יפן זה כאן: פסטיבל הסושי 2023 מגיע אל מסעדת סוהו

במהלך חודש יוני יתקיימו במסעדת סוהו 3 ערבים ייחודיים על טהרת הסושי עם הסושימנים המובילים בישראל והבירה היפנית KIRIN ICHIBAN .
פסטיבל הסושי 2023 במסעדת סוהו
פסטיבל הסושי 2023 במסעדת סוהו | צילום: ריטה מאי

מסעדת סוהו האהובה מראשון לציון תארח במהלך חודש יוני את הסושימנים המובילים בישראל לשלושה ערבים חד פעמיים על טהרת אמנות הסושי.

בכל ערב יתארח שף מוערך המתמחה במטבח האסיאתי עם תפריט ספיישל חד פעמי שהורכב לכבוד האירוע ושם במרכז בעיקר מנות סושי מפתיעות וייחודיות מחומרי גלם טריים ואיכותיים. לצד תפריט הספיישל יוגש במהלך הערב גם התפריט הקבוע של המסעדה.

במהלך ערבי The Art of Sushi תוגש עם כל מנת ספיישל שתוזמן כוס בירת KIRIN 400ML של מותג הבירה היפנית KIRIN ICHIBAN, יוזמת האירוע.

עדכונים טעימים למייל!

עוד טעימה: מסעדת סושי בר בזל הופכת לכשרה

מי במשתתפים?

הפסטיבל ייפתח ביום חמישי הקרוב (1.6) עם השף מידן סיבוני שהשתתף בריאליטי הבישולים של רשת משחקי השף ואף זכה בתואר הסושי מאסטר של ישראל.

מידן, שהתמחה בעבר אצל שפים יפנים מן השורה הראשונה, שם דגש על איכות וטריות חומרי הגלם כבסיס לחוויית סושי ראויה ואותנטית.

ביום שלישי (13.6) יתארח במסעדת סוהו השף מתן בל, שף פרטי ומהסושימנים המובילים והמוערכים בישראל. בין השאר מספק בל ייעוץ קולינרי למסעדות וגופים ברחבי הארץ, ביניהם מלון סטאי המדובר ביפו.

מתן הוא מומחה למאכלים אותנטיים מהמטבח האסייתי ומבשל במגוון טכניקות מסורתיות לצד שיטות עבודה מודרניות ומורכבות.

שף רנן בלומנרייך בפסטיבל הסושי של סוהו
שף רנן בלומנרייך בפסטיבל הסושי של סוהו | צילום: מקסים דופלי

מי שיחתום את הסדרה ביום שלישי (27.6) הוא השף רנן בלומנרייך קומטה. רנן, יליד טוקיו, עלה לארץ בגיל 6 וחזר ליפן בכדי להתמקצע במטבח המקומי.

רנן עבד במסעדות היפניות הטובות בישראל ביניהן מסעדת דיינינגס התל אביבית המדוברת. כיום רנן מקיים בעיקר ארוחות שף פרטיות.

פסטיבל סושי במסעדת סוהו – מה יש לזלול?

בין המנות בתפריט הספיישל תמצאו קריספי רייס עטוף בפניני אורז יפנים, עם טרטר טונה אדומה, יוזו קושו וטוביקו ברוטב פונזו וניגירי בטן סלמון צרוב, מלח מלדון ויוזו קושו; סשימי ילוטייל, סלסלת עירית, צ'ילי, מיקרו כוסברה, ויניגרט ג'ינג'ר ושומשום.

עוד יוצע רול אינסייד אאוט סלמון, טוביקו כתום ומלפפון, בציפוי טונה אדומה, איולי כמהין, צ'יפס ארטישוק ירושלמי וטוביקו שחור ועוד הפתעות ייחודיות שייחשפו במהלך הערב. חלק ממנות הספיישל שיוגשו במהלך שלושת הערבים יוגשו במהלך החודש כולו.

בירת הדגל היפנית של מבשלת KIRIN

KIRIN ICHIBAN שתוגש בערבי הספיישל היא בירת לאגר בהירה צלולה ומרעננת, עם סיומת מרירה מעודנת בעלת 5% אלכוהול.

מבשלת KIRIN נוסדה בשנת 1885 והפכה מאז למבשלה היפנית הגדולה והידועה בעולם. בירת הדגל של המבשלה KIRIN ICHIBAN מיוצרת בתהליך בישול ייחודי וקפדני הנקרא First Press המהווה את סוד הצלחתה. הבירה בעלת הטעם הייחודי והבולט משתלבת היטב עם מנות אסיאתיות מתובלות ועמוסות טעמים.

פסטיבל סושי במסעדת סוהו | משה בקר 15, ראשון לציון | הזמנות בטלפון 03-9659395 ובאתר סוהו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

וויזארדס גלידה אלכוהולית בטעמים

Wizard's – גלידה אלכוהולית חדשה למבוגרים בלבד

חדש על המדף
מסעדת מנטנטן - שבוע יום הולדת לקיסר יפן

ארוחה מלכותית: מנטנטן חוגגת יום הולדת לקיסר יפן

חדשות האוכל
ראמן טן סובה של מסעדת קמדו קיצ'ן בפרדס חנה כרכור

קמדו קיצ'ן: לאכול ראמן יפני אותנטי בלב פרדס חנה כרכור

חדשות האוכל
ארוחת קאיסקי מסורתית ב-UMAI

האירוח היפני של UMAI – עכשיו בבית חדש עם תפריט משודרג

חדשות האוכל

טרי מהתנור

BALLOUT בתדר - כדורסל רחוב, קולינריה וקוקטיילים

שמח בתדר: כדורסל רחוב, הופעות חיות ותפריט אצטדיונים של אייל שני

אירועים ופסטיבלים
בר התדר התל אביבי יהפוך למשך 4 ימים לפסטיבל שמח במיוחד של כדורסל רחוב, אוכל אמריקאי מושחת, הופעות חיות וקוקטיילים על בסיס קוניאק הנסי >>
פופ אפ לוטוס ביסקוף בדיזנגוף סנטר

חלום מתוק: פופ אפ מושחת שכולו לוטוס מגיע לדיזנגוף סנטר

אירועים ופסטיבלים
העוגייה הקרמלית הנחשקת בישראל מגיעה לפופ אפ מושחת במיוחד בדיזנגוף סנטר עם שלל קינוחי לוטוס, משקאות מפתים ופעילויות לכל המשפחה >>

מדריכים שאהבתם

איך להוריד נפיחות בבטן: 6 מאכלים להקלה מיידית

מדריכים וטיפים

זה מדעי: רוצים להירגע? לכו לשטוף כלים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?