שף פרטיות.
פסטיבל סושי במסעדת סוהו – מה יש לזלול?
בין המנות בתפריט הספיישל תמצאו קריספי רייס עטוף בפניני אורז יפנים, עם טרטר טונה אדומה, יוזו קושו וטוביקו ברוטב פונזו וניגירי בטן סלמון צרוב, מלח מלדון ויוזו קושו; סשימי ילוטייל, סלסלת עירית, צ'ילי, מיקרו כוסברה, ויניגרט ג'ינג'ר ושומשום.
עוד יוצע רול אינסייד אאוט סלמון, טוביקו כתום ומלפפון, בציפוי טונה אדומה, איולי כמהין, צ'יפס ארטישוק ירושלמי וטוביקו שחור ועוד הפתעות ייחודיות שייחשפו במהלך הערב. חלק ממנות הספיישל שיוגשו במהלך שלושת הערבים יוגשו במהלך החודש כולו.
בירת הדגל היפנית של מבשלת KIRIN
KIRIN ICHIBAN שתוגש בערבי הספיישל היא בירת לאגר בהירה צלולה ומרעננת, עם סיומת מרירה מעודנת בעלת 5% אלכוהול.
מבשלת KIRIN נוסדה בשנת 1885 והפכה מאז למבשלה היפנית הגדולה והידועה בעולם. בירת הדגל של המבשלה KIRIN ICHIBAN מיוצרת בתהליך בישול ייחודי וקפדני הנקרא First Press המהווה את סוד הצלחתה. הבירה בעלת הטעם הייחודי והבולט משתלבת היטב עם מנות אסיאתיות מתובלות ועמוסות טעמים.
פסטיבל סושי במסעדת סוהו | משה בקר 15, ראשון לציון | הזמנות בטלפון 03-9659395 ובאתר סוהו