עסקית חריפה של בית תאילנדי
קרדיט תמונה – יהונתן בן חיים

לוהט פה: בית תאילנדי משיקה ארוחה עסקית חריפה

המסעדה המוערכת בית תאילנדי שתחגוג בחודש הבא 26 שנים להקמתה מוסיפה לתפריט הצהריים ארוחה עסקית חריפה לאמיצים בלבד לצד קוקטיילים חדשים ומרעננים
שיתוף

תוכן עניינים

בית תאילנדי של יריב מלילי תחגוג בחודש הבא לא פחות מ-26 שנים להקמתה ולא מפסיקה להתחדש לרגע.

בימים אלו הושקה במסעדה התאילנדית האהובה עסקית צהריים חדשה וחריפה במיוחד ותפריט קוקטיילים קייצי, מקורי ומרענן.

העסקית החריפה של בית תאילנדי כוללת מבחר מנות חריפות ולא מתנצלות למקצוענים בלבד המשלבות מבחר של פלפלים חריפים בדרגות חריפות שונות.

עוד טעימה: אהן תאי – מסעדה תאילנדית חדשה בתל אביב
ויש גם מסעדה חדשה של תומאס זוהר

עסקית חריפה של בית תאילנדי – מה בתפריט?

תמצאו בה יאם סאי הואה – נקניקייה צלויה מצ'אנג מאי על סלט פלפלים חריפים ובצל סגול; יאם פלה הנג – מליטות מיובשות ופריכות בסלט עם בצל, סלרי ופלפלים חריפים; פאק בונג מו קרופ – מורנינג גלורי עם פרוסות ברוסט פריכות, תאו תייאו ופלפלים חריפים ופלה פאד פיקנג – נתחי לברק מטוגנים ומוקפצים בקארי אדום, פלפלים חריפים, בזיל תאי וירק עונתי (חציל תאי/לוביה/אפונת שלג).

הארוחה גם כוללת 2 בירות מהחבית לבחירה – בירת אלכסנדר הישראלית או בירת צ'אנג מתאילנד. מחיר העסקית עומד על 288 ש"ח לסועד.

ויש גם תפריט קוקטיילים חדש

בנוסף, בכדי להקל על האמיצים שיחליטו לנסות את העסקית החריפה או סתם מי שיחפשו מפלט מהקיץ הלוהט, משיקים בבית תאילנדי תפריט קוקטיילים חדש ומסקרן עם וייב תאילנדי אותנטי.

בתפריט החדש תמצאו קוקטיילים כמו טוקטוק דרייבר עם וודקה ״קטל 1״ בתיבול כפיר ליים ונגיעת ג׳ינג׳ר ביר; בנגקוק שרי עם טקילה, וורמוט ״מנצ׳ינו״ פריחת הדובדבן ומיץ חמוציות או צ׳אן לק קון עם "מרטיני ביאנקו", וודקה "קטל 1", ״שוצ׳ו״ תה ירוק ומיץ אננס.

תפריט הקוקטיילים החדש של בית תאילנדי
תפריט הקוקטיילים החדש של בית תאילנדי | צילום: יח"צ

עוד בתפריט: ספלוט-תקאי עם ג׳ין ״טאנקרי״, ליקר קוקוס, מיץ אננס ועלי למון גראס; ניגורי מצ׳ומפון עם ״שוצ׳ו״, סאקה ״שלג מושלם״ מלפפון ובזיליקום; ממוואנגו עם רום, ליקר דובדבנים ״לוקסארדו״, מיץ מנגו ונגיעת צ׳ילי וג׳ין "שרמייסטר" קייאו עם ג׳ין ״טאנקרי״ ירקרק מכוסברה ומלפפון, עם נגיעת אניס.

בנוסף מציעים בבית תאילנדי מבחר קוקטיילים קלאסיים כמו מרגריטה, מוחיטו, מאי תאי ואולד פאשן וגם מוקטיילים – קוקטיילים ללא אלכוהול כמו סוויט אנד תאי עם אננס, מנגו, לימון ונענע ולמון תאי עם חמוציות, ליצ׳י, לימון ולמון גראס.

עסקית חריפה בבית תאילנדי | ראשון-חמישי 12:00:16:30 | בוגרשוב 8, תל אביב | 288 ש"ח לסועד | הזמנת שולחן בטלפון 03-517-8568 ובאתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס