לזלול - מגזין שבא לאכול
מסעדת טייסט אוף קולומביה Taste of Colombia
קרדיט תמונה – אינסטגרם

Taste of Colombia: שיר אהבה לאוכל קולומביאני בתל אביב

מסעדת טייסט אוף קולומביה (Taste of Colombia) מביאה את הריחות והטעמים האותנטיים של דרום אמריקה לרחוב בן יהודה בתל אביב
שיתוף

תוכן עניינים

נציגה חדשה ומסקרנת למטבח שאנחנו לא זוכים לטעום תדירות, המטבח הקולומביאני, פתחה שעריה בתחילת החודש בתחילתו של רחוב בן יהודה בתל אביב עם שפע מנות דרום אמריקאיות אותנטיות.

מסעדת טייסט אוף קולומביה (Taste of Colombia) היא פרי אהבתם של לאורה, צעירה קולומביאנית בת 28 שהגיעה לישראל בשנת 2020 לחופשה שהתארכה הרבה מעבר לצפוי עם פרוץ מגפת הקורונה וכריס סמית', שחקן כדורסל מניו ג'רזי שהגיע לארץ לשחק בקבוצת מכבי חיפה.

עוד טעימה: חדש בנטפליקס – אוכל רחוב אמריקה הלטינית

השניים הכירו בארץ, התאהבו, הקימו משפחה וכעת החליטו להרחיב את עסקי משלוחי האוכל של לאורה למסעדה משלהם שכולה שיר אהבה לקולומביה.

המסעדה עצמה ממוקמת בחלל קטן בה שכנה בעבר מסעדת הפועלים קוקיצה שנפלה גם היא קורבן לעבודות הרכבת הקלה באזור. האולכצוב פשוט ואותנטי עם תמונות בוייב דרום אמריקאי על הקירות ומוזיקה מותאמת ברקע. הקהל נע בין קהל זר שמחפש טעמים מהבית לפודיז סקרנים שבאו לבדוק את המסעדה החדשה.

טייסט אוף קולומביה – מה בתפריט?

תפריט הראשונות של טייסט אוף קולומביה צנוע יחסית ומכיל את החשודים המיידים בז'אנר כמו אמפנדס מטוגנים במילוי עוף או בשר מפורק ותפוחי אדמה; אראפס קלאסיים מקמח תירס עם צ'וריסו חריפה ופטקונאס עם צ'וריסו בקר (12-45 ש"ח)

מסעדת טייסט אוף קולומביה בתל אביב
מסעדת טייסט אוף קולומביה בתל אביב | צילום: אינסטגרם

בעיקריות תמצאו כמה מנות מתחלפות כמו מרק בשר עם אורז ושעועית; עוף מטוגן עם צ'יפס פלנטיין; צלעות ברביקיו; כנפי עוף; דג שלם מטוגן; מרק פירות ים; בשרים על הגריל בתיבול קולומביאני חריף ועוד (70-120 ש"ח).

בהמשך מבטיחים במסעדה כי יתווספו גם קינוחים מסורתיים היישר מקולומביה.

טייסט אוף קולומביה – Taste of Colombia | בן יהודה 20, תל אביב | ראשון-שבת 12:00-23:00 | טלפון 053-9630780

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס