השף מיקי מיראל ממסעדת "טש וטשה" הוותיקה מרחיב את הפעילות ומקים לצד המסעדה במתחם התחנה בתל אביב את טש סולטן, בר-אוכל חדש עם תפריט פינגר פוד וקוקטיילים מרעננים ולא שגרתיים.
טש סולטן מבקשת להעניק חוויה קז'ואלית, קלילה ורומנטית של מנות קלילות ומרעננות מול נוף הים של תל אביב לצד הקוקטייל. המבקרים במקום יכולים להזמין אוכל וקוקטיילים באתר ההזמנות ולקבל ישירות לשולחן.
טש סולטן – מה בתפריט?
התפריט של מיראל מבוסס על הבשלניות והתבשילים עליו גדל עם התאמה לעולם הברים. בין השאר תוכלו לטעום מנות שנותנות כבוד לירקות כמו "הסולטן הבריא" – מיקס ירקות בייבי עם אגוזי מלך ושמן זית; "הגינה של הסולטן" עם פרחי כרובית, קולורבי ופטריות שמפיניון על יוגורט או "פרחים לסולטנה" עם גבעולי אספרגוס צלויים, פרחי היביסקוס במילוי גבינה טבעונית, צ'ילי ורכז רימונים (36-54 ש"ח)
עוד טעימה: מסעדת צ'נה משיקה בראנץ' קייצי בשיתוף נספרסו
חדש בתל אביב – מתחם הבילויים AKA44
באגף הדגים תוכלו למצוא את סביצ'ה הסולטן עם חסה מסולסלת במילוי דג ים נא עם שרי, כוסברה, צנונית, תפוז ואיולי לימון; סושי ערבי סשימי סלמון ואבוקדו עם עלי גפן במילוי אורז לצד רוטב טחינה ועוד (54 ש"ח)
גם בטש סולטן לא מוותרים כמובן על מאפים גאורגיים כמו צ'יבורקי במילוי בשר עגל טחון ועשבי תיבול לצד רוטב טקמלי משזיפי בוסר וחינקלי עבודת יד במילוי בשר עגל ועשבי תיבול (27-36 ש"ח).
עוד בתפריט מנות בשר כמו ארעייס קבב גאורגי מגולגל בפיתה קווקזית ושישליק אנטריקוט ברוטב לבחירה; סלט קיסר הסולטן עם לבבות חסה במילוי פרגית קצוצה; עלי גפן ואורז במילוי בשר עגל ושזיפי בוסר; סירות צ'יפס עם איולי לימון וקטשופ וגם קינוחים כמו אגס שיכור מבושל ביין גאורגי חצי מתוק עם קרם קאיימאק, שקדים קלויים וייגר דבש (27-72 ש"ח).
בתפריט הקוקטיילים של טש סולטן שבנה גל שפיר תוכלו למצוא משקאות כמו Pina Margarita עם טקילה בטעם אננס, תה אדום וברד פסיפלורה;
Ginato Orange Negroni עם ג'ין בטעם פומלה ורודה, ורמוט, קמפרי ומיץ תפוזים; Sultan punch עם רום, ליקר ליצ'י, מיץ אננס ומיץ תפוזים או Peach tree Jasmine עם ג'ין בטעם קלמנטינה, פיץ', אפרול ומיץ לימון סחוט.