בראנץ' זוגי בטייסטינג רום
קרדיט תמונה – מאיה זאן
שיתוף

תוכן עניינים

טייסטינג רום, בר היין הפופולרי השוכן במבנה טמפלרי משוחזר במתחם שרונה משיק תפריט בראנץ' זוגי חדש ומושחת מדי יום שישי בין השעות 11:00-16:00.

בר היין שמציע לאורך השבוע חווית בילוי משולבת עם מגוון רחב של יינות משובחים מכל העולם הנמזגים לגביע יין אישי ממערכות המזיגה החדשניות שבמקום, יציע בכל שישי את הבראנץ' הזוגי החדש במרפסת שטופת השמש של המקום.

הארוחה הזוגית כוללת 2 מנות פתיחה ו-3 עיקריות ממבחר מנות הדגל מהתפריט הקבוע של המקום לצד שלל מנות בוקר קלאסיות עם טוויסט עדכני כולל שתייה חמה וכוס יין במחיר של 260 ש"ח לזוג. מי שיזמין מראש ביום חמישי יזכה להנחה של 50 ש"ח ממחיר הארוחה.

עוד טעימה: הבראנץ' המושחת של הבושוויק חוזר עם שפים אורחים

בראנץ' שישי בטייסטינג רום – מה יש לזלול?

הבראנץ' מתחיל עם מנות פתיחה לחלוקה המוגשות למרכז השולחן כמו נשנוש בריוש עם גבינת סנט מור צלויה, דבש, טימין ושמן שום ופוקאצ'ה עם רוטב עגבניות, פלפל חריף ופסטו בזיליקום-פרמזן

לעיקריות תוכלו לבחור 3 מנות מתוך סשימי סלמון עם רוטב יוזו הדרים, סויה, צ'ילי ושומשום שחור; קרפצ'יו סלק עם בלסמי, שמן זית, צנוברים ומיקרו בזיליקום; סלט אנדיב עם סלנובה, פרי העונה ושבבי פקאן ובוראטה על מצע קונפיטורת עגבניות שרי, חומץ בלסמי ומיקרו בזיליקום.

אגז בנדיקט בבראנץ' של טייסטינג רום
אגז בנדיקט בבראנץ' של טייסטינג רום | צילום: עוז אוחיון

עוד תמצאו במנות העיקריות לבחירה מבחר מנות ביצים כמו אגז רויאל עם סלמון גרבלקס, בריוש, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז; מקושקשת כמהין על חלה קלויה וחמאה לצד צנוניות, עגבניות שרי ועשבי תיבול והעלומות של פינטו – ביצים עלומות עם מטבוחה, קרם פרש, כוסברה וחלה.

בראנץ' שישי בטייסטינג רום | אליעזר קפלן 36, מתחם שרונה, תל אביב | שישי 11:00-16:00 | כשר בפיקוח צהר | הזמנות בטלפון 03-5333213 ובאתר אונטופו

עוז אוחיון

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס