חיים כהן מארח את הבר הכי מדובר בתל אביב לערב חד פעמי

שף חיים כהן ממשיך במסורת ערבי האירוח שלו במסעדת יפו תל אביב והפעם בשיתוף פעולה יוצא דופן עם אמן הקוקטיילים אריאל לייזגולד.
חיים כהן ואריאל לייזגולד -בלבוי X יפו-תל אביב
חיים כהן ואריאל לייזגולד -בלבוי X יפו-תל אביב | צילום: בר אלגרנטי

שף חיים כהן ממשיך בסדרת ערבי הדואט במסעדת יפו תל אביב במסגרתם הוא מארח קולגות מהטבח לארוחות משותפות וחד פעמיות. במפגש הבא צפוי כהן לארח לראשונה את אמן הקוקטיילים אריאל לייזגולד לחוויה משולבת של מנות ספיישל ודרינקים מותאמים.

אריאל לייזגולד, ממייסדי קבוצת בלבוי הכוללת את הברים פנטסטיק, 223, פליקס ואת בר הקוקטיילים האהוב בלבוי שהתרחב אף לסניף בברלין, מתייחס לבניית משקאות כפי ששף מתייחס להרכבת מנה – ממציאת השראה, דרך בניית הסיפור ועד לטאץ' הסופי של איזון הטעמים, המרקמים והנראות.

יפו תל אביב X בל בוי – מה יש לזלול?

לכבוד האירוע במסעדת יפו-תל אביב הרכיבו כהן ולייזגולד תפריט טעימות חד פעמי של כ-5 מנות כשכל מנה מתלווה קוקטייל ייעודי ומותאם משלו.

עדכונים טעימים למייל!

הארוחה תתחיל עם 3 פתיחים שיוגשו לכל אורח – קאטייף טרטר בקר, בליני קרם פרש, קוויאר שחור, קובית חצי מיסו, איולי תטבילה ועוד.

לאחר מכן תוגש מנה ראשונה לבחירה מבין מנות כמו סלט ירוק עם אגס מקורמל, גבינת מנצ'גו ווינגרט זעתר; סשימי דג ים עם וינגרט תפוזי דם; ברוסקטה מוח מבושל בחמאת איולי לימון כבוש ועלים ירוקים ועוד.

חיים כהן ואריאל לייזגולד ביפו-תל אביב
חיים כהן ואריאל לייזגולד ביפו-תל אביב | צילום: בר אלגרנטי

למנת ביניים תוכלו לבחור בין שישברק עם לאבנה וזעתר, תרד תורכי, גבינת צאן ורוטב יוגרט חם; לשון טלה עם כוסברה, צ'ילי אדום, לימון כבוש ואריסה; רביולי זנב שור ועוד.

בעיקריות לבחירה תמצאו מנות כמו סטייק דלעת עם גבינת קשיו, גרעיני דלעת מקורמלים, צ'ילי ג'ינג'ר וציר דלעת; צלעות טלה במילוי בצל; פלייקים של פילה דג ים עם ריזוטו ותרד שחור ועוד.

לקינוח תוכלו לבחור מבין מתוקים קלאסיים כמו כנאפה, טירמיסו או לילות ביירות. ייתכנו שינויים בתפריט.

ומה בקוקטיילים?

את הארוחה ילוו 5 קוקטיילים מותאמים מעשיו ידיו של אריאל לייזגולד כמו Rings a Bell עם ג'ין טנקיריי, קמפרי, חומץ בלסמי מתובל בקקאו, פסיפלורה, סוביניון, ליצ'י ואשכולית; Señor Smokey עם מזקל, אשכולית אדומה, ליים, פלרנום, אגבה, ביטרס שוקולד וחלבון מעושן ועמוק ו-Keep Clean עם וודקה קטל וואן, קורדיאל פרחי בר, ליקר סמבוק, נענע, ולימון פרחוני.

הקוקטיילים של הבלבוי מגיעים ליפו-תל אביב
הקוקטיילים של הבלבוי מגיעים ליפו-תל אביב | צילום: אנטולי מיכאלו

עוד תמצאו קוקטיילים לא שגרתיים עם שילובים מסקרנים וטעמים ים תיכוניים כמו Bazaar Fix #6 עם אוזו, אספרסו, חווייג', חמאת פיסטוק, גרנדין, ורדים, גרניום ואשכולית אדומה המוגש במיני פינג'אן או Tahina Colada עם רום זקאפה 23, טחינה גולמית, אננס, אורג'ה, פלרנום ושמנת. כל קוקטייל מכיל כ-100 מ"ל.

המחיר הארוחה המיוחדת עומד על 450 ש"ח לסועד, התפריט המלא יוצג בערב עצמו. מספר המקומות מוגבל ויש להזמין שולחן מראש.

יפו תל אביב X בלבוי | מסעדת יפו-תל אביב | יגאל אלון 98, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-6249249

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל האוכל תל אביב EAT 2023

פסטיבל האוכל תל אביב EAT מהדורת 2023 – מה יש לזלול?

אירועים ופסטיבלים
מארז קוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה

איזה שוק: ספייסהאוס וכרמלה משיקים מארז קוקטיילים מרענן

חדשות האוכל
תפריט עסקיות צהריים במסעדת a למבוגרים ולילדים

קיץ חם: מסעדת a משיקה עסקיות צהריים למבוגרים ולילדים

חדשות האוכל
שבוע הקוקטיילים של תל אביב 2022

שבוע הקוקטיילים של תל אביב 2022 יוצא לדרך

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב

שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13

אירועים ופסטיבלים
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת בר מצווה ומארחת שפים אורחים לארוחות שישי חד פעמיות ושיחות אינטימיות על הבר >>
קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>

מדריכים שאהבתם

איך לנקות כוסות זכוכית עכורות: המדריך להחזרת הברק

מדריכים וטיפים

בדקנו: הטריק הפשוט ששומר על חסה טרייה ל-10 ימים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?