מסעדת שאקטי הטבעונית החדשה בבאר שבע
קרדיט תמונה – שיר פריימן
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר שבסוף חודש יולי עברה המסעדה למיקום חדש ורחב ידיים עם תפריט הרצה של מנות קלאסיות וחדשות, מסעדת שאקטי הטבעונית האהובה מבאר שבע נפתחת רשמית תחת מיתוגה הרענן והמשודרג.

האוכל של מסעדת שאקטי הטבעונית מבאר שבע
האוכל של מסעדת שאקטי הטבעונית מבאר שבע | צילום: שיר פריימן

שאקטי, מהמסעדות הטבעוניות המובילות והאהובות בבאר שבע, הוקמה בשנת 2018 ע"י המסעדנית ליאל אברמס ושרדה גם את תקופת הקורונה המאתגרת בהצלחה.

עוד טעימה: טרה ז'ולי פטיסרי – הקונדיטוריה שכובשת את באר שבע

מסעדת שאקטי החדשה – מה בתפריט?

בתפריט המסעדה תמצאו מבחר תבשילים בריאים ומלאי חלבון, סלטים, וכריכים לצד מזון מהיר כמו שניצלונים וקורנדוג, טבעונים למהדרין כמובן, ספיישלים מתחלפים וקינוחים מושחתים.

האוכל במסעדת שאקטי מקבל השראה ממדינות ברחבי העולם עם שלל סגנונות בישול מסורתיים מסמוסות בתפריט שלנו ניתן למצוא מנות מסורתיות כמו סמוסות, לזניה, מפרום וחריימה ועד באן יווני ושניצל בחלה וספיישלים מתחלפים קובה סלק סולת במילוי נתחי סויה, עדשים, אגוזי מלך וירק במרק סלק חמצמץ לצד אורז.
הכל באווירה ביתית וחמה.

שניצל טבעוני בחלה של מסעדת שאקטי בבאר שבע
שניצל טבעוני בחלה של מסעדת שאקטי בבאר שבע | צילום: שיר פריימן

בנוסף פועלת במקום מעדנייה בה ניתן לרכוש הביתה את כל הרטבים והממרחים המוגשים עם המנות כמו גבינת שקדים עבודת יד, לאבנה ביתית וממרח סקורדליה וחומרי גלם ותחליפי בשר מיוחדים מטמפה וטופו ועד לטונה טבעונית.

ארוחות בוקר ישראליות בשאקטי

לאחרונה החלו להציע במסעדה גם ארוחות בוקר ישראליות מפנקות עם מטבלים עבודת יד ותוספות מפתיעות בכל יום בין השעות 9:30-12:00.

בתפריט ארוחות הבוקר תוכלו לבחור בין בוקר מקושקשת טופו עם בצל סגול ופטרוזיליה, סלט טרי, לחם ו-6 מאזטים מהמעדנייה לצד שתייה חמה וקרה לבחירה (65 ש"ח); רולקס אוגנדי – חביתת קמח חומוס קלוי בטורטיה עם עגבניה, בצל סגול וכרוב לצד איולי סחוג וסלט אישי (39 ש"ח); צ'יה בול עם פודינג צ'יה סמיך בחלב שקדים, פירות טריים, גרנולה וסילאן (42 ש"ח).וטוסט ילדות עם גבינה צהובה טבעונית, רוטב פיצה ושום קונפי לצד סלט אישי (36 ש"ח)

מסעדת שאקטי | רינגלבלום 86, באר שבע | ראשון-חמישי, 12:00-22:00. שישי, 11:00-15:00 | טבעונית ללא תעודת כשרות | הזמנות בטלפון 08-6674155 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס