מנגל מהצומח: טבעול מחדשת מתכונים לבורגר וטחון סנסישיונל

לקראת יום העצמאות חברת טבעול מחדשת את סדרת מוצרי סנסישיונל עם מתכון חדש לבורגר ולטחון מהצומח לצלייה על הגריל או על מחבת.
טבעול סנסישיונל - מתכון חדש טבעוני
טבעול סנסישיונל - מתכון חדש טבעוני | צילום: מערכת לזלול

המנגל המסורתי של יום העצמאות עבר אבולוציה מרשימה עם השנים. אמנם גריל הפחמים הפשוט עדיין מככב בכל פינה טובה בפארקים ובחצרות, אך בעוד בעבר הונחו עליו אופציות קרניבוריות בעיקרן, הרי שביום הולדתה ה-75 של מדינת ישראל כבשו את רשתות המנגל הישן והטוב מגוון של תחליפי בשר מסקרנים לצלייה לצמחונים וטבעונים.

עוד טעימה: טעמנו את תחליפי הבשר של חברת creative pea

מתכונים חדשים בסדרת Sensational של טבעול

כשנתיים לאחר שהשיקה את סדרת מוצרי סנסישיונל (Sensational) בארץ, חברת טבעול מציגה מתכון חדש ומשודרג לבורגר סנסישיונל ולטחון מן הצומח עם הבטחה למראה, טעם ומרקם משופרים.

גם במתכון החדש, בורגר וטחון סנסישיונל של טבעול הם טבעוניים לחלוטין עם כמות חלבון וסיבים גבוהה. המוצרים אינם מסומנים במדבקות אדומות ועשויים 100% רכיבים מן הצומח כמו סויה, סלק ושמן קוקוס.

בטבעול מספרים כי בורגר סנסשיונל זכה לאחרונה בפרס הטעם של ה-International Taste Institute עם ציון משוקלל של 88.4% ו-2 כוכבים על המראה, הטעם הריח והמרקם של המוצר. חבר השופטים במבחן הטעימה הורכב מכ-200 מומחים בעלי שם עולמי ביניהם שפים עטורי כוכבי מישלן וייננים מ-20 מדינות שונות.

מוצרי טבעול סנסיושיונל | צילום: סטודיו מרחב

הבורגר והטחון של סנסשיונל מצטרפים למוצרים הוותיקים בסדרה – נקניקיות סנסישיונל לצלייה עם שפע חלבון וברזל וללא חומרים משמרים נתחי סויה דמוי עוף על בסיס חלבון סויה ועל בסיס 6 רכיבים בלבד.

סדרת סנסישיונל של טבעול – יצאנו לזלול

הזללנים הצמחונים והטבעונים במערכת וגם אוכלי הבשר מביניהם, החמיאו לבורגר סנסישיונל שהוגש עסיסי ושחום לאחר צלייה על הגריל. חובבי הבשר ציינו גם את פרופיל הטעמים שמתקרב במתכון החדש למחוזות הבשריים בצורה מוצלחת.

את הטחון של סנסישיונל נסייני המערכת משלבים כבר זמן רב בשלל מאכלים, מקציצות ולזנייה ועד לבולונז וצ'ילי קון קרנה. הטחון נוח לעבודה מתנהג כמו בשר טחון רגיל בעת הטיגון או הבישול. העובדה כי הוא אינו מסומן במדבקות אדומות של נתרן, שומן רווי או סוכר הופך אותו לאופציה מעולה למקפידים על תפריט בריא ומאוזן.

גם הנקניקיות הפתיעו בעסיסיות כיפית עם מעטפת מתפצחת וטעמים עשירים ונתחי הסויה דמוי העוף היו קלים במיוחד להכנה בהקפצה מהירה עם ירקות במחבת ושדרגו את סלט הירקות בכמה דרגות.

סדרת סנסישיונל טבעול | להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המתמחות | פרטים נוספים וחוברת מתכונים של טבעול לעל האש באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
בשר-חדש של רידיפיין מיט ליום העצמאות
מוצרי "בשר-חדש" של רידיפיין מיט – עכשיו גם בבית
חדש על המדף
המבורגר בטעם בשר אדם?
הייתם טועמים? המבורגר בטעם בשר אדם הושק בשוודיה
חדשות האוכל
יום העצמאות האמריקאי 2023 במסעדות ובברים
הזלילה הגדולה: יום העצמאות האמריקאי 2023 במסעדות ובברים
חדשות האוכל
בייקון מתורבת של חברת Higher Steaks
בשר מתורבת: החברה שמגדלת בייקון מתורבת במעבדה
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
מסעדת LOFT בג'ורג' תל אביב משיקה במהלך חודש פברואר תפריט יפני ייחודי המשלב בין מנות קלאסיות עם אינטרפרטציה מודרנית של השף ניצן רז >>
פסטיבל ראמן 2025 במסעדת קמפאי באר שבע
חם בדרום: מסעדת קמפאי משיקה פסטיבל ראמן חורפי
חדשות האוכל
מסעדת קמפאי מבאר שבע חוזרת עם פסטיבל הראמן השנתי לכבוד חורף 2025. במסגרת הפסטיבל יוגשו 5 סוגי ראמן עשירים עם שלל תוספות מחממות לב ונפש >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
בדקנו: זו הדרך הנכונה לאחסן ג'ינג'ר במטבח
מדריכים וטיפים
רוצים אורז מושלם? תבשלו אותו כמו פסטה
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל