לזלול - מגזין אוכל ישראלי

טרה ז'ולי פטיסרי: קונדיטוריית בוטיק צרפתית קלאסית בבאר שבע

בלב מתחם הפורום בבאר שבע נפתח פטיסרי צרפתי קלאסי בשם טרה ג'ולי המציע שלל עוגות ראווה, מאפים מפתים, שוקולד ושלל קינוחים מפתיעים
טארט לאבנה של טרה ז'ולי פטיסרי
טארט לאבנה של טרה ז'ולי פטיסרי | צילום: גליה אבירם
שיתוף

כמה ימים לפני שחגי תשרי השתלטו על חיינו, נפתחה בבאר שבע פטיסרי וקונדיטוריית בוטיק חדשה בשם טרה ז'ולי (Tres Jolie) באירוע השקה שמח ומתוק במיוחד.

הפטיסרי החדש שייך לבעלי בית הקפה או לה לה שממוקם בסמוך במתחם "הבלוק". המקום מתהדר בעיצוב נקי וקלאסי סטייל קונדיטוריות הבוטיק של פריז וויטרינה בוהקת מעוגות ראווה ושלל מאפים, שוקולדים וקינוחים מפתים.

עוד טעימה: קונדיטוריית לה גוטה פטיסרי נפתחה באשדוד

מי שאחראית לתפריט של טרה ז'ולי היא השף קונדיטורית מורן טביב זדה שעוסקת בתחום כבר יותר מ-17 שנה והייתה הקונדיטורית של קבוצת מסעדות קמפאי ב-5 השנים האחרונות.

מלבד המאפים הטריים מציעים ב-Tres Jolie מבחר של ריבות, ממרחים, עוגיות, שוקולדים ועוד הפתעות, כולם תוצרת המקום.

עוד טעימה: מסעדת שאקטי באר שבע מתרחבת ומשתדרגת

טרה ז'ולי Tres Jolie – מה בתפריט?

את הבוקר בטרה ז'ולי תוכלו לפתוח עם קרואסון צרפתי קלאסי, קרואסון במילוי קרם פיסטוק, קרואסון קרמל בציפוי פריך ועוד שפע מילויים וטעמים מתחלפים, זאת לצד מאפי בוקר קלאסיים וקינוחים מקוריים אחרים כמו מלך היער – פאדג' בראוני עם שוקולד קרמל, גנאש שוקולד חלב וקראמבל קקאו.

עוד מציעים במקום מבחר של פחזניות שמנמנות במילויים עשירים מפחזניות גבינה ופסיפלורה ופחזניות קרם אגוזי לוז עד פחזניות פיסטוק ודובדבני אמרנה, פחזניות גבינה ופטל ופחזניות מלבי עם שוקולד לבן ופיסטוק.

פרופיטול פיסטוק ושוקולד לבן של טרה ז'ולי
פרופיטול פיסטוק ושוקולד לבן של טרה ז'ולי | צילום: גליה אבירם

אורחי קבע נוספים בפטיסרי הם הטארטלטים והטארטים המקוריים תוצרת המקום עם שילובי טעמים מסקרנים שלא רואים כל יום. בין השאר תוכלו לזלול טארט מלבי, טארט פיסטוק ושוקולד לבן עם פטל, טארט שוקולד ופרלינה אגוזי לוז, טארט לימון ויוזו וגם טארט לאבנה, שמן זית ולימון שאתם חייבים לנסות.

אם עוד יישאר לכם מקום, תוכלו לטעום פרלינים ושוקולדים עבודת יד ולרכוש הביתה מבחר של עוגות ראווה ולאחרונה גם לחמי מחמצת עם שלל תוספות.

טרה ז'ולי פטיסרי Tre's Jolie Patisserie | ראובן רובין 3, מתחם הבלוק, באר שבע | ראשון-חמישי 08:30-19:00 שישי 08:00-16:00 | הזמנות בטלפון 08-9262737 | עדכונים בעמוד האינסטגרם

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה - שעה יפה

"שעה יפה": אלון שבו ומלון ג'אפה במחווה לשעת התה

חדשות האוכל
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
חנוכה 2022: קולקציית הסופגניות של ביסקוטי "ויוה לה רבולושיין"

או לה לה: טעמנו את הסופגניות של ביסקוטי לחנוכה 2022

חדשות האוכל
ולנטיין 2023 בקונדיטוריות במאפיות ובגלידריות

איזה מתוקים: ולנטיין 2023 בקונדיטוריות ובמאפיות

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
קולקציית עוגות לראש השנה 2023 של ביסקוטי

דבש והפתעות נוספות: זללנו את עוגות ראש השנה של ביסקוטי

חדשות האוכל
פסטיבל הקינוחים של אשדוד - קרם דה לה קרם 2023

דרום מתוק: פסטיבל הקינוחים 'קרם דה לה קרם' חוזר לאשדוד

אירועים ופסטיבלים
רוגלידה - רוגלך במבה וגלידה של ביסקוטי

הלהיט הבא? תכירו את הרוגלידה – רוגלך בטעמים עם גלידה אמריקאית

חדשות האוכל
קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדרלנד פטיסרי

וונדרלנד פטיסרי משיקים קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים

חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2020

חנוכה 2020: הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות

חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2021

חנוכה 2021: כל הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות

חדשות האוכל
קונדיטוריית לאר דו פאן

לאר דו פאן: פטיסרי צרפתי קלאסי בלב רעננה

חדשות האוכל