חיים כהן מארח את הבר הכי מדובר בתל אביב לערב חד פעמי

שף חיים כהן ממשיך במסורת ערבי האירוח שלו במסעדת יפו תל אביב והפעם בשיתוף פעולה יוצא דופן עם אמן הקוקטיילים אריאל לייזגולד.
חיים כהן ואריאל לייזגולד -בלבוי X יפו-תל אביב
חיים כהן ואריאל לייזגולד -בלבוי X יפו-תל אביב | צילום: בר אלגרנטי

שף חיים כהן ממשיך בסדרת ערבי הדואט במסעדת יפו תל אביב במסגרתם הוא מארח קולגות מהטבח לארוחות משותפות וחד פעמיות. במפגש הבא צפוי כהן לארח לראשונה את אמן הקוקטיילים אריאל לייזגולד לחוויה משולבת של מנות ספיישל ודרינקים מותאמים.

אריאל לייזגולד, ממייסדי קבוצת בלבוי הכוללת את הברים פנטסטיק, 223, פליקס ואת בר הקוקטיילים האהוב בלבוי שהתרחב אף לסניף בברלין, מתייחס לבניית משקאות כפי ששף מתייחס להרכבת מנה – ממציאת השראה, דרך בניית הסיפור ועד לטאץ' הסופי של איזון הטעמים, המרקמים והנראות.

יפו תל אביב X בל בוי – מה יש לזלול?

לכבוד האירוע במסעדת יפו-תל אביב הרכיבו כהן ולייזגולד תפריט טעימות חד פעמי של כ-5 מנות כשכל מנה מתלווה קוקטייל ייעודי ומותאם משלו.

עדכונים טעימים למייל!

הארוחה תתחיל עם 3 פתיחים שיוגשו לכל אורח – קאטייף טרטר בקר, בליני קרם פרש, קוויאר שחור, קובית חצי מיסו, איולי תטבילה ועוד.

לאחר מכן תוגש מנה ראשונה לבחירה מבין מנות כמו סלט ירוק עם אגס מקורמל, גבינת מנצ'גו ווינגרט זעתר; סשימי דג ים עם וינגרט תפוזי דם; ברוסקטה מוח מבושל בחמאת איולי לימון כבוש ועלים ירוקים ועוד.

חיים כהן ואריאל לייזגולד ביפו-תל אביב | צילום: בר אלגרנטי

למנת ביניים תוכלו לבחור בין שישברק עם לאבנה וזעתר, תרד תורכי, גבינת צאן ורוטב יוגרט חם; לשון טלה עם כוסברה, צ'ילי אדום, לימון כבוש ואריסה; רביולי זנב שור ועוד.

בעיקריות לבחירה תמצאו מנות כמו סטייק דלעת עם גבינת קשיו, גרעיני דלעת מקורמלים, צ'ילי ג'ינג'ר וציר דלעת; צלעות טלה במילוי בצל; פלייקים של פילה דג ים עם ריזוטו ותרד שחור ועוד.

לקינוח תוכלו לבחור מבין מתוקים קלאסיים כמו כנאפה, טירמיסו או לילות ביירות. ייתכנו שינויים בתפריט.

ומה בקוקטיילים?

את הארוחה ילוו 5 קוקטיילים מותאמים מעשיו ידיו של אריאל לייזגולד כמו Rings a Bell עם ג'ין טנקיריי, קמפרי, חומץ בלסמי מתובל בקקאו, פסיפלורה, סוביניון, ליצ'י ואשכולית; Señor Smokey עם מזקל, אשכולית אדומה, ליים, פלרנום, אגבה, ביטרס שוקולד וחלבון מעושן ועמוק ו-Keep Clean עם וודקה קטל וואן, קורדיאל פרחי בר, ליקר סמבוק, נענע, ולימון פרחוני.

הקוקטיילים של הבלבוי מגיעים ליפו-תל אביב | צילום: אנטולי מיכאלו

עוד תמצאו קוקטיילים לא שגרתיים עם שילובים מסקרנים וטעמים ים תיכוניים כמו Bazaar Fix #6 עם אוזו, אספרסו, חווייג', חמאת פיסטוק, גרנדין, ורדים, גרניום ואשכולית אדומה המוגש במיני פינג'אן או Tahina Colada עם רום זקאפה 23, טחינה גולמית, אננס, אורג'ה, פלרנום ושמנת. כל קוקטייל מכיל כ-100 מ"ל.

המחיר הארוחה המיוחדת עומד על 450 ש"ח לסועד, התפריט המלא יוצג בערב עצמו. מספר המקומות מוגבל ויש להזמין שולחן מראש.

יפו תל אביב X בלבוי | מסעדת יפו-תל אביב | יגאל אלון 98, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-6249249

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב
שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13
אירועים ופסטיבלים
חדש על המדף אוגוסט 2023 - קינדר טרונקי
לוהט פה: כל מה שטעים וחדש על המדף באוגוסט הקרוב
חדש על המדף
BALLOUT בתדר - כדורסל רחוב, קולינריה וקוקטיילים
שמח בתדר: כדורסל רחוב, הופעות חיות ותפריט אצטדיונים של אייל שני
אירועים ופסטיבלים
פופ אפ אוכל אתיופי של שף אלעזר טמנו
שף אלעזר טמנו מציג: סדרת ארוחות אתיופיות במבטא ישראלי
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
השיטה שעובדת: זו הדרך היחידה לרכך טחינה שהתקשתה
מדריכים וטיפים
רגע אחרי שבת: כמה זמן מותר לשמור חמין במקרר?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל