לזלול - מגזין אוכל ישראלי

מנגל מהצומח: טבעול מחדשת מתכונים לבורגר וטחון סנסישיונל

לקראת יום העצמאות חברת טבעול מחדשת את סדרת מוצרי סנסישיונל עם מתכון חדש לבורגר ולטחון מהצומח לצלייה על הגריל או על מחבת
טבעול סנסישיונל - מתכון חדש טבעוני
טבעול סנסישיונל - מתכון חדש טבעוני | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

המנגל המסורתי של יום העצמאות עבר אבולוציה מרשימה עם השנים. אמנם גריל הפחמים הפשוט עדיין מככב בכל פינה טובה בפארקים ובחצרות, אך בעוד בעבר הונחו עליו אופציות קרניבוריות בעיקרן, הרי שביום הולדתה ה-75 של מדינת ישראל כבשו את רשתות המנגל הישן והטוב מגוון של תחליפי בשר מסקרנים לצלייה לצמחונים וטבעונים.

עוד טעימה: טעמנו את תחליפי הבשר של חברת creative pea

מתכונים חדשים בסדרת Sensational של טבעול

כשנתיים לאחר שהשיקה את סדרת מוצרי סנסישיונל (Sensational) בארץ, חברת טבעול מציגה מתכון חדש ומשודרג לבורגר סנסישיונל ולטחון מן הצומח עם הבטחה למראה, טעם ומרקם משופרים.

גם במתכון החדש, בורגר וטחון סנסישיונל של טבעול הם טבעוניים לחלוטין עם כמות חלבון וסיבים גבוהה. המוצרים אינם מסומנים במדבקות אדומות ועשויים 100% רכיבים מן הצומח כמו סויה, סלק ושמן קוקוס.

בטבעול מספרים כי בורגר סנסשיונל זכה לאחרונה בפרס הטעם של ה-International Taste Institute עם ציון משוקלל של 88.4% ו-2 כוכבים על המראה, הטעם הריח והמרקם של המוצר. חבר השופטים במבחן הטעימה הורכב מכ-200 מומחים בעלי שם עולמי ביניהם שפים עטורי כוכבי מישלן וייננים מ-20 מדינות שונות.

מוצרי טבעול סנסיושיונל
מוצרי טבעול סנסיושיונל | צילום: סטודיו מרחב

הבורגר והטחון של סנסשיונל מצטרפים למוצרים הוותיקים בסדרה – נקניקיות סנסישיונל לצלייה עם שפע חלבון וברזל וללא חומרים משמרים נתחי סויה דמוי עוף על בסיס חלבון סויה ועל בסיס 6 רכיבים בלבד.

סדרת סנסישיונל של טבעול – יצאנו לזלול

הזללנים הצמחונים והטבעונים במערכת וגם אוכלי הבשר מביניהם, החמיאו לבורגר סנסישיונל שהוגש עסיסי ושחום לאחר צלייה על הגריל. חובבי הבשר ציינו גם את פרופיל הטעמים שמתקרב במתכון החדש למחוזות הבשריים בצורה מוצלחת.

את הטחון של סנסישיונל נסייני המערכת משלבים כבר זמן רב בשלל מאכלים, מקציצות ולזנייה ועד לבולונז וצ'ילי קון קרנה. הטחון נוח לעבודה מתנהג כמו בשר טחון רגיל בעת הטיגון או הבישול. העובדה כי הוא אינו מסומן במדבקות אדומות של נתרן, שומן רווי או סוכר הופך אותו לאופציה מעולה למקפידים על תפריט בריא ומאוזן.

גם הנקניקיות הפתיעו בעסיסיות כיפית עם מעטפת מתפצחת וטעמים עשירים ונתחי הסויה דמוי העוף היו קלים במיוחד להכנה בהקפצה מהירה עם ירקות במחבת ושדרגו את סלט הירקות בכמה דרגות.

סדרת סנסישיונל טבעול | להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המתמחות | פרטים נוספים וחוברת מתכונים של טבעול לעל האש באתר

Picture of שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חטיף בננית וחטיף תותית במהדורה חדשה

אחוה מציגים: חטיף בננית ותותית – הקאמבק

חדש על המדף
סטייק ביונד טבעוני מגיע אל המדפים

ביונד סטייק: הדור הבא של תחליפי הבשר מושק בארה"ב

חדשות האוכל
בייקון מתורבת של חברת Higher Steaks

בשר מתורבת: החברה שמגדלת בייקון מתורבת במעבדה

חדשות האוכל
רידיפיין מיט מגיעים אל רשת AM:PM

הבשר החדש של רידיפיין מגיע אל רשת AM:PM

חדש על המדף
תערובות תחליפי הבשר של קריאייטיב פיי

הדבר האמיתי? מה חשבנו על תחליפי הבשר של קריאייטיב פי

חדש על המדף
יום העצמאות האמריקאי 2023 במסעדות ובברים

הזלילה הגדולה: יום העצמאות האמריקאי 2023 במסעדות ובברים

חדשות האוכל
המבורגר בטעם בשר אדם?

הייתם טועמים? המבורגר בטעם בשר אדם הושק בשוודיה

חדשות האוכל
ציוד מומלץ למנגל המושלם

המדריך השלם לגריל: כל הציוד שצריך למנגל המושלם

מדריכים וטיפים
שניצל בצורת ארץ ישראל של עוף טוב

זה באמת קורה: שניצל בצורת ארץ ישראל מגיע למדפים

חדש על המדף
כדורי בשר טבעוניים של איקאה

חדש במסעדות רשת איקאה: כדורי בשר טבעוניים

חדשות האוכל
בשר-חדש של רידיפיין מיט ליום העצמאות

מוצרי "בשר-חדש" של רידיפיין מיט – עכשיו גם בבית

חדש על המדף
פופ אפ טבעוני של ברגר קינג ישראל

מי צריך בשר: ברגר קינג משיקה פופ אפ טבעוני בדיזנגוף סנטר

חדשות האוכל