טארט לאבנה של טרה ז'ולי פטיסרי
קרדיט תמונה – גליה אבירם

טרה ז'ולי פטיסרי: קונדיטוריית בוטיק צרפתית קלאסית בבאר שבע

בלב מתחם הפורום בבאר שבע נפתח פטיסרי צרפתי קלאסי בשם טרה ג'ולי המציע שלל עוגות ראווה, מאפים מפתים, שוקולד ושלל קינוחים מפתיעים
שיתוף

תוכן עניינים

כמה ימים לפני שחגי תשרי השתלטו על חיינו, נפתחה בבאר שבע פטיסרי וקונדיטוריית בוטיק חדשה בשם טרה ז'ולי (Tres Jolie) באירוע השקה שמח ומתוק במיוחד.

הפטיסרי החדש שייך לבעלי בית הקפה או לה לה שממוקם בסמוך במתחם "הבלוק". המקום מתהדר בעיצוב נקי וקלאסי סטייל קונדיטוריות הבוטיק של פריז וויטרינה בוהקת מעוגות ראווה ושלל מאפים, שוקולדים וקינוחים מפתים.

עוד טעימה: קונדיטוריית לה גוטה פטיסרי נפתחה באשדוד

מי שאחראית לתפריט של טרה ז'ולי היא השף קונדיטורית מורן טביב זדה שעוסקת בתחום כבר יותר מ-17 שנה והייתה הקונדיטורית של קבוצת מסעדות קמפאי ב-5 השנים האחרונות.

מלבד המאפים הטריים מציעים ב-Tres Jolie מבחר של ריבות, ממרחים, עוגיות, שוקולדים ועוד הפתעות, כולם תוצרת המקום.

טרה ז'ולי Tres Jolie – מה בתפריט?

את הבוקר בטרה ז'ולי תוכלו לפתוח עם קרואסון צרפתי קלאסי, קרואסון במילוי קרם פיסטוק, קרואסון קרמל בציפוי פריך ועוד שפע מילויים וטעמים מתחלפים, זאת לצד מאפי בוקר קלאסיים וקינוחים מקוריים אחרים כמו מלך היער – פאדג' בראוני עם שוקולד קרמל, גנאש שוקולד חלב וקראמבל קקאו.

עוד מציעים במקום מבחר של פחזניות שמנמנות במילויים עשירים מפחזניות גבינה ופסיפלורה ופחזניות קרם אגוזי לוז עד פחזניות פיסטוק ודובדבני אמרנה, פחזניות גבינה ופטל ופחזניות מלבי עם שוקולד לבן ופיסטוק.

פרופיטול פיסטוק ושוקולד לבן של טרה ז'ולי
פרופיטול פיסטוק ושוקולד לבן של טרה ז'ולי | צילום: גליה אבירם

אורחי קבע נוספים בפטיסרי הם הטארטלטים והטארטים המקוריים תוצרת המקום עם שילובי טעמים מסקרנים שלא רואים כל יום. בין השאר תוכלו לזלול טארט מלבי, טארט פיסטוק ושוקולד לבן עם פטל, טארט שוקולד ופרלינה אגוזי לוז, טארט לימון ויוזו וגם טארט לאבנה, שמן זית ולימון שאתם חייבים לנסות.

אם עוד יישאר לכם מקום, תוכלו לטעום פרלינים ושוקולדים עבודת יד ולרכוש הביתה מבחר של עוגות ראווה ולאחרונה גם לחמי מחמצת עם שלל תוספות.

טרה ז'ולי פטיסרי Tre's Jolie Patisserie | ראובן רובין 3, מתחם הבלוק, באר שבע | ראשון-חמישי 08:30-19:00 שישי 08:00-16:00 | הזמנות בטלפון 08-9262737 | עדכונים בעמוד האינסטגרם

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס