מזקקת Thinkers מציגה: הברבן הישראלי הראשון

מזקקת Thinkers הירושלמית הצעירה משיקה בשיתוף עם חברת הכרם את הברבן הישראלי הראשון Dew of B’Dolah שיושן ובוקבק בארץ.
הברבן הישראלי הראשון של מזקקת Thinkers
הברבן הישראלי הראשון של מזקקת Thinkers | צילום: Steve Hellerstein

מזקקת Thinkers הירושלמית משיקה את Dew of B'olah (טלא דבדולחא), הברבן הישראלי הראשון של המותג שנולד וזוקק באוהיו על פי מסורת הוויסקי האמריקאית, השתבח והתבגר בים בדרכו לארץ והתיישן ובוקבק פה בישראל.

הברבן החדש מכיל 47.3% אלכוהול ומיושן במתודת 100% Single Barrel (100% וויסקי שיושן באותה החבית), ו-100% לא מסונן. שמו לקוח מהקבלה ומתאר איזון הרמוני בין משתנים רבים. הוא מתאפיין בטעמים מורכבים, מובחנים ומאוזנים המחמיאים אחד לשני וחווית לגימה חלקה וחדה עם אופי מובהק.

עוד טעימה: מארזי קוקטיילים חדשים של כרמלה וספייסהאוס

עדכונים טעימים למייל!

מאוהיו כל הדרך לנמל חיפה

Dew of B'olah של Thinkers מופק מ-Mash של דגנים כשרים באיכות גבוהה שעוברים זיקוק ואחסון ידני ב-140 חביות עץ אלון באוהיו. לאחר יישון של כ-4 חודשים, הבורבן מועבר לספינה בה הוא מבלה כחצי שנה של הפלגה רגועה באוקיינוס האטלנטי כל הדרך לנמל חיפה.

עם ההגעה לנמל החביות מיושנות לתקופה נוספת של כשלוש שנים וחצי באוויר הפתוח ליד הים של חיפה ומשם מועבר הבורבן היישר לבקבוקים על ידי שבעה אנשי צוות נאמנים וחרוצים.

מזקקת Thinkers הוקמה באוקטובר 2018 ושואפת לשלב את המסורת והידע הרב מן העבר עם טכנולוגיות עכשוויות והמדע מאחורי הפסיכולוגיה של תחושת ההנאה האנושית.

המזקקה הצעירה הוקמה ע"י יעל קפלן ואבי אינגבר עם המנכ"ל בנט קפלן וסמנכ"ל התפעול מיכאל גינוסר בהשקעה של כ-5 מיליון דולר. במקום מייצרים גם וודקה 40/60 ושני סוגי ג'ין – ג'רוזלם דריי ג'ין ויזראלי סאנסט ג'ין.

מזקקת Thinkers
מזקקת Thinkers | צילום: מערכת לזלול

לאחרונה חתמה המזקקה על הסכם שיווק והפצה עם חברת ה"כרם" עם שאיפות לכבוש את השוק הבינלאומי בעקבות חתימה הסכם הפצה בלעדי בצפון אמריקה עם הקמעונאית הגדולה בעולם Total Wine & More (TWM).

במקום ברחוב אגריפס בירושלים פועל גם מרכז מבקרים המציע סיורים קבוצתיים המלווים את ההיסטוריה של האלכוהול, תהליך הייצור של המשקאות החריפים של Thinkers, הסודות הקטנים וטעימה מודרכת של מוצרי המזקקה.

ברבן Dew of B’Dolah של מזקקת Thinkers
ברבן Dew of B’Dolah של מזקקת Thinkers | צילום: Steve Hellerstein

ברבן Dew of B'olah של מזקקת Thinkers | כשרות STAR K | מחיר מומלץ: 350 ש"ח | 750 מ"ל | ABV 47.3% | להשיג בחנויות האלכוהול המובחרות ובאתר המזקקה

על "הכרם"

"הכרם" היא אחת מהחברות הגדולות והוותיקות בתחום הייבוא, השיווק וההפצה של משקאות חריפים, יינות ובירות בישראל. היא הוקמה בשנת 1921 ע"י ישראל אפשטיין ופועל גם כיום בבעלות המשפחה על ידי ניניו של המייסד.

החברה מעסיקה מעל 200 עובדים עם מחזור מכירות שנתי של כ-350 מיליון ש"ח ומייצגת בישראל מאות מותגי אלכוהול מובילים כמו גלנפידיך, סטולי, יגרמייסטר, מבחר יקבים מהארץ והעולם, בירות בינלאומיות ומקומיות כמו מבשלת "נגב" ועוד.

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
BALLOUT בתדר - כדורסל רחוב, קולינריה וקוקטיילים
שמח בתדר: כדורסל רחוב, הופעות חיות ותפריט אצטדיונים של אייל שני
אירועים ופסטיבלים
חוק מכירת יינות לאחר השעה 23:00
אושר חוק מכירת יינות בסופרים לאחר השעה 23:00
חדשות האוכל
וויזארדס גלידה אלכוהולית בטעמים
Wizard's – גלידה אלכוהולית חדשה למבוגרים בלבד
חדש על המדף
קולקציית הבשרים של מרינדו ליום העצמאות 2024
עצמאות 2024: נתחי בשר מוגזמים, שוקולד בוטיק מושחת ומארזי בירות לחג
חדש על המדף
טרנדים קולינריים טריים
מארז עם 2 בקבוקי יין - קברנה סוביניון 2023 יין אדום יבש ושרדונה 2023 יין לבן יבש של יקב תבור עם 2 כוסות יין מהודרות
היינות הכי שווים לפסח 2025 – מה למזוג בכל כוס?
חדשות האוכל
תשכחו מ"היין הקבוע": הכנו לכם את המדריך שיעשה סדר בארבע כוסות עם יינות מומלצים, מארזים מיוחדים ובחירות שלא תצטערו עליהן >>
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
תל אביב מזמינה אתכם לחגיגה מתוקה של עוגות וסיפורים ובתי קפה – עם מופעים, סיורים, תערוכות וסדנאות לכל המשפחה. גולת הכותרת - תחרות עוגת העיר >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
הפח מסריח במטבח? כל השיטות למניעת ריח רע בפח האשפה
מדריכים וטיפים
סלמון או טונה: איך לבחור דגים טריים ואיכותיים בשווקים
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל