המנגל המסורתי של יום העצמאות עבר אבולוציה מרשימה עם השנים. אמנם גריל הפחמים הפשוט עדיין מככב בכל פינה טובה בפארקים ובחצרות, אך בעוד בעבר הונחו עליו אופציות קרניבוריות בעיקרן, הרי שביום הולדתה ה-75 של מדינת ישראל כבשו את רשתות המנגל הישן והטוב מגוון של תחליפי בשר מסקרנים לצלייה לצמחונים וטבעונים.
עוד טעימה: טעמנו את תחליפי הבשר של חברת creative pea
מתכונים חדשים בסדרת Sensational של טבעול
כשנתיים לאחר שהשיקה את סדרת מוצרי סנסישיונל (Sensational) בארץ, חברת טבעול מציגה מתכון חדש ומשודרג לבורגר סנסישיונל ולטחון מן הצומח עם הבטחה למראה, טעם ומרקם משופרים.
גם במתכון החדש, בורגר וטחון סנסישיונל של טבעול הם טבעוניים לחלוטין עם כמות חלבון וסיבים גבוהה. המוצרים אינם מסומנים במדבקות אדומות ועשויים 100% רכיבים מן הצומח כמו סויה, סלק ושמן קוקוס.
בטבעול מספרים כי בורגר סנסשיונל זכה לאחרונה בפרס הטעם של ה-International Taste Institute עם ציון משוקלל של 88.4% ו-2 כוכבים על המראה, הטעם הריח והמרקם של המוצר. חבר השופטים במבחן הטעימה הורכב מכ-200 מומחים בעלי שם עולמי ביניהם שפים עטורי כוכבי מישלן וייננים מ-20 מדינות שונות.
הבורגר והטחון של סנסשיונל מצטרפים למוצרים הוותיקים בסדרה – נקניקיות סנסישיונל לצלייה עם שפע חלבון וברזל וללא חומרים משמרים נתחי סויה דמוי עוף על בסיס חלבון סויה ועל בסיס 6 רכיבים בלבד.
סדרת סנסישיונל של טבעול – יצאנו לזלול
הזללנים הצמחונים והטבעונים במערכת וגם אוכלי הבשר מביניהם, החמיאו לבורגר סנסישיונל שהוגש עסיסי ושחום לאחר צלייה על הגריל. חובבי הבשר ציינו גם את פרופיל הטעמים שמתקרב במתכון החדש למחוזות הבשריים בצורה מוצלחת.
את הטחון של סנסישיונל נסייני המערכת משלבים כבר זמן רב בשלל מאכלים, מקציצות ולזנייה ועד לבולונז וצ'ילי קון קרנה. הטחון נוח לעבודה מתנהג כמו בשר טחון רגיל בעת הטיגון או הבישול. העובדה כי הוא אינו מסומן במדבקות אדומות של נתרן, שומן רווי או סוכר הופך אותו לאופציה מעולה למקפידים על תפריט בריא ומאוזן.
גם הנקניקיות הפתיעו בעסיסיות כיפית עם מעטפת מתפצחת וטעמים עשירים ונתחי הסויה דמוי העוף היו קלים במיוחד להכנה בהקפצה מהירה עם ירקות במחבת ושדרגו את סלט הירקות בכמה דרגות.
סדרת סנסישיונל טבעול | להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המתמחות | פרטים נוספים וחוברת מתכונים של טבעול לעל האש באתר