טש סולטן - בר-אוכל וקוקטיילים חדש במתחם התחנה
קרדיט תמונה – אמיר מנחם

טש סולטן: בר חדש מבית טש וטשה במתחם התחנה

בטש סולטן, הבר החדש מבית טש וטשה עם הוייב הגאורגי המתבקש תוכלו לטעום מנות פינגר פוד קלילות לצד קוקטיילים לא שגרתיים מול נוף ימה של תל אביב
שיתוף

תוכן עניינים

השף מיקי מיראל ממסעדת "טש וטשה" הוותיקה מרחיב את הפעילות ומקים לצד המסעדה במתחם התחנה בתל אביב את טש סולטן, בר-אוכל חדש עם תפריט פינגר פוד וקוקטיילים מרעננים ולא שגרתיים.

טש סולטן מבקשת להעניק חוויה קז'ואלית, קלילה ורומנטית של מנות קלילות ומרעננות מול נוף הים של תל אביב לצד הקוקטייל. המבקרים במקום יכולים להזמין אוכל וקוקטיילים באתר ההזמנות ולקבל ישירות לשולחן.

טש סולטן – מה בתפריט?

התפריט של מיראל מבוסס על הבשלניות והתבשילים עליו גדל עם התאמה לעולם הברים. בין השאר תוכלו לטעום מנות שנותנות כבוד לירקות כמו "הסולטן הבריא" – מיקס ירקות בייבי עם אגוזי מלך ושמן זית; "הגינה של הסולטן" עם פרחי כרובית, קולורבי ופטריות שמפיניון על יוגורט או "פרחים לסולטנה" עם גבעולי אספרגוס צלויים, פרחי היביסקוס במילוי גבינה טבעונית, צ'ילי ורכז רימונים (36-54 ש"ח)

עוד טעימה: מסעדת צ'נה משיקה בראנץ' קייצי בשיתוף נספרסו
חדש בתל אביב – מתחם הבילויים AKA44

באגף הדגים תוכלו למצוא את סביצ'ה הסולטן עם חסה מסולסלת במילוי דג ים נא עם שרי, כוסברה, צנונית, תפוז ואיולי לימון; סושי ערבי סשימי סלמון ואבוקדו עם עלי גפן במילוי אורז לצד רוטב טחינה ועוד (54 ש"ח)

טש סולטן מבית טש וטשה
טש סולטן מבית טש וטשה | צילום: יח"צ

גם בטש סולטן לא מוותרים כמובן על מאפים גאורגיים כמו צ'יבורקי במילוי בשר עגל טחון ועשבי תיבול לצד רוטב טקמלי משזיפי בוסר וחינקלי עבודת יד במילוי בשר עגל ועשבי תיבול (27-36 ש"ח).

עוד בתפריט מנות בשר כמו ארעייס קבב גאורגי מגולגל בפיתה קווקזית ושישליק אנטריקוט ברוטב לבחירה; סלט קיסר הסולטן עם לבבות חסה במילוי פרגית קצוצה; עלי גפן ואורז במילוי בשר עגל ושזיפי בוסר; סירות צ'יפס עם איולי לימון וקטשופ וגם קינוחים כמו אגס שיכור מבושל ביין גאורגי חצי מתוק עם קרם קאיימאק, שקדים קלויים וייגר דבש (27-72 ש"ח).

טש סולטן - בר-אוכל וקוקטיילים חדש במתחם התחנה
טש סולטן – בר-אוכל וקוקטיילים חדש במתחם התחנה | צילום: אמיר מנחם

בתפריט הקוקטיילים של טש סולטן שבנה גל שפיר תוכלו למצוא משקאות כמו Pina Margarita עם טקילה בטעם אננס, תה אדום וברד פסיפלורה;
Ginato Orange Negroni עם ג'ין בטעם פומלה ורודה, ורמוט, קמפרי ומיץ תפוזים; Sultan punch עם רום, ליקר ליצ'י, מיץ אננס ומיץ תפוזים או Peach tree Jasmine עם ג'ין בטעם קלמנטינה, פיץ', אפרול ומיץ לימון סחוט.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס