לזלול - מגזין אוכל ישראלי

טייסטינג רום: בראנץ' זוגי חדש ומושחת במתחם שרונה

טייסטינג רום (Tasting Room) בר היין האהוב ממתחם שרונה בתל אביב, מציע בראנץ' זוגי חדש ומושחת באווירה אורבנית מדי יום שישי
בראנץ' זוגי בטייסטינג רום
בראנץ' זוגי בטייסטינג רום | צילום: מאיה זאן
שיתוף

טייסטינג רום, בר היין הפופולרי השוכן במבנה טמפלרי משוחזר במתחם שרונה משיק תפריט בראנץ' זוגי חדש ומושחת מדי יום שישי בין השעות 11:00-16:00.

בר היין שמציע לאורך השבוע חווית בילוי משולבת עם מגוון רחב של יינות משובחים מכל העולם הנמזגים לגביע יין אישי ממערכות המזיגה החדשניות שבמקום, יציע בכל שישי את הבראנץ' הזוגי החדש במרפסת שטופת השמש של המקום.

הארוחה הזוגית כוללת 2 מנות פתיחה ו-3 עיקריות ממבחר מנות הדגל מהתפריט הקבוע של המקום לצד שלל מנות בוקר קלאסיות עם טוויסט עדכני כולל שתייה חמה וכוס יין במחיר של 260 ש"ח לזוג. מי שיזמין מראש ביום חמישי יזכה להנחה של 50 ש"ח ממחיר הארוחה.

עוד טעימה: הבראנץ' המושחת של הבושוויק חוזר עם שפים אורחים

בראנץ' שישי בטייסטינג רום – מה יש לזלול?

הבראנץ' מתחיל עם מנות פתיחה לחלוקה המוגשות למרכז השולחן כמו נשנוש בריוש עם גבינת סנט מור צלויה, דבש, טימין ושמן שום ופוקאצ'ה עם רוטב עגבניות, פלפל חריף ופסטו בזיליקום-פרמזן

לעיקריות תוכלו לבחור 3 מנות מתוך סשימי סלמון עם רוטב יוזו הדרים, סויה, צ'ילי ושומשום שחור; קרפצ'יו סלק עם בלסמי, שמן זית, צנוברים ומיקרו בזיליקום; סלט אנדיב עם סלנובה, פרי העונה ושבבי פקאן ובוראטה על מצע קונפיטורת עגבניות שרי, חומץ בלסמי ומיקרו בזיליקום.

אגז בנדיקט בבראנץ' של טייסטינג רום
אגז בנדיקט בבראנץ' של טייסטינג רום | צילום: עוז אוחיון

עוד תמצאו במנות העיקריות לבחירה מבחר מנות ביצים כמו אגז רויאל עם סלמון גרבלקס, בריוש, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז; מקושקשת כמהין על חלה קלויה וחמאה לצד צנוניות, עגבניות שרי ועשבי תיבול והעלומות של פינטו – ביצים עלומות עם מטבוחה, קרם פרש, כוסברה וחלה.

בראנץ' שישי בטייסטינג רום | אליעזר קפלן 36, מתחם שרונה, תל אביב | שישי 11:00-16:00 | כשר בפיקוח צהר | הזמנות בטלפון 03-5333213 ובאתר אונטופו

עוז אוחיון

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת בעתו מארחת את כוכבי משחקי השף

אבק של כוכבים: משתתפי משחקי השף מגיעים לבשל לכם

חדשות האוכל
מארז קוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה

איזה שוק: ספייסהאוס וכרמלה משיקים מארז קוקטיילים מרענן

חדשות האוכל
מסעדת מסט - טברנה טורקית אותנטית בתל אביב

איסטנבול פינת לוינסקי: הטברנה הטורקית שמרימה את תל אביב

חדשות האוכל
ארוחת בוקר של האחים בגינה מפנקת

ארוחת הבוקר של "האחים" מציעה מפלט מפנק מהמולת העיר

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
בראנץ' ספרדי לקיץ של בית קנדינוף

בין יפו לספרד: הבראנץ' הקליל של בית קנדינוף לקיץ

חדשות האוכל
פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ביצים ביצים: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה

אירועים ופסטיבלים
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
ארוחת בוקר של אלנה במלון נורמן

בשורה לזללנים: אחת מארוחות הבוקר הטובות בתל אביב חוזרת

חדשות האוכל
מסעדת ג'הג'ה משיקה ארוחת בוקר ופיצות חדשות

ג'הג'ה מציגה: פיצות חדשות לקיץ וארוחת בוקר של אופים

חדשות האוכל