המבורגר סינטה של טאטי ביסטרו
קרדיט תמונה – דרור ורסבסקי

לחוח שפונדרה וניוקי בזוקה: קפה טאטי חוגגים 20

קפה טאטי הוותיקה והמוערכת מגבעתיים חוגגת 20 שנה להקמתה עם תפריט ספיישל המשלב את מנות המיתולוגיות ומנות חדשות ומסקרנות
שיתוף

תוכן עניינים

קפה טאטי המיתולוגית מגבעתיים חוגגת 20 שנה להקמתה, השג לא מבוטל בענף המסעדנות הישראלי ומשיקה את תפריט "דורות" המשלב בין מנות אייקוניות של המסעדה לאורך השנים לבין מנות ספיישל חדשות ומסקרנות.

עוד טעימה: מסעדת הבשרים המושחתת פריז טקסס נפתחה בגבעתיים

20 שנה לקפה טאטי – מה בתפריט?

בין המנות החדשות בתפריט של השף בני אשכנזי שמתאימות במיוחד לעונה הקרה הבאה עלינו לטובה תמצאו סשימי ברוטב הדרים, סינטה צרובה ולחוח שפונדרה.

באגף המנות המיתולוגיות תמצאו המבורגר סינטה על חלת בריוש עם פורטבלו ורוטב הולנדז, לביבות פרסה, ניוקי בזוקה ורוד ברוטב שמנת, גורגונזולה, סלק ואגוזי מלך; חזה עוף בקרמל תפוז עם שערות פרסה וחציל קלוי ועוד.

סשימי טונה אדומה של טאטי
סשימי טונה אדומה של טאטי | צילום: יח"צ

טאטי החלה דרכה כבית קפה קטן בגבעתיים שהציע מבחר ארוחות בוקר ומאפים מיוחדים. עם השנים התרחב התפריט וכיום תמצאו בו מבחר של שקשוקות ופריטטות וקוקטיילים מרעננים בבוקר לצד תפריט ערב הכולל פסטות, פיצות, בשרים ודגים.

לפני כשנה רכשה רשת בתי הקפה אילנ'ס של אהוד קרלינסקי את המותג טאטי בבעלות ענת זרמתי תמורת סכום המוערך ב-9 מליון ש"ח. במסגרת העסקה עברה הבעלות על מפלעת המאפים של טאטי ביהוד והסניף בקניון גינדי TLV עם סניפים חדשים משותפים תחת השם "טאטי אנד אילנ'ס". זרמתי תשאר הבעלים של המסעדות ביהוד ובבית הוורד בכניסה לגבעתיים

טאטי ביסטרו | דרך השלום 53, גבעתיים, 03-7315880 | טאטי יהוד אברהם גירון 3, יהוד | הזמנות טלפון 03-7315880 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס